Dodaj do ulubionych

Tomasz Majewski

15.08.08, 16:49
Prawdę mówiąc wygląda mi na sympatyka PISu, nic dziwnego, że zdobył złoto.
Obserwuj wątek
    • latarnick ale Majer! 16.08.08, 01:48

• gph tja. sympatyk.. polecam wywiad :D 19.08.08, 12:42
      www.sport.pl/sport/1,92388,5598303,Tomasz_Majewski_dzien_po_____Lzy__Nie_wyglupiajcie.html?as=1&ias=4&startsz=x
      • inspektor-hektor Re: tja. sympatyk.. polecam wywiad :D 19.08.08, 13:32
        czytałem już dawno, niby co w tym wywiadzie miałoby świadczyć, że nie jest?
        • gph a co świadczy że jest?? 19.08.08, 14:21
          ktoś, kto lubi pomarańczową alternatywę raczej daleko do Kaczorów..

cytat:
          Niektórym osobom w "Solidarności" nie do końca podobało się to, co
          robił Fydrych.

- Były różne zatargi, głównie z Solidarnością Walczącą. Większość
          ludzi chwytało jednak ich żart. Braciom Kaczyńskim to pewnie by nie
          podeszło, trochę inny etos. Rozmawiałem o tym kiedyś z Adamem
          Michnikiem. Mówił, że jemu, a także Jackowi Kuroniowi, się podobało.
          To była trochę inna droga. "Solidarność" czasami za bardzo uderzała
          w poważne nuty.
          • inspektor-hektor Re: a co świadczy że jest?? 19.08.08, 15:48
            co świadczy? po pierwsze sam wygląd, po drugie studiował politologię na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego

-gph napisał:

> ktoś, kto lubi pomarańczową alternatywę raczej daleko do Kaczorów..

ja lubię i co z tego ?
            • gph no, brodę ma prawie jak Jarosław 19.08.08, 15:50
              a nosi się jak Lech.
              • inspektor-hektor Re: no, brodę ma prawie jak Jarosław 19.08.08, 17:07
                nie chodzi o to jak wyglądają przywódcy, siła i dostojeństwo - to cechy, które nieodmiennie kojarzą się z PIS
                • gph Re: no, brodę ma prawie jak Jarosław 19.08.08, 17:21
                  inspektor-hektor napisał:

> nie chodzi o to jak wyglądają przywódcy, siła i dostojeństwo - to
                  cechy, które
                  > nieodmiennie kojarzą się z PIS

to rzecz oczywista. Prezydent wyglądający zza biura oraz sięgający
                  wysoko aby otworzyć klamkę to rzecz jasna okaz siły i dostojeństwa.

Niemniej moim zdajniem bardziej dostojnie prezentują się jeszcze
                  Putra, Cymański i Gosiewski.

zaś co do kojarzenia, z tym bywa rożnie... niektórzy bywają dość
                  rozkojarzeni.
                  • inspektor-hektor Re: no, brodę ma prawie jak Jarosław 19.08.08, 17:49
                    gph napisał:

> Niemniej moim zdajniem bardziej dostojnie prezentują się jeszcze
                    > Putra

Akurat Putra rzeczywiście prezentuje się dostojnie, ale tak jak napisałem wcześniej nie chodzi o wygląd polityków, tylko o wartości jakie bliskie są PISowi - silne i sprawne państwo. Silny i zdecydowany człowiek wybierze raczej taką partię, a nie jakąś ciamciaramciowatą.
                    • gph tak tak. nie napisałem ja tylko krasnoludki.. 19.08.08, 17:57
                      a to kto napisał powyżej??

-"co świadczy? po pierwsze sam wygląd"

ja wiem, że splątanie umysłowe jest cechą dominująca u tęskniących
                      za Jarkiem i paczką...
                      ale ile można.
                      • inspektor-hektor Re: tak tak. nie napisałem ja tylko krasnoludki.. 19.08.08, 19:30
                        gph napisał:

> a to kto napisał powyżej??
                        >
                        > -"co świadczy? po pierwsze sam wygląd"

wygląd MAJEWSKIEGO, a nie tego, czy innego polityka PISu, naprawdę żenuje mnie, kiedy muszę dorosłemu człowiekowi tłumaczyć oczywistości...
                        • gph Re: tak tak. nie napisałem ja tylko krasnoludki.. 20.08.08, 09:20
                          inspektor-hektor napisał:

> gph napisał:
                          >
                          > > a to kto napisał powyżej??
                          > >
                          > > -"co świadczy? po pierwsze sam wygląd"
                          >
                          > wygląd MAJEWSKIEGO, a nie tego, czy innego polityka PISu, naprawdę
                          żenuje mnie,
                          > kiedy muszę dorosłemu człowiekowi tłumaczyć oczywistości...

no tak. bo u Majewskiego wygląd się liczy a u kaczora to już nie.
                          chrzanisz bratku.
                          • krzychut Re:O czym w ogóle dyskutować? 20.08.08, 11:02
                            Majewski nie ma u pisiorów żadnych szans, choćby ze względu na
                            wzrost.
                            Poza tym jak wynika z jego wypowiedzi, jest to człowiek nie tylko
                            silny i wysportowany ale również: wykształcony, myślący, mówiący
                            ładną polszczyzną i z umiarem używający życiowych uciech.
                            Wymienione cechy w sposób absolutny i jednoznaczny eliminują go z
                            kręgu osób zbliżonych do nabzdyczonego, pisowego towarzystwa.
                            • gph z nudów panie, z nudów.. :d 20.08.08, 11:29
                              no i zawsze jest zabawne jak ktos jest w stanie na forum publicznym
                              wydusić z siebie taka frazę:

nie chodzi o to jak wyglądają przywódcy, siła i dostojeństwo - to
                              cechy, które nieodmiennie kojarzą się z PIS

:DD
                              • krzychut Re: z nudów panie, z nudów.. :d 20.08.08, 11:53
                                O to to to tooo!
                                Siła i dostojeństwo...
                                Brzuch mnie ze śmiechu rozbolał;-D
                            • spokojny.zenek Re:O czym w ogóle dyskutować? 20.08.08, 20:11
                              krzychut napisał:

> Majewski nie ma u pisiorów żadnych szans, choćby ze względu na
                              > wzrost.
                              > Poza tym jak wynika z jego wypowiedzi, jest to człowiek nie tylko
                              > silny i wysportowany ale również: wykształcony, myślący, mówiący
                              > ładną polszczyzną i z umiarem używający życiowych uciech.
                              > Wymienione cechy w sposób absolutny i jednoznaczny eliminują go z
                              > kręgu osób zbliżonych do nabzdyczonego, pisowego towarzystwa.

Trafiasz w samo sedno :))
                          • inspektor-hektor Re: tak tak. nie napisałem ja tylko krasnoludki.. 20.08.08, 18:11

gph napisał:

> no tak. bo u Majewskiego wygląd się liczy a u kaczora to już nie.

oczywiście, nawet dziecko by to zrozumiało - żeby być sympatykiem PISu niekoniecznie trzeba wyglądać jak Majewski, ale jeśli ktoś wygląda tak jak on jest bardzo prawdopodobne, że wybierze właśnie tę partię

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka