Gość: Darmen Maciek Maleńczuk IP: *.ists.pl 13.08.08, 12:17 Superinteligentny, wiecznie niepoprawny politycznie.Jeden z nielicznych, żyjących w zgodzie z przekonaniami.Wielki szacunek dla Niego mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoper Re: Maciek Maleńczuk IP: *.aster.pl 13.08.08, 12:51 wydaje mu się, /i innym też/, że kontestuje otaczającą go szarą rzeczywistość, stanowiąc wzór do naśladowania w szarganiu wszelkich wartości- to megalomania nie superinteligencja. niepoprawność polityczna, to w tym wykonaniu brak jakichkolwiek chyba preferencji politycznych i przykrywka własnej w tej materii ignorancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatore dać mu medal za idola z województwem leszczyńskim IP: *.aster.pl 13.08.08, 12:50 za to należy mu sie medal z kartofla Odpowiedz Link Zgłoś
jowita81 Nie należę do grona entuzjastów twórców 13.08.08, 12:50 którzy w ten sposób manifestują swoje sympatie,bądź antypatie polityczne.Zważywszy na chwiejność ich poglądów.Zaś sam pan Maleńczuk jest mi absolutnie obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Pryncypilanie nazisci i hitlerowcy.... IP: *.adsl.solnet.ch 13.08.08, 12:52 nie powinni dostawac medali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Anakonda Radny PiS chce medalu dla Maleńczuka IP: 212.140.250.* 13.08.08, 13:23 Medal to powinno sie dac Romanowi Gmerke. Chyba juz najwyzszy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Radny PiS chce medalu dla Maleńczuka IP: *.wroclaw.mm.pl 13.08.08, 13:24 Maleńczuk obym Cię nie spotkał na jakiejs imprezie ... posypią się drzazgi . ps już nie widzisz białych myszek ?... Odpowiedz Link Zgłoś
lovepo Pluje... 13.08.08, 13:52 pIs w ryja a oni piszą że deszcz pada,zakłamanie tej parti nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Radny PiS chce medalu dla Maleńczuka IP: 134.76.248.* 13.08.08, 13:55 Podoba mi się ten radny. Nie sądziłem, że znajdzie się niemałostkowy polityk, który będzie rozumiał, że medali nie daje się za sympatie polityczne. A co do ekstrawagancji Maleńczuka. Przecież to artysta. Van Gogh uszy sobie obcinał, Michał Anioł zapinał chłopców. I co z tego? Przeciętni ludzie sztuki nie tworzą. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Radny PiS chce medalu dla Maleńczuka 13.08.08, 14:23 Wniosek godny asystenta znaczącego PiSuara ! Stawianie maleńczuka w rzedzie z Janem Pawłem II to jest właśnie miara charakterystyczna dla tej formacji. Zaślepione, nieodpowiedziale, dupki ! Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: Radny PiS chce medalu dla Maleńczuka 13.08.08, 14:33 "Kraków piękny trochę śmierdzi a poza tym po staremu" i jak go nie kochać za takie teksty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa Radny PiS chce medalu dla Maleńczuka IP: *.pse.pl 13.08.08, 15:03 az dech zapiera, jak można tak nie szanować poprzednich Laureatów - w kontekscie aktualnej statystyki sondy "tak" i "nie". Czy każde odznaczenie musi zejśc na..psy?! W jakim społeczeństwie my żyjemy ? Mam dosyc opluwania polityków przez polityków, a tym bardziej przez "artystów". Co to za kultura, która opluwa ( niezależnie kogo, także inna opcje polityczną - raczej takie zachowanie należy kojarzyć z chamstwem, a nie kulturą - za co więc medal - za chamstwo? Młodzi mają rację wyjeżdżając z kraju , o tak niskiej kulturze i tak przewrotnym zachowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.s.s.e Radny PiS chce medalu dla Maleńczuka IP: *.kielce.net.pl 13.08.08, 15:39 Radny PIS który chce dać medal Maleńczukowi inteligentnie kpi sobie z tego naburmuszenia anty-pisuarowskiego wawki i krakowskiej pożal-się-Boże elyty. To fajny kawał, który stawia takich jak Maleńczuk w kącie dla idiotów. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Po co Maleńczukowi sztywniacki medal, IP: *.ghnet.pl 13.08.08, 16:19 co go dostał Wajda i JP2? Pomnik mu się należy w przejściu podziemnym albo na Floriańskiej i temu romskiemu, genialnemu skrzypkowi na wózku też. Szkoda, że już nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibroy Re: Po co Maleńczukowi sztywniacki medal, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 20:15 "póki Stefan gra na skrzypcach póty będę miał nadzieję"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osse Re: Po co Maleńczukowi sztywniacki medal, IP: *.kielce.net.pl 14.08.08, 13:23 Chcą dać Maleńczukowi medal żeby pokazać, że dla prezentów i świecidełka zapomni co mówił i przyjmie medal z rąk Pisiorów, których orbażał. Że się zeszmaci krótko mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Radny PiS chce medalu dla Maleńczuka IP: *.rev.tld.pl 13.08.08, 17:34 tak sie ustabilizował, ze na..y wyszedł na koncert w myłsowicach.... Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Ciekawe czy wyszli z sali 13.08.08, 18:08 Ci co głosowali na PiS. Zapewne tak, bo to takie matoły że nie zrozumiały przenośni. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Radny PiS chce medalu dla Maleńczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:05 No, nie wiem. Wydaje mi sie, ze podpieranie sie w apelu do prezydenta Majchrowskiego antykomunizmem Malenczuka nie jest specjalnie nosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajhomy Bator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 19:43 niech lepiej wspomni o tym jak niekorzystnie dla interesu miasta głosował na ostatnim posiedzeniu RM Odpowiedz Link Zgłoś
belfastmf medal dla MM 18.11.09, 17:23 Maleńczuk to charyzmatyczna, nietuzinkowa postać, z legendą antykomunistyczną, i aż dziw, ze dotychczas nie został przez Kraków czy tez władze krajowe doceniony.MM to świetny tekściarz, ciekawy gitarzysta, happener, inteligentny prowokator. W powodzi polskiego muzycznego badziewia MM, to jasna wyspa na ocenie, chałtury i bezguścia. Wiadomo,że kto nie lubi Palikota, ten nie uzna, MM, ale polski zaściankowy konserwatyzm, nie znosi tego typu zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś