Dodaj do ulubionych

Zlot - noclegi

IP: *.* 06.07.02, 08:58
:hello: Hej,Ponieważ część osób na pewno będzie potrzebowała noclegu na czas zlotu to proponuję żeby w tym wątku dopisywali się wszyscy, którzy mogą kogoś gościć oraz Ci, którzy szukają miejsca na noc.Ja ze swojej strony mogę przyjąć jedną Rodzinkę, jeśli zlot będzie we wrześniu - mam do zaoferowania 3-osobową kanapę (spokojnie mieści się na niej dwójka dorosłych + mnaluszek w środku - sprawdzone).Pozdrawiam,Ania z Emilką
Obserwuj wątek
    • Gość: gemma Re: Zlot - noclegi IP: *.* 06.07.02, 10:52
      Rokitka, bardzo dobry pomysł, żeby noclegi omawiać w osobnym wątku. :bounce:POzdrawiam :)gemma
      • Gość: Kleo Re: Zlot - noclegi IP: *.* 06.07.02, 17:56
        o rety oczywiscie gapa jestem i wyzej napisalam o noclegach! :(wiec jeszcze raz: na kanapie zmieszcza sie 2 osoby, a podloga duza, wiec mozna materac albo lozko polowe rozlozyc...cleopshaha moj maz nic nie wie jeszcze o tych planach!smile
        • Gość: Kleo Re: Zlot - noclegi cd IP: *.* 08.07.02, 16:37
          acha poza tym jak ktos z malym dzieckiem to mam kolyske bo michasia moze spac z nami... uwaga! nie mam samochodu!cleo
          • Gość: Kleo Re: Zlot - noclegi cd cd IP: *.* 10.07.02, 10:42
            jescze cos..chcialam uprzedzic lojalnie ze michasia jest mala co oznacza ze moze zaklocac spokojny sen!smilepoza tym jesli ktos kieruje sie przy wyborzxe noclegu kwestia wieku to ja mam 24 a moj maz 28...cleo
    • Gość: BAJBUS Re: Zlot - noclegi IP: *.* 07.07.02, 09:08
      Ja z dzieciaczkami i mężem szukam noclegu. Razem 5 osób, wiem dużo ale może ktos zna jakiś taniutki nocleg?Trochę mnie nie stać na ten wypad, ale może coś dorobię i bedzie kasa.Pozdrawiam Marzena
    • Gość: Isia Re: Zlot - noclegi IP: *.* 08.07.02, 14:05
      Zapraszam Was gorąco do siebie na nocleg. Miejsca jest sporo, zmieszczą się co najmniej dwie pełne rodzinki. A jak się ściśniemy, to jeszcze i wózki. ;)Ale, kochani, nic za darmo. Opłata za nocleg: dobry humor. Wskazane zatyczki do uszu oraz tolerancja na hałas i fruwające dzieciaki. :)(Właśnie sobie uświadomiłam, że chyba będę musiała zafundować sąsiadom wyjazd na weekend :) )Możemy kontaktować się majlowo i telefonowo (numer podam na privie)PozdrowionkaIsia :hello:
      • Gość: Isia Re: Zlot - noclegi IP: *.* 08.07.02, 16:00
        Może uściślę. Do dyspozycji:1. kanapa dwuosobowa2. materac 903. materac 1204. kanapa 120 a może 1605. łóżko 1806. łóżeczko dziecinne7. inne eksperymenty dla odważnych :)(Ale będzie balanga! :D):hello:
        • Gość: Mo Re: Zlot - noclegi - do Isi! IP: *.* 13.07.02, 12:40
          Chętnie skorzystamy z oferty noclegu:materaca/innego "legowiska" dla trójki (nasza bźdźiągwa ma własne łóżeczko turystyczne)Pozdrawiamy z upalnego południa :hello:,krakowska rodzinka czyli: MoNika, Mladen i Marcela (22 miesiące) z własnym transportem kołowym. Hej!
          • Gość: Isia Re: Zlot - noclegi - do Isi! IP: *.* 13.07.02, 22:33
            MoNika! Cudownie, zapraszamy całą Waszą Trójeczkę. Moja Kasia ma półtora roku, ale myślę, że świetnie się dogadają z Twoją Marcelką. :)Pozdrawiam:hello:
            • Gość: Mo Re: Zlot - noclegi - do Isi! IP: *.* 16.07.02, 19:10
              Dobry wieczór, Isiu :hello:!Dziękujemy bardzo!!!Odpisałam na priv-a.Pozdrawiamy z Krakowa- w strugach deszczu...MoNika i reszta M&M"s
    • Gość: Barba Re: Zlot - noclegi IP: *.* 08.07.02, 15:06
      My tez możemy zaoferować tani nocleg , opłata jak u Isi- dobry humor i tolerancja na fruwające dzieciaki ( Isiu genialne!!!!)Spanko niestety na podłodze ale wygodne i w samym centrum Warszawy a więc wszędzie blisko! Zapraszamy!!!
