Dodaj do ulubionych

Mamy z Bemowa

IP: *.* 05.10.01, 12:56
Jestem mamą 14 miesięcznej córeczki i chętnie spotkam się z innymi mamami na spacerze.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Mamy z Bemowa IP: *.* 07.10.01, 23:34
      Cześć,Ja jestem mamą 2,5 letniego rozbójnika Kubusia. Też z Bemowa. Również chętnie spotkam się na spacerze. Czekam na maila. Pozdrawiam. Też Monika.
    • Gość: guest Re: Mamy z Bemowa IP: *.* 16.10.01, 09:46
      Cześć!Michaś ma 18 Miesięcy i bardzo lubi towarzystwo. Niestety to niezły ancymonek, u którego etap złość przyszedł zdecydowanie wcześniej niż piszą o tym w książkach. Mieszkamy przy skrzyżowaniu Wrocławskiej i Powstańców Sląskich. Czekam na wiadomosc.
      • Gość: guest Re: Mamy z Bemowa IP: *.* 18.10.01, 09:36
        Chętnie się z wami spotkamy. Czekamy na propozycję spotkania.Monika
    • Gość: guest Re: Mamy z Bemowa IP: *.* 22.10.01, 23:24
      Witam! Jestem mamą Ignasia, który ma prawie 15 miesięcy. Właśnie przeprowadziliśmy się na Jelonki, a Bemowo jest przecież blisko. Ja mam zazwyczaj czas po 14.00. Może spotkanie w środę? Napiszę mój numer, gdyby któraś z Was miała ochotę się spotkać: 602443556. Jedyny problem to gdzie się spotkac, bo w sumie okolica nie jest zbyt ciekawa. Od jakiego wieku dzieci mogą się bawić w Kolorado?Czekam na odpowiedzi. Asia
      • Gość: Zuzanna Re: Mamy z Bemowa IP: *.* 18.02.02, 02:47
        Ja jestem mamą 2 miesięcznego Michałka. Mieszkamy na Blatona, blisko mcdonalda.To kiedy wspólny spacerek?
        • Gość: monikaa Re: Mamy z Bemowa IP: *.* 23.02.02, 23:29
          Czesc. Mam półtoraroczną córeczkę, też mieszkamy na bemowie, blisko ul. Blatona. Chętnie się spotkamy na spacerze.Monika
        • Gość: xaniax Re: Mamy z Bemowa IP: *.* 10.04.02, 23:53
          ja tez chętnie się spodkam jestem z Bemowa
    • Gość: asiamamaignasia Re: Mamy z Bemowa IP: *.* 18.02.02, 23:36
      Proponuję najbliższy czwartek, około 15. Co do miejsca to my będziemy musieli chyba dojechać, ale proponuję skrzyżowanie Powstańców Śląskich i Radiowej, a następnie spacer w kierunku Starego Bemowa. Macie ochotę na taki spacer? Pozdrawiam i mam nadzieję, że się spotkamy. Asia
      • Gość: Zuzanna Re: Mamy z Bemowa IP: *.* 18.02.02, 23:53
        Chętnie się spotkamy z Wami w czwartek o 15. Tylko gdzie?Ja niestety nie jeżdże z maleństwem autobusem bo sie boje..i mam wielki wózek z którym sobie nie radzę. Mąż może mnie podwieżdz ale co z powrotem? Napiszcie gdzie proponujecie spotkanie, postaram się dostosowaćZuzanna i Michałek :hello:
    • Gość: asiamamaignasia Re: Mamy z Bemowa- do Zuzanny IP: *.* 20.02.02, 22:17
      Witaj! Piszę tutaj, bo nie powiodły się próby napisania na Twój prywatny adres. Nie wiem dlaczego. Ale w związku z tym, z jutrzejszego spotkania nic nie wyjdzie. Napisz do mnie kiedy i gdzie chcecie się spotkać. My możemy się dostosować. Mój syn to duży chłopak, któremu autobusy nie są straszne ;) Czekam na wiadomość. Asia
      • Gość: Zuzanna Re: Mamy z Bemowa- do Zuzanny IP: *.* 21.02.02, 02:29
        Joasiu, napisałam na priva, ale niewiem co z tego wyjdzie więc piszę tutaj. Jeśli zdążysz to przczytać i nie będzie sypać ani lać to spotkajmy się może przy Mc Donaldzie na Wrocławskiej o 15?Podaję ci mój nr tel, jeśli coś by było nie tak, to dzwoń 6380293 lub 0502158929Pozdrawiam, Zuzanna
      • Gość: Zuzanna Re: Mamy z Bemowa- do Zuzanny IP: *.* 21.02.02, 17:48
        Asiu, mam nadzieję, że nie zamarzliście z Ignasiem gdzieś po drodze. Bo mnie prawie zwiało z chodnika..:(Pozdrawiam - Zuzia i Michałek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka