annago13 08.08.08, 09:11 Witam Prosiłabym o opinie na temat lecznicy dla zwierząt Multivet. A może polecacie jakąś inną? Z góry dziękuję AG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kumakk Re: lecznica Multivet Kraków??? 08.08.08, 09:47 korzystalam sporadycznie i bylam nawet zadowolona, do czasu kiedy wieczorem zadzwonilam po pilna pomoc chirurgiczna w trakcie ciezkiego porodu i uslyszalam, ze porod to nie nagla sprawa i cesarka moze poczekac do rana. Skorzystalam z uslug lecznicy ARKA, dla ktorej zycie szczeniat bylo wystarczajaco wazne i dzieki temu matka i dzieci przezyly w dobrej formie. Teraz chodze do Arki na Chlopskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk przepraszam, mowilam o AMA-Vecie!!!!! 08.08.08, 09:52 zwracam honor, zaspana jestem i bez porannej kawy. Przycisnelam enter i dopiero wtedy cos mi w porannym mozgu przeskoczylo, ze to nie w Multi-vecie, tylko w Ama-vecie brzydko nas potraktowano. Odpowiedz Link Zgłoś
klaczkafiglaczka Re: Przejrzyj forum, niedawno był wątek o wetach 08.08.08, 13:05 Ja polecam całodobówkę na Centralnej 41, chociaż to konkurencja i koledzy po fachu :) ale nigdy nie słyszałam od naszych klientów negatywnej opinii, a i sprzęt diagnostyczny mają bardzo dobry. Jak się ma zwierzaka, trzeba mieć kogoś jak "lekarza rodzinnego", który prowadzi ciążę i jest na telefon w razie czego, dniem i nocką. To jest dobre, bo wet zna przypadek, pacjenta i monitoruje stan zwierzaka, zna jego organizm, przebyte choróbska; mamy takich pupili, witamy je na tym świecie i czasem żegnamy, gdy życie zwierzęcia się dopełnia. To szczególna więź z pacjentem. Szukanie przypadkowego lekarza w nagłym przypadku czy przed rozwiązaniem, bywa różna w skutkach. Sami niechętnie korzystamy z nieznanego doktora, wypytujemy o specjalistów, zbieramy opinie. Zwierzak musi bazować na naszym zaangażowaniu w jego zdrowie, warto więc wybrać jedną lecznicę, jednego doktora... Odpowiedz Link Zgłoś
basia752 Re: przepraszam, mowilam o AMA-Vecie!!!!! 08.08.08, 13:07 A ja polecam lecznice na Bajecznej, na zmianę jest dwóch lekarzy,a w razie problemów skórnych na Szybkiej, wet tam leczy ozonem, suke z gronkowca złocistego właśnie ozonem mi wyciagnął bez antybiotyków. A Ama-vetu też nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mirka11960 Re: lecznica Multivet Kraków??? 09.04.17, 09:46 Właśnie straciłam tam psa. Półotaroczną sznaucerkę która poszła na wydawałoby się rutynowy zabieg sterylizacji. Powiedziano mi przed zabiegiem że nie wymaga żadnych badań bo jest młoda.Oddano mi nie wybudzoną po to żeby umarla 10 min.potem w samochodzie w drodze do domu.Leczyłam mojego poprzedniego psa w tej klinice 12 lat i miał dwa zabiegi pod narkozą dlatego zaufałam. Jestem ogromnie zawiedziona i mam ogromny żal że potrafili wydać psa nieprzytomnego któremu w czasie operacji serce stanęło jak mi lekarz powiedział. Mam wrażenie że chcieli pozbyć się kłopotu bo to weekend nikt przy psie nie będzie siedział i niech umiera w domu. Przecież taki pies powinien być pod aparaturą pod kontrolę a nie umiera 15 min. po wydaniu. Nie było przepraszam, kasa za zabieg jak najbardziej przecież został wykonany.Straciłam psa pełnego życia, z sercem zawsze w porządku, więc co? Ja na pewno już żadnego mojego psa tam nie zaprowadzę. Odpowiedz Link Zgłoś