inspektor-hektor 15.08.08, 16:49 Prawdę mówiąc wygląda mi na sympatyka PISu, nic dziwnego, że zdobył złoto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph tja. sympatyk.. polecam wywiad :D 19.08.08, 12:42 www.sport.pl/sport/1,92388,5598303,Tomasz_Majewski_dzien_po_____Lzy__Nie_wyglupiajcie.html?as=1&ias=4&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
inspektor-hektor Re: tja. sympatyk.. polecam wywiad :D 19.08.08, 13:32 czytałem już dawno, niby co w tym wywiadzie miałoby świadczyć, że nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
gph a co świadczy że jest?? 19.08.08, 14:21 ktoś, kto lubi pomarańczową alternatywę raczej daleko do Kaczorów.. cytat: Niektórym osobom w "Solidarności" nie do końca podobało się to, co robił Fydrych. - Były różne zatargi, głównie z Solidarnością Walczącą. Większość ludzi chwytało jednak ich żart. Braciom Kaczyńskim to pewnie by nie podeszło, trochę inny etos. Rozmawiałem o tym kiedyś z Adamem Michnikiem. Mówił, że jemu, a także Jackowi Kuroniowi, się podobało. To była trochę inna droga. "Solidarność" czasami za bardzo uderzała w poważne nuty. Odpowiedz Link Zgłoś
inspektor-hektor Re: a co świadczy że jest?? 19.08.08, 15:48 co świadczy? po pierwsze sam wygląd, po drugie studiował politologię na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego -gph napisał: > ktoś, kto lubi pomarańczową alternatywę raczej daleko do Kaczorów.. ja lubię i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
inspektor-hektor Re: no, brodę ma prawie jak Jarosław 19.08.08, 17:07 nie chodzi o to jak wyglądają przywódcy, siła i dostojeństwo - to cechy, które nieodmiennie kojarzą się z PIS Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: no, brodę ma prawie jak Jarosław 19.08.08, 17:21 inspektor-hektor napisał: > nie chodzi o to jak wyglądają przywódcy, siła i dostojeństwo - to cechy, które > nieodmiennie kojarzą się z PIS to rzecz oczywista. Prezydent wyglądający zza biura oraz sięgający wysoko aby otworzyć klamkę to rzecz jasna okaz siły i dostojeństwa. Niemniej moim zdajniem bardziej dostojnie prezentują się jeszcze Putra, Cymański i Gosiewski. zaś co do kojarzenia, z tym bywa rożnie... niektórzy bywają dość rozkojarzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
inspektor-hektor Re: no, brodę ma prawie jak Jarosław 19.08.08, 17:49 gph napisał: > Niemniej moim zdajniem bardziej dostojnie prezentują się jeszcze > Putra Akurat Putra rzeczywiście prezentuje się dostojnie, ale tak jak napisałem wcześniej nie chodzi o wygląd polityków, tylko o wartości jakie bliskie są PISowi - silne i sprawne państwo. Silny i zdecydowany człowiek wybierze raczej taką partię, a nie jakąś ciamciaramciowatą. Odpowiedz Link Zgłoś
gph tak tak. nie napisałem ja tylko krasnoludki.. 19.08.08, 17:57 a to kto napisał powyżej?? -"co świadczy? po pierwsze sam wygląd" ja wiem, że splątanie umysłowe jest cechą dominująca u tęskniących za Jarkiem i paczką... ale ile można. Odpowiedz Link Zgłoś
inspektor-hektor Re: tak tak. nie napisałem ja tylko krasnoludki.. 19.08.08, 19:30 gph napisał: > a to kto napisał powyżej?? > > -"co świadczy? po pierwsze sam wygląd" wygląd MAJEWSKIEGO, a nie tego, czy innego polityka PISu, naprawdę żenuje mnie, kiedy muszę dorosłemu człowiekowi tłumaczyć oczywistości... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: tak tak. nie napisałem ja tylko krasnoludki.. 20.08.08, 09:20 inspektor-hektor napisał: > gph napisał: > > > a to kto napisał powyżej?? > > > > -"co świadczy? po pierwsze sam wygląd" > > wygląd MAJEWSKIEGO, a nie tego, czy innego polityka PISu, naprawdę żenuje mnie, > kiedy muszę dorosłemu człowiekowi tłumaczyć oczywistości... no tak. bo u Majewskiego wygląd się liczy a u kaczora to już nie. chrzanisz bratku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re:O czym w ogóle dyskutować? 20.08.08, 11:02 Majewski nie ma u pisiorów żadnych szans, choćby ze względu na wzrost. Poza tym jak wynika z jego wypowiedzi, jest to człowiek nie tylko silny i wysportowany ale również: wykształcony, myślący, mówiący ładną polszczyzną i z umiarem używający życiowych uciech. Wymienione cechy w sposób absolutny i jednoznaczny eliminują go z kręgu osób zbliżonych do nabzdyczonego, pisowego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gph z nudów panie, z nudów.. :d 20.08.08, 11:29 no i zawsze jest zabawne jak ktos jest w stanie na forum publicznym wydusić z siebie taka frazę: nie chodzi o to jak wyglądają przywódcy, siła i dostojeństwo - to cechy, które nieodmiennie kojarzą się z PIS :DD Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: z nudów panie, z nudów.. :d 20.08.08, 11:53 O to to to tooo! Siła i dostojeństwo... Brzuch mnie ze śmiechu rozbolał;-D Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re:O czym w ogóle dyskutować? 20.08.08, 20:11 krzychut napisał: > Majewski nie ma u pisiorów żadnych szans, choćby ze względu na > wzrost. > Poza tym jak wynika z jego wypowiedzi, jest to człowiek nie tylko > silny i wysportowany ale również: wykształcony, myślący, mówiący > ładną polszczyzną i z umiarem używający życiowych uciech. > Wymienione cechy w sposób absolutny i jednoznaczny eliminują go z > kręgu osób zbliżonych do nabzdyczonego, pisowego towarzystwa. Trafiasz w samo sedno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
inspektor-hektor Re: tak tak. nie napisałem ja tylko krasnoludki.. 20.08.08, 18:11 gph napisał: > no tak. bo u Majewskiego wygląd się liczy a u kaczora to już nie. oczywiście, nawet dziecko by to zrozumiało - żeby być sympatykiem PISu niekoniecznie trzeba wyglądać jak Majewski, ale jeśli ktoś wygląda tak jak on jest bardzo prawdopodobne, że wybierze właśnie tę partię Odpowiedz Link Zgłoś