Gość: Martab99 IP: *.ahold.pl / *.waw.cdp.pl 24.11.03, 13:31 Witam wszystkich! Czy znacie moze w Krakowie miejsce (strzelnice) gdzie mozna postrzelac sobie rekreacyjnie?Kiedys byla na Zwierzynieckiej, ale teraz juz nie wiem. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: Strzelnice??? 24.11.03, 13:34 Gość portalu: Martab99 napisał(a): > Witam wszystkich! > > Czy znacie moze w Krakowie miejsce (strzelnice) gdzie mozna postrzelac sobie > rekreacyjnie?Kiedys byla na Zwierzynieckiej, ale teraz juz nie wiem. znowu??? nie dalej, jak parę miesięcy temu też o strzelnicacvh marudziłeś... pamiętam, bo mnie jakiś facio-strzelec wyskoczył na mnie że się czepiam hehe. przyjdź na piwo wieczór, to może coś strzelisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martab99 Re: Strzelnice??? IP: *.ahold.pl / *.waw.cdp.pl 24.11.03, 13:51 znowu, bo w sumie to nikt nie powiedzial gdzie mozna pytac! a co do wieczoru, to czemu nie...:) AQUARIUM...???:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Strzelnice??? 24.11.03, 13:56 Gość portalu: martab99 napisał(a): > znowu, bo w sumie to nikt nie powiedzial gdzie mozna pytac! > a co do wieczoru, to czemu nie...:) > AQUARIUM...???:) akwarius ni. będziem w skrable grać najpewniej w kolanku. około 20-21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupert23 Re: Strzelnice??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 21:37 Jeśli wystarczy ci wiatrówka, świetnie się strzela na strzelnicy LOKu przy Nowohuckiej. W godzinach porannych nikt ci nie będzie przeszkadzał. Mają dobry sprzęt i świetnego instruktora. Ceny przystępne. Natomiast jeśli szukasz huku, nie umiem pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś