Dodaj do ulubionych

Mama do towarzystwa

IP: *.* 20.01.03, 21:45
Witam Nazywam się Kasia i jestem mamą Maciusia, który ma obecnie 19 miesięcy. Mieszkam na "starym" Ursynowie w Warszawie, gdzie jest bardzo niewiele mam z malutkimi dziećmi. Dlatego też bardzo doskwiera mi samotność, zwłaszcza podczas spacerów z dzieckiem. Chętnie poznam mamusię z ulic Zamiany, ZWM Lachmana i okolic mającą dziecko w podobnym wieku w celach wspólnych spacerów, rozmów o ząbkowaniach, zupkach, osiągnięciach naszych dzieci i innych bardzo ważnych sprawach.Czy wam też doskwiera samotność i jak sobie z tym radzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: AsiaR Re: Mama do towarzystwa IP: *.* 20.01.03, 22:03
      Wiesz, jeśli chodzi o Warszawę to tutaj jest pełno mam stamtąd. Pewnie znajdzie się ktoś z maluchem w wieku Maciusia. Ja to mam gorzej... mieszkam w Swinoujściu. Mam 2-letniego synka, i też nie znamy rówieśników, a nie umiem ludzi na ulicy zaczepiać :-)A mały to chyba jak do przedszkola pójdzie to przestanie przed dziećmi uciekać :DPozdrawiam serdecznie. Asia
    • Gość: hanna Re: Mama do towarzystwa IP: *.* 21.01.03, 22:22
      Cześć Kasiu,Asia odpisała ci, że masz lepiej, bo w Warszawie jest dużo mam. Zapewne, ale żadna ci nie odpisała, chyba, że na priva. Ja nie mieszkam niestety na Ursynowie, ale jakbyś chciała pogadać, albo czasem się spotkać, z chęcią nawiążę z tobą kontakt. Mieszkam teraz u rodziców na Mokotowie.Mój maluch ma 16 miesięcy. A oto mój numer Gadu-Gadu: 1676781Pozdrawiam ciepło, Ania
      • Gość: KasiaMK Re: Mama do towarzystwa IP: *.* 22.01.03, 21:28
        Droga AniuDzięki za post. Chętnie się z Tobą skontaktuję, Mokotów jest całkiem niedaleko Ursynowa. Niestety nie wiem nic na temat posługiwania się Gadu-Gadu, może więc napisz do mnie na priv: marzec7@gazeta.pl.Pa Kasia i MaciuśDziękuję też za post Asi.
    • Gość: beacon Re: Mama do towarzystwa IP: *.* 22.01.03, 23:19
      Witaj,Mam na imię Ola i 8 miesięczną córeczkę. Mieszkam również na starym Ursynowie przy Szkole Podstawowej Nr 309. Bardzo chętnie się z Wami zapoznamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka