agusiajasia 16.03.05, 11:56 czy ktoras z was miala kiedys kontakt z dr Piwowarem z Instytutu Matki i Dziecka na kasprzeaka? jaki to lekarz? mojego synka czeka zabieg i chcialabym przeczytac jakies opinie na jego temat. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arleta.kamilek Re: dr PIWOWAR z IMiD 16.03.05, 14:31 A jaki zabieg? My też czekamy na zabieg w IMID. Dr Piwowar to wspaniały czlowiek. Jeśli chcesz więcej opinii wejdź na forum:Rozszczep Wargi i Podniebienia. Tam jest wiele matek, które oddwały swoje dziecko w ręce Dr Piwowara. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agusiajasia Re: dr PIWOWAR z IMiD 16.03.05, 15:47 jas ma rosnaca torbielke pod jezykiem tzw. żabkę. trzeba mu to usunac, bo w koncu zacznie mu to przeszkadzac w jedzeniu a w przyszlosci moze spowodowac wade wymowy. kurcze, ale sie boje.... Odpowiedz Link Zgłoś
agusiajasia Re: dr PIWOWAR z IMiD 16.03.05, 15:50 a dlugo sie czeka na zabieg w IMiD? Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.kamilek Re: dr PIWOWAR z IMiD 16.03.05, 16:08 niestety tak my czekamy od 2 marca i mamy termin na 21 kwietnia szybko się kontaktuj w tej sprawie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniaraf Re: dr PIWOWAR z IMiD 16.03.05, 17:36 Doktor Piwowar to fantastyczny człowiek,świetny chirurg dziecięcy.Operacje t.j.rozszczep wargi i podniebienia ma w jednym palcu.Jest bardzo precyzyjny i ma wspaniałe podejście do dzieci.Pisze to dlatego bo Go znam i uczestniczyłam w Jego operacjach.Jest naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś
agusiajasia Re: dr PIWOWAR z IMiD 16.03.05, 17:38 dzieki za te slowa pokrzepienia. ja juz umieram z nerwow. pewnie strach ma wielkie oczy, ale zawsze to lepiej uslyszec cos takiego przed zabiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja24 Re: dr PIWOWAR z IMiD 17.03.05, 14:52 Ja również byłam z dzieckiem u dr Piwowara na konsultacjech. Wspaniały lekarz, wyśmienity fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: dr PIWOWAR z IMiD 25.03.05, 18:12 witam Bylam na konsultacji u DR.Piwowara bardzo dobry fachowiec i przemily czlowiek Doradzil mi bardzo dobrze Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: dr PIWOWAR z IMiD 04.04.05, 20:35 my rowiniez z calego serca polecamy nas nie on operowal ale byl potem na nocnym dyzurze, przychodzil co chwila sprwdzac czy wszystko z synkiem ok, byl delikatny ( zadkosc u lekarzy)i ma to cos w sobie ze synek nic a nic sie go nie bal i pod pretekstem rozmowy z misiem (przyjacielem mojego synka) bez zbednego stresu ogladal rane itp. co do fachowosci to jedynie kompetentni profesorowie moga sie wypowiadac. Nie mniej jednak polecamy, lekarz z powolania )) Odpowiedz Link Zgłoś