Dodaj do ulubionych

Remont torów do Pleszowa

IP: *.autocom.pl 12.11.03, 18:06
komunikat
dotyczy linii 15, 20 i 21

Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne S.A. w Krakowie uprzejmie informuje
Pasażerów, że od dnia 15 listopada 2003 (do ok. 28 listopada) zostaną
wprowadzone odcinki jednotorowe (tzw. przejazdówki) na ul. Igołomskiej. W
związku z tym wprowadza się zmianę trasy linii 20.

Linia 20 - kursuje na trasie: MISTRZEJOWICE - Jancarza - Mikołajczyka -
Broniewskiego - Andersa - Pl. Centralny - Jana Pawła II - KOPIEC WANDY

U W A G A :

W dniach 15 i 16 listopada nastąpi całkowite wyłączenie ruchu tramwajowego na
odcinku od Kopca Wandy do Pleszowa.

W tym czasie tramwaje linii 15 i 21 (oraz 20) będą skrócone do pętli Kopiec
Wandy.

Równocześnie na trasie:

PLESZÓW - Igołomska - Ujastek - CA HTS

kursować będzie zastępcza linia autobusowa 321

MPK S.A. W KRAKOWIE

________

Ponadto od jutra na czas remontu torowiska na Wzgórza będzie dodatkowy
przystanek "Wiadukty" dla linii 142
Obserwuj wątek
    • Gość: ADAŚ Re: Remont torów do Pleszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 19:30
      A może zostawić "20" tak na stałe ???
      • pavlack Re: Remont torów do Pleszowa 12.11.03, 20:29
        Popieram :)
        • kuba203 Re: Remont torów do Pleszowa 12.11.03, 20:41
          Ja też :)
          Ale mam pytanie, co to są przejazdówki? Pierwszy raz widzę takie określenie :D
          • Gość: christoph Re: Remont torów do Pleszowa IP: *.autocom.pl 12.11.03, 23:29
            kuba203 napisał:

> Ja też :)
            Ja też popieram

> Ale mam pytanie, co to są przejazdówki? Pierwszy raz widzę takie określenie :D

Ja też nigdy nie spotkałem się z takim określeniem ;)
      • Gość: mouset Re: Remont torów do Pleszowa IP: 149.156.15.* 13.11.03, 15:51
        Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> A może zostawić "20" tak na stałe ???

Absolutnie nie. Precz z 16!
        • Gość: Locutus Re: Remont torów do Pleszowa IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 14.11.03, 02:37
          A czemu nie? Przecia w Pleszowie nikt nie mieszka, a wioskowicze pchają się do
          #15 (ewentualnie jakby chcieli do Huty, to mają zawsze 21)... ta linia to
          przede wszystkim jakieś wzmocnienie komunikacyjne dla biednych ludzi, którym
          przyszło żyć na Skarpie tudzież na Os. Wandy...

Pzdr.
          LOKI
          • Gość: mouset Re: Remont torów do Pleszowa IP: 149.156.15.* 14.11.03, 13:11
            plus szpital, dla Pleszowa i okolic rejonowy
            • Gość: Locutus Re: Remont torów do Pleszowa IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 15.11.03, 06:47
              A to mnie zaskoczyłeś, doktorku... nie miałem pojęcia o tym, że tam jest gdzieś
              szpital...

Pzdr.
              LOKI
              • Gość: mouset Re: Remont torów do Pleszowa IP: 217.96.109.* 15.11.03, 08:56
                Tak przy okazji jest to także rejonowy dla Ciebie, hihihi, miłego pobytu
                • Gość: Locutus Re: Remont torów do Pleszowa IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.11.03, 00:46
                  e-e?
              • pavlack Re: Remont torów do Pleszowa 15.11.03, 14:29
                Gość portalu: Locutus napisał(a):

> A to mnie zaskoczyłeś, doktorku... nie miałem pojęcia o tym, że tam jest
                gdzieś
                >
                > szpital...

