Gość: MARCIN IP: 217.153.6.* 01.11.05, 23:37 na bank będzie tam jakiś bank. no chyba że golema zrobi kawiarnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łasuch Re: Kawiarnia Duet zamknięta IP: *.chello.pl 02.11.05, 07:11 Miasto jak zwykle co roku przyjdzie z wyciągniętą łapą Po tonę ciastek dla biednych dzieci z okazji Mikołaja lub Gwiazdki. Wtedy Pytlik im nie przeszkadza, Miasto jak zwykle potem nie podziękuje. Natomiast na drugi dzień media przypomną jak co roku ,ze kawiarnia popadała w ruinę nie wspominając o tym ,że Pytlikowi nie wolno było przeprowadzac jakichkolwiek remontów(wc) i fasady kawiarni , bo idzie do remontu i właściciel ma inne plany. Uczeń H.Pytlika - Kandulski zrobił w Poznaniu wielką karierę jako cukiernik i biznesmen. Miasto bez tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Kawiarnia Duet zamknięta 02.11.05, 07:37 .. bronilem kiedys Duetu, bo tradycja, itd .. ale nie bylem tam od wielu lat, gdyz lokal jest malo zachecajacy z zewnatrz .. .. dzis jednak, zle mysle od ludziach z obu stron konfliktu, ze przez tyle ostatnich lat i dni nie potrafili zdobyc sie na jakies rozwiazanie .. a gadanie .. takie pod publike bylo na reke temu kto mial wiecej sily przebicia .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
al_magra Re: Kawiarnia Duet zamknięta 02.11.05, 07:54 :((( wielka szkoda To co mnie boli to to, iz wielu ludzi nie kultywuje tradycji. Moje dziecko juz nie pójdzie na deser "tam gdzie mama w jej wieku chodziła ze swoja mamą". Straszna szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka Re: Kawiarnia Duet zamknięta IP: *.chello.pl 02.11.05, 07:56 Pozostaje nam Castellari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Kawiarnia Duet zamknięta IP: *.internet.v.pl 02.11.05, 09:08 ja mam pytanie - kto kupi kawiarnię - może to taki układ i już ktoś czeka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. I bardzo dobrze- KAMIENICA PÓJDZIE DO REMONTU IP: *.devs.futuro.pl 02.11.05, 09:22 a była w złym stanie, tlyko ciekawe czy jeszcze w tym roku zaczną piąć się rusztowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Kawiarnia Duet zamknięta IP: 217.153.6.* 02.11.05, 17:27 nie golema tylko padawa 37 albo 94 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ams Re: Kawiarnia Duet zamknięta IP: 194.150.177.* 04.11.05, 14:32 Jak to nie. Ja tam chodzilam. Na kazda uroczystosc rodzinna. Tzn. urodziny, imieniny, Dzien Kobiet. Tak u mnie w domu wciaz obchodzi sie Dzien Kobiet wlasnie w taki sosob, ze idziemy do Duetu. Szkoda, ze nie bedziemy modly juz podtrzymywac tej tradycji. Szkoda bo to moje njpieniejsze wspomnienia z dziecinstwa. Odpowiedz Link Zgłoś