Dodaj do ulubionych

Hello Kitty - gdzie cie szukac?

30.11.05, 20:02
Gdzie mozna w Warszawie kupic produkty z tej serii?? To sa torebeczki,
piorniki, pizamki z takim kotkiem, zwykle rozowe lub malinowe. Chcialabym
kupic mojej siostrze ciotecznej, nastolatce, poniewaz wiem ze to dla niej
cudo!
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Hello Kitty - gdzie cie szukac? 30.11.05, 20:09
      Hej ja mam unikatową czapeczkę Hello Kitty.Mogę Ci wysłać zdjęcie na
      priva,chcesz?
    • nadja11 Re: Hello Kitty - gdzie cie szukac? 30.11.05, 20:56
      Szukaj na Allegro ,jest tam sporo gadzetów Hello Kitty od zegarków po maskotki
      bielizne ,breloczki,obudowy na komórki, torebki, plecaczki ,portweliki nawet
      obcinaczki do paznokci uffff Gdzieś kiedyś widziałam wibrator Hello Kitty był
      przeuroczywink
      • utalia Re: Hello Kitty - gdzie cie szukac? 30.11.05, 22:28
        Juz przegladalam te rzeczy na allegro ale wolalabym dotknac, pomacac itd.
        Wibrator, cos takiego!!!
        A co do czapeczki to chcesz ja sprzedac? Pewnie jest uzywana a mnie zalezy na
        nowych z metjka, poniewaz ma to byc prezent gwiazdkowy.
    • marghe_72 Re: Hello Kitty - gdzie cie szukac? 30.11.05, 22:41
      Galeria mokotów
      sklep z zabawkami .. na parterze. Taki nieduzy , niestety ie pamietam nazwy
      są torebki, portfele , plecaki...
      • mamaemmy Re: Hello Kitty - gdzie cie szukac? 30.11.05, 23:06
        Czapeczka jest nieuzywana ale bez metkismile
        Mam zamiar ją sprzedac na allegro,bo przeciez nie bedę w niej chodzićsmilea
        sprzeda sie na pewno,bo w Polsce jest niemożliwa do dostania.

pozdrawiam
        Danta
    • lila1974 Re: Nostalgia 30.11.05, 23:15
      Jak byłam w 3 klasie podstawówki Tata podarował mi linijkę.
      Miała 30 cm i trójwymiarowe obrazki z Hallo Kitty własnie.
      Jakąż wywołałam sensację w klasie to się nie da opowiedzieć.
      Niestety moja linijka nie wyszła z tych zaciekawionych rąk w jednym kawałku.
      Mało mi serce nie pękło ale jeden z kolegów szybciutko mi ją skleił taśmą.
      Cała klasa mnie przepraszała prawie na kolanach tak im było przykro.

I wiecie, że dopiero niedawno dowiedziałam się, że te słodkie kotki noszą taką
      właśnie nazwę? Że też nie posiadam daru jasnowidzenia - teraz moja linijka
      byłaby na TOPIE.
      • marghe_72 Re: Nostalgia 01.12.05, 00:00
        www.decorador.pl/p_page.php?l=pl&i=item&c=231&q=&p=1133&f= smile
      • ala67 W sklepach sieci Cartoon Planet 01.12.05, 00:00
        Na pewno w Wola Park przy Górczewskiej, oraz w Blue City. Jest tego mnóstwo,
        bardzo duży asortyment.
        • ala67 Re: W sklepach sieci Cartoon Planet 01.12.05, 00:01
          A piżamki, bardzo ładne, widziałam na stadionie, ale pewno to już nie
          oryginalne.
          • utalia Re: W sklepach sieci Cartoon Planet 01.12.05, 10:40
            Dziekuje wlasnie o taka informacje mi chodzilo. Moja siostra niredawno kupila
            sobie piornik z tej serii i wiedzialam, ze kupowala to w sklepie a nie przez
            internet.
            Czesc Lili, wiesz ja chyba tez mialam taka linijke, byla cala roznowa. Nie byla
            dluga wiec nie bylo takiej obawy co by sie polamala. Ale pomysl, byc moze gdyby
            nie ten incydent to moze bys wogole juz nie pamietala tej linijki?
            Komplet poscieli jest swietny. W pierwszej chwili pomyslalam, ze TO JEST TO ale
            mojej siostrze nogi by wystawaly spod tej koldry. Mnie sie wydaje, ze ona jest
            juz za duza jak na taka rożowiusia serie z kotkiem. Ma juz 17 lat. Ale z
            drugiej strony taki dzisiaj swiat pelen przemocy, wiec niech sobie jeszcze lubi
            takie duperelki, pewnie niedlugo z tego wyrosnie. A moze to jest trendi, nawet
            dla starszych babek? W koncu ten wibrator wspomniany przez Was, to chyba nie z
            mysla o dziewczynkach 12 letnich. Choc moze lepiej z wibratorem niz z kolega a
            pozniej bobasa bawic? ...e! Juz gadam jak stara ciotka. Na allegro widzialam
            fajny portfel razem z notesem ale o to cudo "bije" sie tam chyba z 7 osob jak
            nie wiecej i do konca aukcji zostalo 7 dni. Ciekawa jestem jaka absurdalna cene
            osiagnie w tak komfortowej dla sprzedawcy sytuacji?
            Z czapeczki jednak rezygnuje, gwiazdkowy prezent to musi byc nowka z metka choc
            oczywiscie bez ceny. Pozdrawaim Utalia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka