Gość: moniqua3 IP: *.autocom.pl 18.03.08, 16:50 Ale numer, 12 pieter przy samym skrzyzowaniu.... + wyburzanie sasiadow i kolejna inwestycja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darko Re: biurowiec VINCI , Imbramowska IP: *.chello.pl 03.04.08, 19:57 a ja pracuje na imbramowskiej i jestem ciekaw jaki bedzie los tej kamienicy kolo vinci Odpowiedz Link Zgłoś
moniqua3 Re: biurowiec VINCI , Imbramowska 07.04.08, 16:52 ale ktora kamienica? budynki przy VINCI do wyburzenia, obok zostaja, jak sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darko Re: biurowiec VINCI , Imbramowska IP: *.chello.pl 07.04.08, 22:44 napewno wiesz gdzie jest zlotnik,to wlasnie o ta kamienice mi chodzi,bo maja tam plan drugiej inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
moniqua3 Re: biurowiec VINCI , Imbramowska 08.04.08, 12:05 aaaa, no to jest wlasnie ten tzw "ciag" budynkow do wyburzenia, owszem jest plan pociagniecia inwestycji do konca skrzyzowania przy placu Im, tak wiec budowa na 3 lata ale efekt koncowy estetycznie pewnie OK, zlotnika nie bedzie napewno....poszukaj strony VINCI zobaczysz wizualizacje a co z budynkiem, budynkami obok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darko Re: biurowiec VINCI , Imbramowska IP: *.chello.pl 08.04.08, 21:14 niewiem skad wiesz ze napewno do wyburzenia,bo tam jest kilku wlascicieli ktorych znam wszystkich,a wiem ze niewszyscy sie zgodza im sprzedac teren pod ta budowe co sobie tam planuja :)wiec niewiem czy to takie pewne,chyba ze masz jakies info to bym byl bardzo wdzieczny to moj emeil zlotnik@pino.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laudyceusz Re: biurowiec VINCI , Imbramowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 18:43 budowe 12-kondygnacyjnego budynku już rozpoczęli. Co sie mają nie zgodzić na wyburzenia skoro tam jakieś slamsy obok stoją a takie powinno sie ustawowo burzyć!! Za działki sporą kase dostaną w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: biurowiec VINCI , Imbramowska IP: *.autocom.pl 10.04.08, 23:53 to przeciez jasne nie, nie zgodza sie,acha juz widze, jak wszyscy dostana super kaske i nowe domy se pobuduja, nie takie... sorry rumowiska w centrum, otoczone blokami dookola przy samej obwodnicy tylko dziekowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superktoś Re: biurowiec VINCI , Imbramowska IP: *.chello.pl 27.04.08, 23:06 zlotnik idioto podaj moze jeszcze numer telefonu... Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: biurowiec VINCI , Imbramowska 19.04.08, 18:16 o co chodzi z tym biurowcem? bo uważam że to idealne miejsce dla niego jest! Odpowiedz Link Zgłoś