krajka1 26.05.03, 09:46 Hej! Czy któras mama moglaby mi doradzic, gdzie w Warszawie można sie wybrac na basen z niemowlakiem? Najlepiej taki z instruktorem. Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja.t Re: Basen w Warszawie 26.05.03, 22:00 Czesc, ja chodze na basen na ulicy Bukowinskiej 24a. Nie pmietam jak sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
dotka22 Re: Basen w Warszawie 26.05.03, 23:19 Witaj. Znam dwa baseny godne polecenia (czyste i bezpieczne). Jeden to basen AWF są tam prowadzone zajęcia dla bobasków wraz z rodzicami. Drugi to basen na ulicy Esperanto (wola) przy szkole podstawowej nr 234. 14-to godzinny kurs (zajęcia po pól godziny) kosztuje 240zł. Pozdrawiam - Dotka Odpowiedz Link Zgłoś
krajka1 Re: Basen w Warszawie 27.05.03, 13:23 Serdeczne dzięki za informacje! Pewnie nied;ugo sie wybierzemy na male pływanko z naszą Małą. Pozdrawiam POla Odpowiedz Link Zgłoś
magdora Re: Basen w Warszawie 28.05.03, 22:24 Witam poradżcie mi od kiedy najlepiej zacząć pływanie z maluchem. Moja Mała ma dopiero 3 mce i mam sporo wątpliwości czy będzie to dla niej bezpieczne. Jak wyglądają takie zajęcia i czy są jakieś specjalne szatnie dla mam z maluszkami? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś