furrria 08.12.04, 18:28 Gdzie w Warszawie mozna dostac fajne ciuchy w rozmiarze 46-48? Szukam czegos w miare "mlodego", wkurza mnie, ze wszystko, co duze, jest takie ciotkowate w formie - beze, kwiatki, szycie "od slupa". ratujcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_currant Re: fajne ciuchy XXL 08.12.04, 18:53 Ciuchy w tych rozmiarach kupuję z reguły w dwóch sklepach: - Kaphall (Galeria Mokotów, Klif) - opcja tańsza] - Mark & Spencer (Galeria Mokotów, al. Jerozolimskie na przeciwko Centralnego) - opcja droższa. Oczywiście nie wszystkie ciuchy w tych sklepach są w moim stylu, ale udaje mi się zawsze coś wybrać. --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
galliano Re: fajne ciuchy XXL 13.12.04, 23:22 Tak tak!!! Kapphall mój idol w dużych rozmiarach nie ciotkowych ) I jeszcze w tym rozmiarze swobodnie możesz poszukać coś w C&A w Arkadii ostatnio widziałam tam dużo ciuszków w tych rozmiarach pod marką CANDA ?? (chyba jakoś tak). A jak już tam będziesz to możesz tez zachaczyć o H&M bo tez maja tam dział w wiekszymi rozmiarami. Odpowiedz Link Zgłoś