Dodaj do ulubionych

Czy przyszłe mamy też się spotykają na Usynowie?

IP: *.* 06.02.03, 20:13
Witajcie,28 marca spodziewam się Agatki. Oczywiście jak chyba każda przyszła mama mam wiele pytań i wątpliwości. Bardzo chętnie poznałabym inne przyszłe mamy oraz świeżo upieczone mamy, z którymi mogłabym powymieniać poglądy, porady i doświadczenia. Może istnieje już taka gupa. Proszę dajcie znać, gdzie Was szukać.Pozdrawiam,Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: heldom Re: Czy przyszłe mamy też się spotykają na Usynowie? IP: *.* 06.02.03, 23:38
      Witam,Cześć Monika, też mam termin na marzec i te mieszkam na Ursynowie. Specjalnej grupy chyba nie ma ale jeśli masz ochotę to mogłybyśmy się umówić. Zapraszam do siebie bo z moją dwu latką ze względu na pogodę i mój stan nie bardzo się ruszamy.Daj znać, pozdrawiam, Dominika.
    • Gość: papaneta Może Klub "Talia"? IP: *.* 07.02.03, 01:48
      Witam,Mam na imię Dominika i jestem mamą dwu letniej Helenki i 35 tygodniowego brzuszka. Mieszkam obok tzwn. Kopy Cwila. Mam nadzieję spotkać się z wami może w lecie jak już trochę okrzepniemy po powiększeniu rodzinki.Pozdrawiam, Dominika
      • Gość: papaneta Re: Może Klub "Talia"? IP: *.* 07.02.03, 01:57
        Przepraszam, enter "sam" się włączył. Spotkajmy się, pogimnastykujmy i stwórzmy grupę "na dobre i na złe". Podaję kontakt 644-28-23. (bardzo blisko metra) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka