mikula78 04.08.07, 11:21 proszę o pomoc plisssssssssssssssssssssssssssssss chodzi o poronienie zagrażające we wczesnej ciąży dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 04.08.07, 18:00 Jest forum o trudnej ciazy - forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20515 Dziewczyny napewno Ci pomoga. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 ja Ci dam moją gin... 04.08.07, 20:12 uratowała mi ciążę bardzo zagrożoną - miałam rozwalone na maxa hormony i tylko dzięki niej przetrwałam pierwsze 12 tygodni - będąc pod bardzo czujnym jej dozorem. są u niej tłumy takich jak ja - z zagrożeniami. szczerze ją polecam!! nazywa się Joanna ZALEWSKA i przyjmuje na Saskiej Kępie. oto namiary: Zwycięzców 43 - lokal 9 telefon 22 617 18 30. Odpowiedz Link Zgłoś
bagnarola Re: ja Ci dam moją gin... 16.10.07, 19:55 nie dziwi mnie, ze sa tlumy takich jak ty... moja przyjaciolka tez wpadla w jej rece ze swoja "niby zagrozona ciaza". pani doktor faszerowala ja jakimis lekami, na szczescie na jedna z wizyt udal sie z przyjaciolka maz, bo nabral podejrzen, a po tej wizycie mial juz pewnosc, ze cos jest nie tak. posszli od razu do innego specjalisty i okazalo sie, ze z ciaza wszystko git! niestety przyjaciolka musiala dokonczyc serie lekow, ale teraz jest juz na 2 miesiace przed porodem i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 Re: ja Ci dam moją gin... 16.10.07, 22:18 a to mąż Twej przyjaciółki jak rozumiem w cba robi? czy jest lekarzem? po czymże on podejrzeń nabrał, powiedz mi, albowiem nie dopisałaś i tylko w domysłach pozostaję. a Ty osobiście, jak się domyślam, u tej panie nie byłaś? to ciekawe, że mimo wszystko ferujesz opinie o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
ankapok Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 20.09.07, 18:06 polecam Msze o godzinie 13.15 w kazda pierwsza niedziele miesiaca w Kościele pod wezwaniem Bł. Władysława z Gielniowa na ul. Przy Bazantarni 3 w Warszawie-to specjalne Msze dla kobiet ciężarnych z prosba o szczeliwy przebieg ciazy i szczesliwe rozwiązanie oraz dla kobiet chcących zajsc w ciaze,ale mających z tym jakies klopoty-na te Msze przyjeżdżają kobiety z calej Warszawy i okolic,te Msze sa piekne i wzruszające,ze specjalnym błogosławieństwem Najświętszego Sakramentu oraz relikwiami Św. Joanny Molla,która jest m.in.patronka ciężarnych.mi te Msze bardzo pomgly,gdy była obawa,ze będę mieć dziecko z zespolem Downa,a na szczescie i dzieki Bogu oraz zapewne wstawiennictwu Św. Joanny moje dzieciatko urodzilo się zdrowe.pozdrawiam i wam tez zdrowia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 ankapok - to poradziłaś, o w mordę!!! 20.09.07, 21:57 kobieto, przeczytaj dokładnie, czego szuka założycielka wątku - nie szuka mszy, tylko LEKARZA!! nie każdy modłami załatwia choroby. w sumie to mogłaś też polecić, by założycielka zawiązała sobie na kostce u nogi lewej czerwoną tasiemkę, bo takowa załatwia zagrożenia ciązowe. albo by co noc chodziła na rozstaje i tam paliła kadzidła. Odpowiedz Link Zgłoś
ankapok Re: ankapok - to poradziłaś, o w mordę!!! 04.10.07, 02:40 skad u ciebie tyle agresji? leczenie modlitwa cudownie sie wspomaga-Bóg to najlepszy lekarz i od Niego wszystko zalezy. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 Re: ankapok - to poradziłaś, o w mordę!!! 04.10.07, 15:24 a świadkom jehowy też pomoże w trudnej ciąży? albo muzułmanom? nie mówiąc o tych okropnych ateistach? jak sie taki ateista pomodli, to ani chybi, prawda? dziewczyno, zastanów się przed udzieleniem odpowiedzi, nie każdy wierzy, nie każdy się modli. to, że żyjesz w katolandzie, nie uprawnia Cię do takiego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ankapok Re: ankapok - to poradziłaś, o w mordę!!! 04.10.07, 23:01 ja niczyich uiczuc religijnych badz ateistycznych nie zamierzalam urazic,a byc moze komus ta moja informacja by sie przydala,a jak nie,to po prostu mozna ja minac,zamiat agresja reagowac... Odpowiedz Link Zgłoś
