Dodaj do ulubionych

Mamy romanistki

IP: *.* 11.09.02, 13:46
Po długim ważeniu wszystkich za i przeciw (dziecko, czas, pieniądze,...) właśnie złożyłam dokumenty do Podyplomowego Studium Kształcenia Tłumaczy na UW.Czy może jest tu jakaś mama, która też planuje takie studia... Byłoby miło wspierać się w trudnych chwilach.Pozdrawiam (licząc na odzew)
Obserwuj wątek
    • Gość: MariaMamaOli Re: Mamy romanistki IP: *.* 11.09.02, 15:38
      Kryszka, gartulacje! oraz pozdrowienia od Romanistki, tłumacza od 12 lat.... natomiast nie słyszałam nigdy o tym Studium, mozesz mi podac więcej informacji o samym studium, cenie jeśli platne itd. .... maria mama Oli
      • Gość: Kryszka Re: Mamy romanistki IP: *.* 12.09.02, 08:40
        Cieszę się, że odpowiedziałaś.Studium jest prowadzone w Instytucie Lingwistyki, trwa dwa lata. Pierwsza edycja była dwa lata temu. Po roku przerwy znowu prowadzony jest nabór. Studia są niestety płatne, zajęcia będą odbywałay się w trzy razy w tygodniu w godzinach zdecydowanie popołudniowych. Ja mam specjalizację z nauczania FLE. Nawet cztery lata pracowałam w liceum. Po zmianie miejsca pracy (5 lat temu)zajęłam sie tłumaczeniem. Pomyślałam sobie, że warto jeszcze sie czegoś nauczyć i stąd moja decyzja.Jeśli jesteś zainteresowana bardziej szczegółowymi informacjami napisz do mnie mka@mka.plPozdrawiam Cię serdecznie
    • Gość: heldom Re: Mamy romanistki IP: *.* 12.09.02, 22:32
      Witam,Ja jestem studentką Anglistyki na UW (4 rok) i napewno wybiorę się na to studium ale dopiero za dwa lata. Powodzenia! Dominika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka