mimi44 10.08.05, 21:10 DZIEWCZYNY,PODAJCIE MI NAMIARY NA PRYWATNEGO PEDIATRE W WAWIE NAJLEPIEJ OKOLICE ZACISZA,TARGÓWKA,ZABEK,DO KTÓREGO MOZNA W TEJ CHWILI ZADZWONIC.PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiuncia25 Re: PILNIE!!!! 10.08.05, 21:14 Jek nie masz numeru to dzwoń pod 913 i zapytaj o numer informicji medycznej w Wawie, a jesli to coś poważnego to najlepiej na pogotowie, do małego dziecka mają obowiązek przyjechać. Pare miesięcy temu wezwałam karetke do mojego, wtedy 2,5 miesięcznego synka, ale uwaga dzwoniłam przez godzine po karetke zanim sie dodzwoniłam (bez komentarza). Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 do kasiuncia25 11.08.05, 15:51 No włśnie.Niestety tak pracuje nasz słuzba zrowia. Nie chodziło tu o moje dziecko,przyjechała do mnie kolezanka z córą w podobnym wieku do mojej(15 mies.)Dzwoniłam wszedzie przez ponad godzine.Nigdzie nie chcieli przyjąc dziecka,bo nie miała przy sobie ubezpieczenia!!!! Na inf.medycznej powiedziała mi ze jest sezon urlopowy!!! i raczej nic nie znajde,na pogotowiach sekretsrka mówi:prosze czekac na zgłoszenie operatora i cisza!!!Paranoja!!! W koncu zadzwoniłam jeszcze raz na inf.med. nakrzyczałam na laske,by mi coś znalazła.Ale chyba zrozumiała wkońcu i sama oddzwoniła do mnie,ze jest coś na Ursynowie.Wiec pojechaliśmy z kolezanką z jednego końca Wawy na drugi taksówką,bo mąż musiał zostac z naszą córeczką która juz spała. Za taką podróż zapłaciliśmy ponad 300zł. razem z lekarzem i apteką(( Dobrze ze nie było to nic "poważnego",ale dzieciaczek sie męczył,bo można zdechnąć,a ci kazdy będzie mówic o przepisach itp. Do dziś jeszcze jestem w szoku o tym jak traktuje sie pacjenta(dziecko).Chyba na wsi szybciej znajdziesz lekarza niz w tej zasr..nej stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Od moderatora - istotna uwaga 10.08.05, 21:21 Nie krzyczymy na siebie. Wymaga tego od nas Netykieta, której znajomość potwierdziłaś zakadając konto na Gazecie. Ponadto polecam lekturę regulaminu forum, dowiesz się zeń między innymi, że: - do spraw regionalnych służą fora regionalne - PRZED napisaniem postu należy użyć wyszukiwarki (temat pediatrów w stolicy jest na forum "Warszawa" jednym z najpopularniejszych i najczęściej poruszanych). Pozdrawiam, driadea Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 do moderatora 11.08.05, 15:37 Swietnie znam Nietykiete,jesli sprawdisz sobie moje posty,to zobaczysz ze nigdy nie "krzycze".Sprawa była pilna i nie miałam czasu pisac wszysko nanowo. Po-drugie:napisałam post tu,bo wiem ze wieczorem wiekszość zagląda właśnie na forum niemowle,na Warszawie mogłabym czekac do nastepnego tygodnia. Równiez nie miałam czasu na wyszukiwarke,ale kilka postów przejzałam,nic nie znalazłam,bo wiekszośc pisze o lekarzach z przychodni,które o god 21 są zamkniente jesli nie wiesz. Sorry,ze pisze w takim tonie,ale czasem warto przemilczec.Nie raz kiedy jesteś potrzebna,to ciebie nie ma,ale póżniej nadrabiasz to,pisząc o regulaminie,nie koniecznie tam gdzie trzeba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
smutek8 mimi44 11.08.05, 16:43 Uważam, że nie masz racji. Driadea jest zawsze z wyjątkiem urlopu. Nie bądź niesprawiedliwa. Można zrozumieć, że się spieszyłaś, ale teraz złośliwość jest chyba zbędna. Moderator jest po to, żeby wykonywać swoje obowiązki, czyż nie? Poza tym nie znam innego moderatora, który tak często podrzuca potrzebne linki i ma tyle taktu co Driadea. Pzdr S. Odpowiedz Link Zgłoś
isa2 Re: PILNIE!!!! 11.08.05, 17:05 Kurcze ludzie gadacie a nikt nie pomaga!! Zadzwon do CM LIM, napewno Ci pomoga. LIM Center Al. Jerozolimskie 65/79 00-697 Warszawa Tel.: (0 22) 458 70 00 Fax: (0 22) 630 55 24, (0 22) 630 50 41 www.cmlim.pl/new/cm-lim/ Odpowiedz Link Zgłoś