Dodaj do ulubionych

Piłka nożna

06.07.09, 19:49
Witam,
Czy ktoś z Szanownych Sąsiadów miałby ochotę pograć od czasu do czasu w piłkę nożną? Naturalnie nie szukam graczy profesjonalnych, bo sam się zaliczam raczej do zawodników beznadziejnych, ale takich, którzy by się chcieli trochę poruszać na świeżym powietrzu.
Jeśli ktoś się skusi, to proszę o posty na forum, to powinno zachęcić następnych.
Pozdrawiam
Paweł
Obserwuj wątek
    • mlokator Re: Piłka nożna 06.07.09, 21:20

ja jestem za !!!

pytanie czy masz na oku jakies miejsce ? i czy masz juz chetnych ? ;)

generalnie w okresie szkolnym gramy ze znajomymi na hali - ale w
      wakacje szkola zamknieta i mamy przerwe

wiec bardzo chetnie pokope, w zaleznosci od miejsca i godzin moge
      ewentualnie poszukac innych chetnych

Pozdrawiam
      Mariusz
    • pavel78 Re: Piłka nożna 06.07.09, 22:16
      cholibka... tak się składa, że obecnie 2 razy w tygodniu już gram więc nie bardzo mam czas. Ale jak tylko wypadnie mi któryś z terminów z grafika to chętnie się przyłączę :D Będę bacznie śledził ten wątek ;)
    • tomusbig Re: Piłka nożna 07.07.09, 07:21
      Witajcie,
      Ja już też kopię dwa razy w tygodniu (czwartek, piątek) ale chętnie
      się dołaczę na kolejny termin. Inicjatywa bardzo mi się podoba i
      przypomina mi się stare powiedzenie: piłkarska kadra czeka - tyle,
      że oldbojów!
      pozdrawiam
      • kurdeflaszka Re: Piłka nożna 07.07.09, 09:10
        Sam również trochę kopie na sali tylko że we wtorki, ale jakby termin spasował
        to z chęcią również ruszyłbym zdobyć jakiś puchar osiedla:)
    • provo79 Re: Piłka nożna 07.07.09, 10:00
      Witam,
      Ja z chęcią dołączę :) Ja znów gram w poniedziałki, ale inny termin
      pasuje.

Swoją drogą: w okresie wakacyjnym czasami mamy za mało chętnych więc
      w niektóre poniedziałki potrzebujemy 2-3 osób do gry - ale to zawsze
      okazuje sie około 15/16-tej (a gramy o 19-tej)....
      Jakby komuś z Was taki układ pasował (tzn. zawiadomienie trzy
      godziny przed, że gramy) to podeślijcie swoje namiary na
      provo@interia.pl. Będę wtedy pisał ewentualnie w poniedziałki do
      chętnych z informacją :) W ten poniedziałek zrezygnowaliśmy z hali
      bo było tylko 5 osób chętnych :(

Pozdrawiam
    • p_grzes Czas, miejsce, ludzie... 07.07.09, 11:34
      Witam,
      Co do miejsc w Krakowie, to trochę tego jest:
      www.zis.krakow.pl/Mapa.html
      Co do chętnych, to na razie tyle co postów w tym wątku.
      Osobiście myślałem o boisku na KS Borek (www.zumi.pl/namapie.html?&long=19.921028&lat=50.016924&type=2&scale=1), bo jest najbliżej naszego osiedla, ale się okazało, że wynajmują jedynie boisko ze sztuczną trawą pod balonem, w cenie 120 zł za godzinę + opcjonalnie szatnia(30 zł).
      Ja na razie gram co drugą sobotę w Skawinie na sztucznej trawie (wstęp wolny, ale trzeba sobie zarezerwować termin - www.zumi.pl/namapie.html?&long=19.81202&lat=49.9765158&type=2&scale=1). Nie mamy stałego składu, więc różnie bywa z liczbą ludzi.
      Póki co to czekam jeszcze na więcej wpisów na forum. Jeśli macie też jakichś chętnych do grania (niekoniecznie z osiedla) lub namiary na jakieś fajne miejsce, to podzielcie się informacjami na forum.
      Pozdrawiam
      Paweł Grześ
      • biedrona.a Re: Czas, miejsce, ludzie... 07.07.09, 12:00
        Witam,
        bardzo chętnie piszę sie na grę, jednego chętnego też mam.

Pozdrawiam Mirek
    • mjarecki Re: Piłka nożna 07.07.09, 17:05
      Ja tez! Ja tez! ja też!
    • p_grzes Boiska - mapka i info 07.07.09, 22:07
      Witam ponownie,
      Cieszy mnie, że pojawili się zainteresowani do gry w piłę. Zrobiłem dziś mały rekonesans. Poniżej jest mapka z zaznaczonymi boiskami w miarę niedaleko od naszego osiedla:
      maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=106519974383799541340.00046e2255f56a01ed987&z=14
      Jak klikniecie na symbol piłkarzyka to pojawi się dymek z informacjami jakie udało mi się uzyskać.
      Mi chyba najbardziej pasowałoby boisko przy ulicy Sodowej (SM im Staszica), nie wiem tylko czy jest tam jakieś zaplecze typu szatnia i natryski. Jeśli macie jakieś inne propozycje to proszę o posty na forum, ewentualnie info na maila p_grzes[małpiszon]gazeta.pl. Może pojawi się jeszcze paru chętnych, to spróbujemy zgrać terminy.
      Pozdrawiam
      Paweł
      • pavel78 Re: Boiska - mapka i info 07.07.09, 22:25
        Cze. Jeśli chodzi o boisko na Sodowej to właśnie tam gram w czwartki. Sztuczna trawa jak na kortach tenisowych, ogrodzone i... to wszystko. Nie ma zaplecza w postaci szatni, natrysków itp., itd. Jak dla mnie idealne miejsce do rekreacyjnych gierek...
      • mlokator Re: Boiska - mapka i info 08.07.09, 13:00

ja sie pisze

w tygodniu po pracy - od ok 17-18, weekend wlasciwie dowolnie

moge miec jeszcze 3 innych zawodnikow z ktorymi gram w sezonie

MW
    • bronhit Re: Piłka nożna 08.07.09, 11:07
      dołączę! poniedziałek, środa lub piątek po południu. sobota, niedziela dowolnie.
      będę obserwować wątek.
    • p_grzes Termin - 2009.07.15 - godz 18.00 09.07.09, 11:40
      Witam,
      Pozwolilem sobie wstepnie zarezerwowac boisko przy ulicy Sodowej (maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=106519974383799541340.00046e2255f56a01ed987&ll=50.034726,19.901626&spn=0.005231,0.00927&z=17)
      na srode (2009.07.15) od 18.00 do 19.00
      Poniewaz osoba zajmujaca sie rezerwacjami wyjechala na urlop (nie zostawiajac zastepcy) a pani w SM im. Staszica nie ma dostepu do zeszytu z terminami, wiec jeszcze nie wiem, czy taka godzina wypali. Mam dostac telefon najpozniej we wtorek.
      Teraz prosba do Szanownych Sasiadow o potwierdzenie, kto bedzie. Potwierdzenie prosze slac na maila p_grzes[zwierzatko]gazeta.pl. We wtorek rozesle do wszystkich chetnych info (na maila gazetowego, wiec prosze o sprawdzenie poczty), czy mamy boisko.
      Prosze tez o info, czy ktos ma pilke, bo jak nie to sprobuje jakas zalatwic.
      Pozdrawiam
      Pawel
      • bronhit Re: Termin - 2009.07.15 - godz 18.00 14.07.09, 11:54
        no i co? to jutro ma być. Kto potwierdza? Ja plus jeden, kumpel z pracy też -
        plus dwa.
      • p_grzes Re: Termin - 2009.07.15 - godz 18.00 14.07.09, 12:36
        Wszystkich zainteresowanych prosze o sprawdzenie maila.
        Pozdrawiam
        Paweł
        • p_grzes Termin - 2009.07.15 - godz 18.00 - KS Nadwiślan 14.07.09, 22:23
          Gdyby ktoś z jakichś powodów nie dostał maila, to informuję, że gramy jutro, o 18.00, KS Nadwiślan (ul. Koletek 20).
          W razie pytań, proszę o maila.
          Pozdrawiam
          Paweł
    • p_grzes Re: Piłka nożna 16.07.09, 09:18
      Witam,
      Założyłem grupę dyskusyjną, która pozwoli nam łatwiej komunikować się w sprawie gry w piłkę. Grupa jest zamknięta, więc tylko członkowie mogą czytać i wysyłać posty. Gdyby ktoś jeszcze chciał dołączyć, to proszę o info na maila, lub możecie też bezpośrednio poprosić o członkostwo groups.google.com/group/football-dream-team?hl=pl (jak klikniecie to link jest po prawej stronie ekranu).
      Pozdrawiam
      Paweł Grześ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka