Dodaj do ulubionych

Niedobitek Wildsteina

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 15:38
No niestety Panie Gadowski! Ale był Pan najgorszym dyrektorem TVP Kraków.
Pamięta Pan, jak zwracał się Pan do pracownika ochrony: " w zębach mi ten
klucz przyniesiesz", biegając po ośrodku w spoconym podkoszulku i krótkich
spodenkach? A to tylko promil Pana "działalności" w telewizji. O reszcie może
usłyszymy, może nie usłyszymy. Lub jak kto woli pisma które "będą lub nie będą".
Szuka Pan pracy? Oby nie w Krakowie! Tatry są takim pięknym miejscem. Polecam!
Obserwuj wątek
    • Gość: mondek Niedobitek Wildsteina IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:44
      "Gdy przychodziłem na Krzemionki, było około 180 etatów, jak odchodziłem -
      około 140 etatów. Mniej już nie może być. Telewizja to droga zabawka" - No
      nie, cóż za wybitna elokwencja i inteligencja!!!
      Przyszedłem , zwolniłem czterdzieści osób - to moja, tylko moja zabawka i
      zasługa!!!! Poza tym nie zrobił
      Pan absolutnie nic. Nic czym można by się było pochwalić. Cała Pana gadanina o
      swoich "zasługach" to zwyczajny słowotok. No i jeszcze news!! Nie dostał Pan
      Premii. Jakaż szkoda! Szkoda że dopiero w Grudniu . Mam nadzieję że długo
      jeszcze nie znajdzie Pan pracy. No chyba że jak pisał mój poprzednik "w
      spoconym podkoszulku i krótkich spodenkach" na jakimś śmietniku.
      Czego Panu życzę.
    • Gość: tyranek Re: Niedobitek Wildsteina IP: 213.17.128.* 14.03.09, 21:27
      To się już stało regułą; porządni patrioci są eliminowani z miejsc
      gdzie mogliby mieć wpływ na społeczeństwo. Zdrada, antypolskie i
      łotrowskie, bo bolszewickie zachowanie PO. Ratuj Polskę Panie
      Jarosławie, w Tobie cała nadzieja…
      • Gość: gość Re: Niedobitek Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 21:36
        porządny to On był, ale od pożądania KASY!
        • Gość: tyranek Re: Niedobitek Wildsteina IP: 213.17.128.* 14.03.09, 22:17
          Kłamiesz!!!
    • Gość: gość Niedobitek Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 21:29
      Że dodam jeszcze noszenie walizek za prezesem Urbańskim 23 października 2008,
      czyli tzw. stanowisko boy-a hotelowego,dopuszczenie do tolerowania "bezhołowia"
      przy produkcji programów w S3, tuszowanie nielegalnych umów cywilno-prawnych,
      dopuszczenie do degradacji majątku publicznego ( teraz już wiem dlaczego
      Kierownik Administracji był i jest bezkarny). A największym Pana błędem było
      "postawienie" na Przewodniczącego Solidarności w Krakowie. Dalsze szczegóły
      wkrótce!
    • Gość: Czytelnik Niedobitek Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 19:39
      Ktoś tu cenzuruje wypowiedzi! Wczoraj był tu jeszcze jeden post. Dziś znikł.
      Dlaczego?
      • Gość: gość Re: Niedobitek Wildsteina IP: *.chello.pl 17.03.09, 15:19
        Prawda jest niemile widziana, to i znika
        • Gość: gość Re: Niedobitek Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 22:17
          Więc go streśćmy: utworzenie przez pana Gadowskiego klubu fitness za publiczne
          pieniądze w ośrodku TVP Kraków, gdzie ukojenia od znoju i trudu zażywał w/w +
          jego kierowca + kadrowiec. Zakończeniem była puenta: spocony podkoszulek i
          krótkie majtki oraz odniesienie do gór tak tylko góry.
          Czy to było naruszenie regulaminu? Czy ktoś tu kogoś obraził, znieważył,
          naruszył jego dobra osobiste? To była szczera prawda. A prawda w oczy kole! A
          tak na marginesie tekst artykułu wygląda na kryptoreklamę p. Gadowskiego. Czy
          przypadkiem mąż autorki tego artykułu nie był podwładnym p.Gadowskiego? Osoba o
          takim samym nazwisku jest operatorem w TVP Kraków. Co znaczy przeprowadzanie
          wywiadu zwracając się "per ty" do gościa ? Mam rozumieć że tak wygląda
          niezależność i bezstronność dziennikarska. Skandal. Ciekawe co na to właściciel
          gazety?
          • Gość: SUPLEMENT DO WYŻEJ Re: Niedobitek Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 22:38
            Przepraszam : w usuniętym poście było jeszcze o zatrudnianiu córki p. księgowej
            - co jest prawdą, pracowała do końca września 2008 na umowę- zlecenie. Zaczynała
            (córka)jako obsługa szatni w łęgu przy programach, następnie awansowała do
            działu mamusi na Krzemionkach. Te umowy tam istnieją a p. Gadowski o tym
            wiedział bo taką umowę musiał akceptować!Kierownicy produkcji w pierwszej
            kolejności musieli rozliczać córeczkę aby zadowolić "pryncypała".Nazywa się to
            NEPOTYZM, jakby admin nie wiedział. Było również o malowaniu prywatnego
            mieszkania dyr. ekonomicznemu przez pracowników administracji. I to też jest
            prawdą, trudno w tak małej grupie nie wiedzieć gdzie znikają dwaj pracownicy
            administracji. Tego p. Gadowski mógł nie wiedzieć, gdyż był "nowy". Jak załapał
            o co chodzi w tym bajzlu krzemionkowskim, miał dwa wyjścia: rozbić to
            towarzystwo - wyleciałby za miesiąc, lub siedzieć cicho i brać kasę jak inni. I
            prawie się udało ( jak z tym koniem u oszczędnego chłopa).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka