krzychut 10.09.03, 22:16 Glupkowaty kopacz - chajmidlo Stwierdzil: "Granie w kadrze mi zbrzydlo" Rabnal Szweda w kopare Sedzia zdjal go za kare Panie Janas - po co nam to straszydlo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonzaj Re: Beztroski kapitan IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.09.03, 22:22 Wiedziałem już na poczatku meczu że Hajtos wyleci.A jak dostał pierwszą żółtą kartke to się założyłem ze starszym. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Beztroski kapitan 10.09.03, 22:28 Zal tylek sciska jak sie oglada gre naszych kopaczy. Za wczesnie wyrzucili tego Engela, on przynajmniej potrafil naszym beztalenciom wmowic, ze potrafia kopac. Tu sie nic nie zmieni, nasza pilke nalezy przeorac i zasiac od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Beztroski kapitan IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 23:32 taaak? a przez te 10 lat od zaorania do `wykielkowania` talentow to co- wycofac sie z uefa ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Beztroski kapitan 10.09.03, 23:36 Wycofajko odpada. Zbierac cierpliwie w dupe i nie narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn Re: Beztroski kapitan IP: *.proxy.aol.com 11.09.03, 00:06 Cierpliwie i bohatersko. Przedewszystkiem nie beczec po kazdym doopolaniu! A trenerem zrobic kolezke Jasia Tomaszewskiego ktory wszystko wi i ma na wszystko odpowiednie medykamenty! Odpowiedz Link Zgłoś