Dodaj do ulubionych

sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa

15.10.06, 13:10
Witam !!
U mnie juz prawie 33 tydzień więc pora wybrać sie na zakupy. Czy możecie
poradzić jakieś sklepy w Warszawie i okolicach z artykułami dla niemowlaków.
Tak żeby były smoczki butelki kołderki jakieś ubranka itp. Wiem że takich
sklepów jest dużo wystarczy się przejść po niektórych galeriach. Problem
polega na tym że tam jest strasznie drogosad Niestety nie mam za dużo
pieniędzy, więc szukam taniego sklepu. JEśli możecie cos poradzić to wpisujcie
adresy. JAk znacie sklepy z używanymi rzeczami to też jestem zainteresowana.
pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • baaasiiia Re: sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa 15.10.06, 17:18
      Taniej pewnie będzie w tzw hurtowniach, gdzie można kupować również detalicznie.
      Ja odwiedzałam następujące takie miejsca:
      - "Bobas i my", ul. Lubelska 30/32 - koło Dworca Wschodniego
      - "Wszystko dla dziecka", ul. Łodygowa 23 (to jest w zasadzie prawie w Ząbkach)
      - "Nasze dzieci", Wwa - Wesoła, ul. Niemcewicza 4A
      - hurtownia w drodze do Pruszkowa - jadąc do Pruszkowa, po prawej stronie,
      blisko już Pruszkowa

W sklepach z używanymi rzeczami też sporo kupowałam. Oto moje typy:
      - Kiermasz Odzieży - ul. Powstańców Śląskich, tuż koło Mc Donalda, na
      skrzyżowaniu z Wrocławską. To jest sieć sklepów - inne adresy, to Puławska, Al.
      KEN, Rondo Wiatraczna - tam też można znaleźć coś fajnego.
      - cała Targowa jest obecnie usiana takimi sklepami
      - na bazarku na Namysłowskiej w weekendy można kupiś za grosze fajne ciuszki

No i to tyle, co mi się przypomniało smile
    • groszek0607 Re: sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa 15.10.06, 17:31
      Ja polecam sklep w Starych Babicach zaraz na przeciwko Kościoła. Jest tam
      bardzo duży wybór, przystępne ceny i miła obsługa. Dla mojej małej kupiłam tam
      całą ubraniową wyprawką.
      Ania
      • xentia Re: sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa 15.10.06, 17:55
        dziękuje za odpowiedzi, mam jeszcze jedno małe pytanko dotyczącego tego slepu w
        babicach tzn. jak tam dojechać i na jakiej to jest ulicy ewentualnie może znasz
        nazwę sklepu? Już od kolejnej osoby słyszę o tym sklepie więc chyba tam się wybiore.
        • jonaska Re: sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa 15.10.06, 19:29
          poszukaj w marketach..na pewno taniej niż w sklepach z artykułami dla dzieci
          • dorotka.k1 Re: sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa 16.10.06, 09:07
            W marketach jest na ogół bardzo mały wybór. Może wystarczający na bieżące
            potrzeby, ale napewno nie na zrobienie wyprawki dla noworodka. No i nikt Ci nic
            nie doradzi. Bardzo duży wybór jest w Smyku w centrum (w Smykach przy galeriach
            już znacznie mniejszy), ale ceny są takie sobie. Niemniej możesz tam sie
            zorientować co potrzeba i pozawracać głowę obsłudze. Ja już się zdecydowałam,
            że wiekszość zakupów zrobię przez internet, niekiedy ceny są nieporównywalnie
            niższe. Zamierzam wybrać tylko takie sklepy, w których można odebrać towar
            osobiście i na miejscu zapłacić gotówką (jest ich calkiem sporo). Nie wiem
            tylko, czy ubranek nie kupić w zwykłym sklepie, bo chciałabym jednak ich
            dotknąć.
        • sarna73 Re: sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa 20.10.06, 22:38
          sklep jest w Rynku, dojedz do Starych Babic na Rynek a juz trafisz, jadac od
          Warszawy po lewej stronie przed przystankiem - jest wielki afisz tego sklepu
        • kontoani Re: sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa 07.11.06, 20:29
          Tam jest tylko jeden taki sklep smile Jak dojedziesz z Warszawy do Starych Babic
          to kieruj sie na wieżę kościoła. Jak trafisz przed kościół i spojrzysz na
          przeciwko to sklep na pewno zauważysz. Faktycznie ceny tam są sporo niższe niz
          w sklepach w centrum Warszawy - są tam takze wózki, łożeczka itp.

Co do ciuszków to ja pierwszą wyprawkę kupiłam nową, ale teraz juz od paru
          miesięcy zaopatruję sie w sklepach z używaną odzieżą - za worek ciuszków płacę
          tyle ile za 2-3 firmówki... A ciuszki często wyglądają jak nowe!
    • beata753 Re: do groszek0607 16.10.06, 09:18
      Też chciałabym dowiedziec sie czegoś więcej na temat sklepu w Babicach. Może
      mają jakąś stronę internetową? Proszę o informację.Pozdrawiam.
      • agni71 Re: sklep w Babicach 21.10.06, 23:45
        BABICE STARE k/Warszawy:
        sklep "Mama i tata"
        ul. Rynek 15,
        telefon 22 7961417

aga
    • waandziulka Re: sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa 16.10.06, 10:46
      Ja polecam sklep na Fieldorfa na Gocławiu . Kupiłam tam wszystko co było mi
      potrzbne, od kosmetyków po wózek i łóżeczko. ceny mają przystepne a obsługa
      miłai kompetentna. Jak robisz tam całą wyprawkę to pewnie dostaniesz rabat 10%
      namiar na ich stronę internetową
      www.emaluch.pl/x/
    • stypkaa Re: W Babicach Starych 16.10.06, 15:00
      Ja też POLECAM sklep w Babicach Starych. Od początku wszystko dla małego
      kupujemy tam - mają naprawdę WSZYSTKO co jest potrzebne, jesli nie mają (mi się
      nie zdarzyło) to pewnie zawsze mogą zamówić. I ceny są naprawdę bardzo
      konkurencyjne.
      Kiedyś porównywałam cenę jakiegoś artykułu - znalazłam gdzieś w necie najniższą
      cenę, a potem jeszcze na wszelki wypadek zadzwoniłam tam - i okazało sie, że
      tam jest taniej smile
    • dominika8 Re: sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa 16.10.06, 19:58
      TOMI na Chojnowskiej
      Calineczka na Grochowskiej
      Gonzi w Zielonce
    • kamfilki Re: sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa 20.10.06, 15:15
      Sklep Kamfilki W Galerii Ursynów obok metra Natolin, lokal 108. Ubranka i inne
      przydatne rzeczy dla maluszków, rożki, kocyki, śpiworki,komplety kompielowe
      itd. Dla mam ktore przyjda do nas po przeczytaniu tego posta na hasło "forum
      gazeta.pl" dostaną 10% rabatu.
      Zapraszamy!
      Pozdrawiam serdecznie.
      PS. Zawsze można napisac do na maila z zapytaniem czy coś czego szukacie jest u
      nas i w jakiej cenie, chetnie odpowiemy. Podaje równiez nasz numer GG 1156930.
      Przyjmujemy równiez specjalne zamówienia
    • bubert Re: sklepy z artykułami dla niemowlaków /warszawa 31.10.06, 22:52
      Również polecam eMalucha na Fieldorfa. Kupiłam tam wszystko dla maluszka. A w
      porównaniu z innymi sklepami było najtaniej. Zawsze dostaje się też rabat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka