peeten 25.09.03, 21:47 Mysle - i nie rozumiem. Peteen Dobry jestem co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ju Re: Szczypta filozofii egzystencjonalnej IP: *.qub.ac.uk / *.qub.ac.uk 30.09.03, 19:19 Mam lepsza recepte - mysle, ale nie nad sensem istnienia, wiec nie mam zadnych problemow. Pozdrowienia z Belfastu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Szczypta filozofii egzystencjonalnej IP: *.it-net.pl 30.09.03, 19:32 A mos rozum na rozum? He? Bo jo nie! Odpowiedz Link Zgłoś
peeten Re: Szczypta filozofii egzystencjonalnej 30.09.03, 21:31 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > A mos rozum na rozum? He? Bo jo nie! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' do robienia oscypkow nie trzeba miec rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
peeten Re: Szczypta filozofii egzystencjonalnej 30.09.03, 22:06 wiesz podpaska, pomoge ci robic te oscypki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Szczypta filozofii egzystencjonalnej IP: *.it-net.pl 30.09.03, 22:27 Nei jakoz bees robiył te oscypki, kie myślis a nie rozumiys, he? Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
peeten podpaska 30.09.03, 22:36 No przeca ci rzekl ze do oscypkow nie trza myslec, tylko barany miec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: podpaska IP: *.it-net.pl 30.09.03, 23:01 Wies, kie myślis i nic nie rozumies, to nie trza lepsego b... hehe...Moze sie bees i nadawoł, ba jako! Ryktuj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
peeten Re: podpaska 30.09.03, 23:04 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): Ryktuj sie! ''''''''''''''''''''''''''''' Podpaska! Co ty kcesz ze mna robic?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: podpaska IP: *.it-net.pl 30.09.03, 23:22 A co jo moge z takim jak ty narobiać, he? Kie: Za młodu na baby Byłek cliwy harap, Nie oparła mi sie Nojciaśniyjso spara. A dziś kie mie BABA namowio na psoty, to mi na łysine bijom SIÓDME poty. Nei co ty na to? He? I zaś nie dziwota, ze kie myślis, to nic nie rozumiys, hehe. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: podpaska IP: *.it-net.pl 30.09.03, 23:51 Cas sie zacom , świyntego Michała juz było (29 września), cas na o s o d, to sie znacy ozlicynie baców z gazdami. Piyrsy osod w Kościelisku Polaniorze juz robiyli, nei tak pomalućku inksi tyz sie przywlekom z hól śpiywajecy: "Byłek se juhasem, byłek se i bacom, terozek se nicym, bo se ni mom przy cym. Hej, juhasi , bacowie hej co po wos ostanie, hej poza kosor kości, hej, po karcmak pijanie. Owiecki, owiecki, nie syćkieście moje, przydzie świynty Michoł weźnie kozdy swoje. Wiyrsycki śniyg okurzył, zima nos zegnała, a, kieby nos dziywcyna przenocować kciała." Nei, zaś sieśpiywka końcy myśleniem, cego nie musis rozumiyć, hehe...!Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: p.s. IP: *.it-net.pl 02.10.03, 12:46 A tak na poważnie, wies... casami trza przestać myśleć, zakiela nie bees wiedzioł o co naprowde chodzi i pokiel nie zorientujys sie w sytuacji som, ba jako! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
peeten Re: p.s. 02.10.03, 15:14 Podpaska, wiesz ze gorolski jezyk jest dialektem angielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
svvarozyc Re: p.s. 02.10.03, 15:40 A ty wiesz, ze nie istniejesz ? Ze jestes tylko bytem wirtualnym ? Milo tak byc nikim ? Odpowiedz Link Zgłoś
peeten Re: p.s. 02.10.03, 15:45 cos piepszysz svvarozyc bez ladu i skladu. Polszwedzie i polglupku. Odpowiedz Link Zgłoś
svvarozyc Re: p.s. 02.10.03, 15:53 Bo ja tez jestem nikim. Wiec tak piepsze bez ladu i skladu. Odpowiedz Link Zgłoś
peeten svvarozyc 02.10.03, 15:57 No to teraz juz mozesz sie odmeldowac bo ja zpodpaskom prowadze uczone rozmowy. Sio, myc gary w szwecji i czyscic kible! Odpowiedz Link Zgłoś
svvarozyc Pee cos tam... 02.10.03, 16:15 Tak jest, juz spadam do mojego klo, ale jeszcze raz kategorycznie stwierdzam, Ju rozmawia sama z soba, bo ty nie istniejesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ju Re: Pee cos tam... IP: *.oac.qub.ac.uk 02.10.03, 16:34 Niemozliwe, ktos musi naciskac klawisze. Inaczej to bylby jakis tani horror... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: p.s. 02.10.03, 22:11 peeten napisał: > Podpaska, wiesz ze gorolski jezyk jest dialektem angielskiego? Po piyrse - nie gorolski, a góralski, bo to nie to samo, a po drugie z tym dialektem to pieprzys...A po trzeciy - mój nick inksy, choć kie mos ino zycynie , to se nazywoj mie jako ino zywnie fces i jako ci pasuje, i jesce cobyś mioł radość we wnuku i zadowolenie som. Jo ta zdzierze syćko i nie telo... hale kiesi tom ciupazkom zwyrtne, hehe, ba haj! > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
peeten Ciupazka 02.10.03, 22:22 no nie pieklij sie podpaska. wszak podpaska lepsza jest od tamponu. Pomysl jak bys byl tamponem i siedzial jak w ciasnej jamie michalikowej, he? A tak wygodnie rozlozony na Michalinie. Ale do rzeczy; Goralski jest dialektem angielskim. Bo zobacz, jak przychodzi Goral do domu i jest glodny, pokazuje Goralce na talerz i mowi; "tudej" a jak mu malo to mowi: "jescedej" no i ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki_29 Re: Ciupazka IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 02.10.03, 22:38 :))))))))))) dobre........ale rozumiesz o czym myslisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki_29 Re: kk IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 02.10.03, 22:54 więc albo....zaczniesz mysleć....i zrozumiesz.... albo zyj w nieswiadomości albo nie mysl...tak prosciej, łatwiej, bez problemów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka 02.10.03, 22:57 peeten napisał: > no nie pieklij sie podpaska. wszak podpaska lepsza jest od tamponu. > Pomysl jak bys byl tamponem i siedzial jak w ciasnej jamie michalikowej, he? > A tak wygodnie rozlozony na Michalinie. > Ale do rzeczy; Goralski jest dialektem angielskim. Bo zobacz, jak przychodzi > Goral do domu i jest glodny, pokazuje Goralce na talerz i mowi; "tudej" > a jak mu malo to mowi: "jescedej" > > no i ? > I zaś nie wies, bo nie rozumies, choć myślis.... po piyrse górol nie musi godać , bo baba sama wartko daje, i nie wozne co, dlo niyj wozne coby chłop fcioł, a kie mu daje. to ta mu nie załuje, ba jako! Hehe... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś