15.03.21, 20:22
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • gabicat Re: Psycholog Aneta Zielińska-Woźniak - ostrzeżen 19.03.21, 13:31
      Byłam u tej "psycholog". Przekonywała mnie do terapii masturbacji dziecięcej, która miała polegać na terapii integracji sensorycznej ale za 350 zł za godzinę zamiast normalnych 80/100zł jak w innych miejscach.
      Pani faktycznie podawała się ze specjalistkę od masturbacji dziecięcej tymczasem faktycznie pojęcia o tym nie ma - później poszliśmy z mężem do seksuologa (nie ma czegoś takiego jak "seksuolog dziecięcy'!) i on nam potwierdził, że masturbacji dziecięcej się nie leczy! Że się bada co najwyżej przyczyny jeśli są emocjonalne, a nie leczy!
      Masakra. I tak jestem 700zł w plecy zanim się skapnęłam na czym ma polegać terapia.
      • gabicat Re: Psycholog Aneta Zielińska-Woźniak - ostrzeżen 19.03.21, 13:32
        poza tym opcja z wymyślonymi ludźmi jest CHORA
      • swpshunt Re: Psycholog Aneta Zielińska-Woźniak - ostrzeżen 04.11.21, 12:31
        Mój post widocznie się nie spodobał - zachęcam p.Anetę Zielińską do przestania wprowadzania ludzi w błąd zamiast na koncentrowaniu się na usuwaniu postów. Tutaj jest opisane to wystarczająco czytelnie: sites.google.com/view/klinika-dzieci
        • basbar123 Re: Psycholog Aneta Zielińska-Woźniak - ostrzeżen 08.11.21, 20:16
          Dzień dobry,
          swpshunt, mogę prosić o kontakt mailowy? Chętnie pomogę wzbogacić opis zawarty w linku. Zapraszam do współpracy: basiakbartosz@gmail.com. Dogadamy się wink
      • emikow85 Re: Psycholog Aneta Zielińska-Woźniak - ostrzeżen 09.12.21, 21:36
        Potwierdzam opinię o Pani Anecie Zielińskiej. Moim zdaniem to strata pieniędzy (my zorientowaliśmy się o 6 wizytach).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka