Gość: ex-student IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 14:08 Brawo Róża Thun!!! Świetna kampania, trzymam kciuki!!! Oby Ziobro przegral sromotnie i nie przynosil juz nam wiecej wstydu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: salonowiec POpieracie hrabinę to widać IP: *.autocom.pl 29.05.09, 15:31 nawet nie stwarzacie pozorów obiektywności Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss A może by tak jakąś reformę? 03.06.09, 06:46 Bo jest duużo do roboty zamiast komiksy, bzdety itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Eurokandydaci łowią głosy w sieci IP: *.hsd1.mn.comcast.net 29.05.09, 16:56 Przyjaciel Rokity Sonik przescignal "premiera z Krakowa"swoja fantazja Obalil komunizm,wymyslil "Solidarnosc",a obecnie lata nad dachami Krakowa jako skrzydlaty potworek.Batman reprezentantem Krakowa w PE?. To chyba najglupszy pomysl,jaki mozna sobie wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Eurokandydaci łowią głosy w sieci IP: *.hsd1.mn.comcast.net 29.05.09, 17:56 "Sonik na wesolo"...."jest nawet reklamowka urzadzenia sonik,ktore sluzy do odstraszania kretow" A kto gryzie i demoluje zabytkowa kamienice przy ul.Grodzkiej 27 za nie swoje pieniadze? Kto narzuca ludziom kosztowne remonty? Kto donosi do prokuratury na niewinnych ludzi,ktorzy upomnieli sie o swoje?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Eurokandydaci łowią głosy w sieci IP: *.124.6.154.szara.net.pl 02.06.09, 14:58 Norma na dziś już wyrobiona? Ile ci jeszcze postów do napisania zostało? Z. będzie z ciebie dumny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Eurokandydaci łowią w sieci IP: *.hsd1.mn.comcast.net 29.05.09, 19:15 Batman - postac diabla z rogami,twor "New age"-obrzydliwego kiczu pop-kultury[dla niedorozwinientych umyslowo] sluzy dla reklamy Sonika. Mieszkancy Krakowa,ktory wydal JANA PAWLA II otworzcie swoje oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Eurokandydaci łowią w sieci IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 20:07 Dookoła Wojtek? Odpowiedz Link Zgłoś
peter_sun Re: Eurokandydaci łowią w sieci 29.05.09, 21:09 A cóż takiego uczyniła pani Róża Thun?? I co ona robi w komitecie honorowym Donalda Tuska między Krzaklewskim a Hubner - gratuluję towarzystwa. Z Krakowa wolę kogoś zdecydowanie młodszego i choć z partii Ziobry i tuż za nim to wstydu nie przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sleeper Re: Eurokandydaci łowią w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:35 pl.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3%C5%BCa_Thun Trochę uczyniła. I, spośród kandydatów do PE, nadaje się całkiem nieźle w porównaniu... no... w zasadzie w porównaniu z dominującą większością. Ale z drugiej strony... po co ja w ogóle odpowiadam a wypowiedź kogoś, kto wybiera swoich przedstawicieli do PE na podstawie ich wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Eurokandydaci łowią głosy w sieci IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 22:03 "Sam Zbigniew Ziobro nawet w internecie nie chce podnieść rzuconej mu rękawicy. Jego witryna jest siermiężna"... itp. A do czyjej strony prowadzi link, do 'jego' czy 'jej'? Tendecyjnosc to zbyt slabe okreslenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Eurokandydaci łowią głosy w sieci IP: 77.236.0.* 30.05.09, 06:50 Kursa mnie nie tradycyjnie nie zawiodła. A z Sonika w żaden sposób nie da się zrobić Batmana. Pewnie te 10 tys. złotych których mi nie zapłacił za wygranie mu kampanii w 2004 to ma mi Batman zapłacić, co Pani redaktor Kursa? Kogo Pani w tak oczywisty sposób popiera? Zechciała Pani nie zauważyć inteligentnej i mądrej kampanii Krzysztofa Szczerskiego z listy PiS. Pisze Pani tylko o posłach, którzy za horrendalne diety - z naszych pieniędzy- nie pracują tylko się promują. Szczerski, nauczyciel akademicki, nie jeździ na spotkania bo pracuje całymi dniami. A realnie o Thun czy Soniku o ich nagannym zachowaniu najlepiej pisze Grażyna Zamorska w swojej gazecie (www.krakowska.info) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Eurokandydaci łowią głosy w sieci IP: *.centertel.pl 01.06.09, 09:41 Pan Sonik jest specjalistą od własnego PR a nie od realnych problemów, szczególnie od płacenia. Mnie też nie zapłaciła, mało tego wyleciałam przez Pana Sonika rewolucjonistę z pracy bo mu się nie chciało wnikać. Poza tym jak jedzie na Kubę to o tym media piszą, a czy media napisałyby o tym, że ewentualnie wykonywał swoje prozaiczne obowiązki służbowe? Pan Sonik to człowiek na pokaz, co się pokazać nie da to go nie interesuje... Mam nadzieję tylko, że dłużej ludzie nabierać się nie dadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Eurokandydaci łowią głosy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 13:10 GLOSUJE.COM.PL- sprawdź na kogo głosować. Bogusław Sonik i Róża Thun, Danuta Hubner i wielu innych mają już swoje profile online! Odpowiedz Link Zgłoś
chavslayer [...] 30.05.09, 16:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sitka Eurokandydaci łowią w sieci IP: *.hsd1.mn.comcast.net 30.05.09, 20:05 Sonik-Batman fruwa nad dachami kamienic krakowskich szukajac pewnie nowych lokali na nowe stowarzyszenia,zakladane dla wlasnej czci. A moze przygotowuje sie do wyprowadzki z "izby na zadzi"w kamienicy przy ul. Grodzkiej?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowiec Sonik na Montelupich IP: 77.236.0.* 30.05.09, 20:23 W zasadzie miejsce Sonika jest na Montelupich w Krakowie. I bez względu na wyborczy wynik z pewności a tam trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Sonik Szuja IP: *.centertel.pl 01.06.09, 09:45 Naomamiał, napsuł i nabujał fałsz i ruja nieustannie powodują nim ale jak mówi polskie przysłowie Przyjdzie kryska na Soniska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Eurokandydaci łowią w sieci IP: 79.139.8.* 30.05.09, 20:25 tak sie bawia europosłowie tnij.org/ejoego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acer Re: Eurokandydaci łowią w sieci IP: 79.139.8.* 30.05.09, 20:25 tnij.org/ejoego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sitka Eurokandydaci łowią głosy w sieci IP: *.hsd1.mn.comcast.net 31.05.09, 07:00 Sonik w czasie spotkan z wyborcami rozdaje wizytowki z napisem "Sonik-Supersonik-Eurosonik" A jak w jezyku polskim powinno sie nazwac faceta,ktory posiada u siebie w domu cudze mienie i go nie oddaje?.Przedmioty te pochodza z mieszkania w kamienicy przy ul.Grodzkiej w ktorym Sonik mieszkal i w ktorym zakladano "Studencki Komitet Solidarnosci". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony wybo Eurokandydaci łowią głosy w sieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.09, 00:54 Eurokandydaci posłuchajcie siec jest wielka ale wy jej nie wykorzystacie do tego żeby wywalczyć parę głosów więcej .A to dlatego że nie macie nic do zaoferowania wszystkie wasze programy wyborcze są nudne i zniechęcają wyborców do pójścia na wybory.Sam osobiście nie wybieram się na te wybory i z tego co wiem nikt z moich znajomych też się nie wybiera.Bo uważamy że nie ma osoby ani parti na która można było by zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor O Soniku IP: 77.236.0.* 01.06.09, 06:55 Odpowiadając Sitce myślę, że poza "złodziej" lub "paser" to na takich delikwentów nie ma innych określeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: O Soniku IP: *.centertel.pl 01.06.09, 09:42 podpisuję się pod tym wszystkim co mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Nowy Sonik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 10:46 Nowy spot Sonika jest trochę bardziej... kontrowersyjny? Ta pirotechnika zasługuje na chwilę uwagi. www.youtube.com/user/BoguslawSonik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Eurokandydaci łowią głosy w sieci IP: 217.70.58.* 02.06.09, 17:32 Czemu nie ma ani słowa o UPR. Ja wiem że w każdych wyborach zyskują mało głosów ale w sieci to jedna z najbardziej aktywnych i obecnych partii. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Sonik? Ten gość boi się dyskusji! 02.06.09, 18:44 Uwielbia za to durne spoty w stylu supersonik itp. durnoty dla małorozgardniętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: średni Re: Sonik? Ten gość boi się dyskusji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:17 No niby tak... Z drugiej strony ten drugi spot pełen wybuchów (www.youtube.com/watch?v=SOPp-xu-Vkg) przekazuje jakąś tam treść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Kandydaci2009.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 18:45 Kandydaci2009.pl Nie dajmy się ogłupiać spotom, sprawdżmy jakie naprawdę poglądy i plany mają kandydaci. Odpowiedz Link Zgłoś
estees Eurokandydaci łowią w sieci 02.06.09, 19:35 Wirtualna kampania o wirtualne glosy !! Tak trzymac, wynieśc sie z plakatów które potem zaśmiecają miasta i nie straszyć z bilbordów i TV. W matrixie każda głupota sie zmieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco I co z tego że w sieci jak tylko się kompromitują IP: *.chello.pl 03.06.09, 00:40 taka Róża Thun zeznaje jak potłuczona, takoż inni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Eurokandydaci łowią głosy w sieci IP: *.itt.com 03.06.09, 02:11 przede wszsytkim ludzie nie maja pojecia o kandydtach bo zaden nie robi politycznej debaty w telewizji, zaden nie udziela wywaidow wpublicznej telewizji, mamy przyklad gdzie ta Roza chciala konfrotowac Ziobre i po prostu przez chamskie zachowania ludzi nie doszlo do wymiany opini, ludzi wPolsce za 3-4 pokolenia naucza sie rozmawiac ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spocony wioślarz arcybłyskotliwy spot wyborczy IP: *.smrw.lodz.pl 03.06.09, 02:38 a mi sie podoba na youtube arcybłyskotliwy spot magdaleny netzel. wystarczy wpisać "Arcybłyskotliwy":) to dopiero dziwaczna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przykrymjest Eurokandydaci łowią w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 08:47 Przykrym jest, że w tej dyskusji bierze udział wielu sfrustrowanych ekspertów od internetowego wizerunku(tak mi się wydaje przynajmniej), którzy przejawiają typowo polskie cechy - niesamowitą umiejętność krytyki oraz destrukcyjne myślenie. Świat się zmienia (beton ciężko zmienić) więc może najwyższa pora się nad sobą zastanowić. Obraz(film, animacja) jest dodatkowym środkiem przekazu, jak chcecie znać dokonania w PE oraz program kandydata to sobie poczytajcie o tym na stronie internetowej czy ulotce wyborczej. Jak czytam wasze wypowiedzi to mam głowie wizerunek małego dziecka, któremu wypadła zabawka z łóżeczka i z wielkim płaczem stoi za barierkami nie mogąc do niej do sięgnąć. Płacz i krzyk jest jego jedynym ratunkiem bo nie umie jeszcze mówić, czytać i pisać..... Odpowiedz Link Zgłoś