kimila607 13.04.07, 17:06 Czy któraś z Was korzystała z pomocy tego lekarza? szukam dobrego gastrologa dla swojego 2-latka. Czy profesor przyjmuje tak małe dzieci? w czym się specjalizuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maw3 Re: prof. Ryżko 16.04.07, 10:54 Trafiłam do innego gastrologa dziecięcego (też z CZD) ale z racji przedłużającego się urlopu tegoż lekarza, zaproponowano nam prof Ryżko.no i się waham.Bo jednak dziecko było przez spory okres czasu leczone u tamtego i teraz być moze będzie jakiś zwrot w leczeniu, inne metody...Sama nie wiem.Jeżli coś będziesz wiedziała - napisz proszę.Wiem, ze prof Ryżko przyjmuje małe dzieci, jest gastroenterologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kimila607 Re: prof. Ryżko 16.04.07, 14:27 Masz na myśli doc. Celińską czy jeszcze kogoś innego? My mamy odległy termin majowy dlatego szukam jeszcze dalej... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maw3 Re: prof. Ryżko 17.04.07, 09:53 kimila607 napisała: > Masz na myśli doc. Celińską czy jeszcze kogoś innego? My mamy odległy termin > majowy dlatego szukam jeszcze dalej... > pozdr. Nie,leczymy się u doc.Sochy. Młody, rzutki lekarz z CDZ.Prywatnie przyjmuje w przychodni Gastroenterologów na Waryńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maw3 Re: prof. Ryżko 18.04.07, 11:59 kimila607 napisała: > hej! napisałam na maila! ODPISAŁAM Odpowiedz Link Zgłoś