Nigdy o Szpitalu Żeromskiego nie słyszał? :D
                • Gość: mouset Re: Remont torów do Pleszowa IP: 217.96.109.* 15.11.03, 17:19
                  Jak widać
                  • Gość: Locutus Łosie Kosmate!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.11.03, 00:49
                    Boszsz... ja szukam szpitala po całym Pleszowie na mapie Krakowa, a ten mi
                    napierdala o Żeromskim - a pewnie, że słyszałem. Nawet łaziłem tam do kumpla
                    przez dłuższy okres czasu. No i mało mi kumpla tam nie zabili - dopiero po
                    przewiezieniu na Kopernika okazało się, że gość ma bilirubinę przekroczoną
                    powyżej wartości odpowiadającej śpiączce... jeszcze jeden dzień w Żeromskim i
                    zrobiliby z faceta warzywko...

na marginesie:

- jaka jest niejadalna część warzywa?
                    - respirator

Pzdr.
                    LOKI
                    • Gość: Meg LOKI Łosiu Kosmaty!!! IP: *.pnet.com.pl 16.11.03, 08:43
                      Gość portalu: Locutus napisał(a):

> na marginesie:
                      >
                      > - jaka jest niejadalna część warzywa?
                      > - respirator
                      >

Obrzydliwy jesteś!!!

(ale i tak Cię lubię)

Pozdrawiam
                      Meg
                      • Gość: Locutus Loki - www.happytreefriends.com IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 17.11.03, 00:55
                        No wiem, że jestem obrzydliwy, za bardzo bezpośredni, moje poczucie humoru nie
                        wszystkim się podoba itede itepe...

I właśnie dlatego jestem kochanym, niepowtarzalnym, jedynym w swoim rodzaju
                        wspaniałym Locutusem :-D

(a teraz czekamy na odpowiedź locutasa, ROTFL).

Cmok, moja kochana Meggy!!!
                        LOKI
                    • Gość: mouset Re: Łosie Kosmate!!! IP: *.ghnet.pl 16.11.03, 11:57
                      A wiesz co? pierdolę jego bilirubinę...
                      • Gość: Locutus Re: Łosie Kosmate!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 17.11.03, 00:56
                        ROTFL

Gorzej, że lekarze, którym płacili za jego leczenie TEŻ pierdolili jego
                        bilirubinę...

Pzdr.
                        LOKI
                        • mouset_z_wawy Re: Łosie Kosmate!!! 20.11.03, 17:40
                          Nikt lekarzom nie płaci za leczenie w państwowym szpitalu, nie bój sie
                          • Gość: Locutus Re: Łosie Kosmate!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 21.11.03, 04:35
                            To za co się im płaci? Oświeć mnie...
                            • mouset_z_wawy Re: Łosie Kosmate!!! 22.11.03, 11:13
                              Duzo osób pracuje za stawki 0 -250 zł
                              • Gość: Locutus Re: Łosie Kosmate!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 23.11.03, 03:26
                                Zara, zara... to ile to jest etatu? 1/4?

W sumie fakt, że sytuacja w służbie zdrowa jest fatalna... ale na każde
                                pieniądze trzeba sobie zarobić rzetelną pracą ;-)

Pzdr.
                                LOKI
                                • Gość: mouset Re: Łosie Kosmate!!! IP: *.ghnet.pl 23.11.03, 09:46
                                  jedyny aspekt Twojego głupiego wybryku to unaocznienie ile się zarabia w MPQ
                                  • Gość: Locutus Re: Łosie Kosmate!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.11.03, 03:04
                                    Zaczynam się mocno głowić, co to ma wspólnego z tym wątkiem i dyskusją...

Pzdr.
                                    LOKI
                                    • Gość: mouset Re: Łosie Kosmate!!! IP: *.cm-uj.krakow.pl 24.11.03, 11:34
                                      Nic, jak większość
                                      ROTFL
    • Gość: Locutus Cyfrzak IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 13.11.03, 08:29
      Cholera... a ja nigdzie nie mogę znaleźć wymarzonego cyfrzaka - Pentagram
      Photon 33... muszę go mieć do soboty... MUSZĘ... ktoś mi powie, gdzie można cuś
      takiego dostać? W Media Markt i w Fotojokerze nie ma... przelecę się jeszcze do
      RTV Euro AGD (czy jak to tam szło)...

Pzdr.
      LOKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka