sabbina 14.09.08, 03:24 dawać, i zapisywać się do znajomych nasza-klasa.pl/profile/17605157 :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen dariuszu, chyba jednak za długo siedziałeś... 14.09.08, 12:10 w tej jagiellonce... ps. cholewcia, czym one te ksiżąki spryskują?! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.mis Re: do forumowych znajomych...Peteena...innych... 14.09.08, 19:27 to nie peteen, peteen to starzec stojący nad grobem Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: do forumowych znajomych...Peteena...innych... 16.09.08, 01:46 no dawać gamonie ! nikt mnie nie lubi ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
gph zdjęcie masz fantastyczne 17.09.08, 10:05 zupełnie jakby zrobione przez kamere przemysłową. niekoniecznie w Mariocie :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: zdjęcie masz fantastyczne 17.09.08, 10:34 W ogóle śliczny chłopak z naszej sabci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: elegancki 17.09.08, 11:00 krzychut napisał: > Obaj wypasieni... na giełdowym wikcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to powinni teraz schudnąć 17.09.08, 11:11 no mercedes pierwszy zniknie :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: w zasadzie to one 17.09.08, 11:18 sabbina i mercedes to żeńskie imiona;-) Coś ten Dariusz homo niepewny jest... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina no, ale 20.09.08, 05:11 żeście się nie "dopisali" ... ! skrzynkę mam zalaną albo "total anonimami" albo rozeźlonymi na mnie ex.pracowniami... ... wpisywać się MENDY !...:))) każdego zaproszę...:) lubię KRAKSÓW.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph nie przesadzaj. 22.09.08, 10:18 na naszej klasie nie ma możliwości wysyałania anonimowych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: no, ale 22.09.08, 12:34 sabbina napisała: > żeście się nie "dopisali" ... ! > > skrzynkę mam zalaną albo "total anonimami" > albo rozeźlonymi na mnie ex.pracowniami... > wpisywać się MENDY !...:))) Pytanie - Co dawać? Facet zajmujący się pozyskiwaniem środków finansowych z UE, intensywnie myślał o mendach, może nie wiedział jak wygląd anoplura, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: no, ale 22.09.08, 14:28 Tak bywa, kiedy głównym problemem z którym osobnik, w dodatku homoniepewny, nie potrafi sobie poradzić, są mendy. Do lekarza sabbin, do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: no, ale 26.09.08, 02:52 krzychut napisał: > Do lekarza sabbin, do lekarza! :)) spoko,dbam o sobie ! - wzrok perfekcyjny, - słuch spoko, - wszelkie kardiologiczne - perfecto [ ciśnienie 135/80], - super samopoczucie, ) jest O'key ! oby tak dalej.... POZDRO ! Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: no, ale 29.09.08, 12:46 Nie o wzrok, nie o ucho, nie o serducho, nie o poczucie, tylko o czucie. Jesiennie stepujesz, Sabbinie? Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Peteen mnie rozczarował ? zaskoczył ? 30.09.08, 04:14 cały czas se myślę, że nasz "Peteen" to taki "Artur Andrus" znany z TVN 24 czy radiowej trójki, www.arturandrus.art.pl/ pucułowaty, w okularach, po 40-sce i mędrkuje, a TEN "PETEEN" wsadza do "Nasza Klasa" swoją fotkę, sprzed lat, gdzie kreuje się na wychudzonego rewolucjonistę a'la Che Guevara :))) POZDRO ! co się uśmieję, to moje...:) Odpowiedz Link Zgłoś