    • Gość: Gooh Re: Zlot - noclegi - biorę Gosie1 i Kaye :-)))))))))) IP: *.* 08.07.02, 20:23
      Mam nadzieje, ze zrobicie mi kochani te przyjemnosć i będe mogła Was gościć :-)juz sie nie moge doczekac :-)zatem prosze się tu nie wpisywac...chyba, ze nie chcecie u mnie ;)no, no... juzja wam dam jak Wam sie odmieni... więc lepiej nie zmieniajcie zdania :-)buziaczki dla wszystkichGooh:hello:
      • Gość: Gosia1 Re: Zlot - noclegi - czuję się wzięta.......:-))) IP: *.* 09.07.02, 12:22
        I cieszy mnie to!!! Ale mam wzięcie.....hihi, w tym wieku i jeszcze!!! :lol: :lol: :lol: Całuski GosiaP.S. Aha - spać to my lubimy normalnie, belka pod sufitem nie jest potrzebna........:crazy:
        • Gość: Gooh Re: Zlot - noclegi - czuję się wzięta.......:-))) IP: *.* 09.07.02, 12:38
          gosieńka, ciesze się ogromnie, ze będe Was miała u siebie, no i Kaye z kayem tez :-)hip, hip, hurrrra !!!!ale zbędzie bosko...hihihi ;)Gooh
        • Gość: Agata Re: Zlot - noclegi - czuję się wzięta.......:-))) IP: *.* 09.07.02, 13:35
          Gosiu, cieszę się, że cię poznam, już czekam na to.
    • Gość: lidka Re: Zlot - noclegi IP: *.* 09.07.02, 11:10
      Kto przyjmie 3 osóbki z Poznania. Tatę, mamę i chłopczyka 2- letniego.Może być na sianie...PozdrawiamLidka z Grochem (bez marchewki)
      • Gość: Barba Re: Zlot - noclegi IP: *.* 09.07.02, 14:38
        Lidka zapraszamy do nas! Wszelkie kontakty na priva! :)
        • Gość: lidka Re: Zlot - noclegi IP: *.* 09.07.02, 20:20
          Beata dzięki. Odezwę się jak termin będzie już ostatecznie ustalony. Nam bardzo pasuje 14-15 września. Już nakręciłam męża na wyjazd. Ale się zdziwił i powiedział-" a to mężowie też; to nie zlot bab?"Lidka
    • Gość: iwo1 Re: Zlot - noclegi-szukam noclegu dla fajnej trójeczki IP: *.* 09.07.02, 13:46
      Szukam noclegu dla fajnej trójeczki tzn,iwonki,jasia,marcinka ......
      • Gość: tygrys Re: Zlot - noclegi-szukam noclegu dla fajnej trójeczki IP: *.* 09.07.02, 14:07
        Iwo, odpowiedziałam na Twój post w wątku o organizacji zlotu.Nie czytałaś ??? A może nie chcecie mieć już z nami nic wspólnego ? :)Jeśli jednak chcecie to zapraszamy serdecznie :)PozdrawiamKasia B.
    • Gość: eKachna Re: Zlot - noclegi IP: *.* 09.07.02, 20:49
      Bardzo chętnie kogoś przenocuję. I na pewno będę na spotkaniu. Co prawda mieszkam w Piasecznie ale tuż za granicą Warszawy i posiadam własny samochód więc mogę odebrać kogoś z dworca.
    • Gość: Selina Re: Zlot - noclegi IP: *.* 11.07.02, 13:23
      No skoro tutaj tyle ofert co do noclegów, to ja zgłaszam swoją kandydaturęna noclegowicza! Ale ostrzegam moja Madźka to mały wariatuńcio! Wieczna gaduła, która szaleje do późnych godzin nocnych! Może któraś z mamuś ma malucha w wieku zbliżonym do 6 lat( i chce nas przenocować), to przynajmniej oba łobuzy zamęczałyby siebie nawzajem?!pozdrawiam selinaacha, mnie dać palec to chcę rękę :) ale czy może ktoś planuje już przejazd przez Opole lub w okolicach i chciałby zachaczyć o nas?s.
      • Gość: Selina Re: Zlot - noclegi IP: *.* 31.07.02, 13:08
        zahaczyć oczywiście! :)
    • Gość: Słoneczko Re: Zlot - oferuje nocleg IP: *.* 13.07.02, 19:10
      Nie wiem jeszcze gdzie dokladnie bede mieszkac we wrzesniu, bedzie to albo w Warszawie albo tuz pod (tu gdzie mieszkam w tej chwili) ale juz oferuje mozliwosc przenocowania i ugoszczenia jednej rodzinki.Nasza rodzinka jest 3 osobowa: ja (27 l.), maz (27 l.) oraz coreczka (7,5 miesiaca).Czekam na chetnych.Aha, mamy materac oraz kanape do Waszej dyspozycji, i samochod, wiec dojazd do Warszawy bedzie bezproblemowy.Madzia
    • Gość: asia_t Re: Zlot - oferuje nocleg IP: *.* 17.07.02, 20:41
      ja moge przyjac rodzinke 3 osobowa. Mamy do spania duuuza kanape, dla dzidziusia nawet kojec, ktory moze sluzyc jako lozeczko turystyczne. AsiaT
    • Gość: ljaworo Re: Zlot - noclegi IP: *.* 24.07.02, 10:29
      Hej,my chętnie udzielimy schronienia na czas zlotu potrzebującej rodzince. Dysponujemy kanapą 3 os., łóżeczkiem dla malucha, a jak będzie trzeba to można jeszcze rozłożyć maletac 1 os.Uprzedzam, że mamy w mieszkaniu mały zwierzyniec tzn. 2 psy i 2 koty więc nie jest sterylnie.PozdrawiamLudek
      • Gość: IlonaCz Re: Zlot - noclegi IP: *.* 26.07.02, 12:32
        Hej to ja myszka. Ja również skorzystałabym z noclegu, jeśli ktoś chciałby nas przygarnąć (tzn mnie - Ilonę, mojego szczurka czyli Tomka i moje myszątko - Igusię). Jesteśmy z Włocławka ( nie tak daleko od Warszawy ale bardzo chciałabym być na całe dwa dni). Z góry dziękuję i pozdrawiamsmile)) myszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka