Dodaj do ulubionych

basen dla niemowlaka W-awa

IP: *.* 03.04.02, 08:46
Organizowana jest grupa niemowlaków chętnych do "nauki pływania". Basen SGGW środa 15.30 (najprawdopodobniej). Kurs trwa 3 miesiące. Jest już kilka dzieciaczków 3 miesięcznych, mój Piotruś ma 2,5 miesiąca i zapisaliśmy się wczoraj. Wszystkie chętne dzidziusie zapraszamy - Ola i Piotruś.
Obserwuj wątek
    • Gość: anuś Re: basen dla niemowlaka W-awa IP: *.* 03.04.02, 11:48
      A czy masz tam jakis telefon??? Jestem zainteresowana. No i kiedy rusza kurs? Pozdrawiam anuś
      • Gość: Just Re: basen dla niemowlaka W-awa IP: *.* 03.04.02, 11:50
        Czescsmile Jak to bedzie wygladac w praktyce? Bedzie jakis sensowny instruktor? I jaka cena? Moja Ulenka jest nieco starsza (5,5 miesiaca), ale moze sie zalapie?smile Podaj prosze jakies namiary. Pozdrawiamsmile
      • Gość: ola.t Re: basen dla niemowlaka W-awa IP: *.* 03.04.02, 15:11
        Zajęcia ruszają kiedy zbierze się grupa dzieciaczków, być może za jakieś 2 tygodnie. Ze wstępnych informacji wynika że cały kurs kosztuje 220 zł. Nie wiem nic o instruktorce, rozmawiałam z nią tylko przez telefon. Może ktoś chodził już na takie pływanko na SGGW? Podaję telefony do instruktorki: 637 54 67, 0608 500 069. Zajęcia są dla dzieci do 3 lat, ale starają się dobierać grupy według wieku. Pozdrowienia Ola
        • Gość: anuś Re: basen dla niemowlaka W-awa IP: *.* 03.04.02, 15:57
          Dzieki. Jak sie wszystkiego dowiem to moze sie zapiszemy.... :)))
    • Gość: Monika_D Re: basen dla niemowlaka W-awa IP: *.* 04.04.02, 20:14
      czesć OluJa właśnie dzisiaj zapisałam się z moją Olą, która ma pół roku, więc pewnie niedługo się spotkamy.Namawiam gorąco inne mamy, bo jak zbierze się grupa - max. 12 osób to ruszamy w tą środę.Woda ma temp.32 stopnie i jest ozonowana.PozdrawiamMonika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka