Gość: kiwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 11:26 Ile kosztują obiadki na UJ? Można się tym najeść? Z góry dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballerinapl Re: stołówka UJ 26.09.03, 13:04 Witam, Kupujac karnet stolowkowy obiad wynosi cie 4,50. W skladzie zupa, drugie danie, deserek i kompocik. Ja sie tym najadalam nawet najadalam. Chodzilam do Zaczka i bylo calkiem smacznie choc wiele osob twierdzi ze Nawojka jest smaczniejsza. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: stołówka UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 13:16 Dzięki śliczne za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: stołówka UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:39 Jadłem W Żaczku i Nawojka. Polecam Zeczek-czynne do 16 i więcej miejsca i mniej jabłek jako deser. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: stołówka UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 16:17 A zamiast jabłek na przykład serek:)Dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: stołówka UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 21:54 Nie! Deserem jest: Kaszka, budyń, kisiel , galaretka! Jabłka tylko podkurwiaja (przepraszam za wyrazenie)atmosfere. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: stołówka UJ 26.09.03, 23:33 Gość portalu: serek napisał(a): > Nie! > Deserem jest: Kaszka, budyń, kisiel , galaretka! > Jabłka tylko podkurwiaja (przepraszam za wyrazenie)atmosfere. zabieram ci ten tekst na sygnaturkę - nieodwołalnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: stołówka UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.03, 10:42 Do soczewicy:Zapoznałas sie już z naszą akcją w Żaczku? Były plakaty w czerwcu. Był także projekt : W lecie 2 kompoty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ballerinapl Re: stołówka UJ 28.09.03, 17:00 To jak juz sie tak dyskusja rozkrecila, to ja jeszcze dodam ze w Zaczku sa calkiem dobre jogurty i drozdzowki na deser, a z obiadow calkiem smaczna jest zapiekanka ziemniaczana ze wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: stołówka UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 21:48 Najlepsze są zrazy i rosół. Deser -Galaretka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla studentka Re: stołówka UJ IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 29.09.03, 07:57 Przez 4 lata studiow jadlam obiadki w Nawojce, rok w Piascie, i tu i tu roznorodnosc, zalezy od gustu, w Piascie podawali frytki, ktorych nigdy nie spotkalam w Nawojce, poza tym do nawojki mozna bylo przyjsc i sama zupke zjesc, na co w Piascie patrzyli zlym okiem i bylo to prawie niemozliwie, wybor nalezy do Ciebie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: stołówka UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 08:20 Wiecie,ja sobie lubię pojeść(chociaż może tego nie widać:)),dlatego zależałoby mi na miejscu, w którym solidnie można napełnić brzuszek:)Póki co bardziej przekonaliście mnie do Nawojki.Gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ballerinapl Re: stołówka UJ 29.09.03, 15:40 Nawojka jest chyba na ulicy Nawojki no nie? Tak mi sie zdaje. Nie chadzałam tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka ul nawojki 29.09.03, 20:01 to jest miasteczko :) bodaj taka mała uliczka koło akropolu a nawojka jest blisko alej, na reymonta a najeść sie zawsze można było wyłącznie na stołówce awf na czyżynach, tylko daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokko Re: stołówka UJ IP: 62.233.163.* 30.09.03, 12:19 Nawojka jest na Reymonta, idąc od głównego budynku AGH w stronę miasteczka. Zarcie było super ale od tego roku jest inny właściciel i skład w kuchni więc zobaczymy jak będzie. Karta stołówkowa jest bezpłatna, nie daj się nabrać na kupno od kogoś. Odbierz ją u siebie w sekretariacie. Muszą ci ją dać. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: stołówka UJ IP: *.bu.univ-paris8.fr 02.10.03, 11:58 od 3 lat jem obiady w piascie. do piasta jest moze troche daleko; ale wszyscy znajomi ktorzy przeniesli sie tutaj z innych stolowek twierdza ze obiady sa najsmaczniejsze. porcje naprwde ogromne i tak samo duzy wybor(2 zupy; kilka drugich dan i pyszne desery) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: stołówka UJ 02.10.03, 17:10 Gość portalu: kk napisał(a): > do piasta jest moze troche daleko z francji to faktycznie :) ale niech sobie żabojady nie myślą, że człowiekowi po piaście zaimponują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: stołówka UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 14:07 Nawojka jest chamska.Jabłko jako deser z 2 razy w tygodniu , malo miejsca,czynne tylko do 15 i nie ma Pana Zbyszka. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka zbyszko 04.10.03, 14:43 i jagienka to sie bodaj żaczek i nawojka w zamierzchłej przeszłości nazywały :) nie ma jagienki, nie ma i zbyszka, a więc nastały jabłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: zbyszko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 18:26 Jabłka na odpieprz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: zbyszko IP: *.phils.uj.edu.pl 10.10.03, 17:16 Cenie pana Zbyszka. Dzis poprosiłem o rybe z marchewka a on spojrzał mi głeboko w oczy i wiedział , ze chce panierowana a nie po grecku. Odpowiedz Link Zgłoś