ankapok Re: ankapok - to poradziłaś, o w mordę!!! 04.10.07, 23:17 masz "alergie" na Kościół?-mozesz miec,to twoj wybor,a ja nie mam i to moj z kolei wybor,a nie wiesz,co na ten temat mysli mikula78- autorka pytania,wiec po co w to ingerujesz?nudzisz sie?jakos od mikulii78, poki co, nic nie uslyszalam,ze niepotrzebnie swoj wpis tu umiescilam,a gdyby sie nie podobal komus,to przeciez mozna go usunac,zamiast sie tym tak ekscytowac... Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 tak, mam powazną alergię 05.10.07, 00:23 na ludzi wciskających wszystkim kościół BEZ PYTANIA o zdanie. (tu należy abstrahować od poglądów religijnych założycielki wątku. skąd założenie, że każdy jest religijny? no skąd? tak, to jest alergia. Odpowiedz Link Zgłoś
ankapok Re: tak, mam powazną alergię 07.10.07, 03:34 wspolczuje ci twojego ograniczonego podejscia do tematu.piszesz,jakbys byla ateistka i ok-ja nic do twoich pogladow nie mam,ale wg nie trudno przez trudna ciaze isc bez wiary w Boga,ale to tylko moje podejscie,osoby wierzacej.masz racje,ze zyjemy w kraju katolickim i wiekszoisc polakow jest jednak katolikami,wiec czemu przeszkadza cie i dziwi zamieszczanie odpowiedzi na dane pytanie zwiazanych tez z wiara?-to wrecz naturalne wg mnie. Bóg jest Jeden i jest Miością i uwazam,ze nawet,jak muzulmanka w ciazy wejdzie do mojego Kościoła szukac tam swojego Boga i pomodli sie,to Łaski dostapi-liczy sie zamysl Serca i ludzie innych wyznan czesto chodza do Kościołów,ktore sa w poblizu miejsca ich zamieszkania,gdy nie maja tam akurat Kościoła swojej religii. piszac swoja informacje absolutnie nie zakladalam,ze kazdy jest religijny-to bylby fanatyzm,ale,ze moze ktos czytajacy to jest wierzacy i moze do czegos ta moja wiadomosc mu sie przyda,niekoniecznie nawet autorce tego watku.to wolny kraj-mozna pisac o czym sie chce,uznaj to nawet za natchniebie od Bogamasz zamkniete serce na inne niz twoje poglady i z jakiegos powodu bardzo Kościół negujesz,moze czyms cie zranil,nie wiem,gdybam...-zycze ci,bys nie miala w sobie tyle agresji do Kościoła i byla tolerancyjna na katolicyzm.ogladalam twoja strone-bardzoo mi sie podoba twoje zdjeciewidze,ze twoim ulubionym forum jest np. forum poganskie,a wiec moze stad twoja niechec do Kościoła,ale bierz zatem pod uwage,ze informacji o Mszy dla ciezarnych na forum poganskim nie umiescilam,bo tam nie jest na to miejsce,a tutaj-czemu nie?szanuj Kościół i katolikow,to przeciez nie twoi chyba wrogowie;tak,jak i ja szanuje ateistow i ludzi innych wyznan.mniemam,ze urodzials w czerwcu 2007-ja tezmoze jestesmy nawet sasiadkami...mieszkasz na Kabatach chyba-czy zatem zirytowala cie moja informacja o Maszach dla ciezarnych moze dlatego tez,ze byc moze napisalam o twojej lub pobliskiej twemu miejscu zamieszkania parafii?pozdrawiam cie serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
ankapok Re: tak, mam powazną alergię 07.10.07, 03:39 "a świadkom jehowy też pomoże w trudnej ciąży? albo muzułmanom? nie mówiąc o tych okropnych ateistach? jak sie taki ateista pomodli, to ani chybi, prawda?" Bóg pomaga kazdemu proszącemu,jest Miłosierdziem,nie patrzy,czy ktos jest jehowym,czy ateista,a najbardziej cieszy sie wlasnie z nawroconych-wieksza radaoscia dla Niego jest prosba ateisty, niz katolika.po cos ta dyskusja sie rozwija,po cos mojej informacji nie olalas i nie pominelas milczeniem,po cos wywolujesz moje argumenty- moze jakies dobro ma z tego wyplynac... Bóg bardzo cie kocha! Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Ankapok... 07.10.07, 08:49 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16556 a to forum jest obrazem wielkiej milosci Boga... Tylko do kogo? Dzieki, bo ja w takie dyskusje nei wchodze, jedynie namawianie kogos do czegos, czego eni szuka (bo zalozycielka szukala LEKARZA!!! jest lekko nie wiem czym.. sekciarstwem?) Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 Re: Ankapok... 07.10.07, 09:58 madziulec! o to mi właśnie chodziło! ze założycielka szuka konkretnej informacji - GDZIE SIĘ LECZYĆ, a od koleżanki ankapok dostaje zupełnie inną, nie na temat, poradę, GDZIE SIĘ MODLIĆ. dziękuję za zrozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Ankapok... 07.10.07, 10:06 JA umiem czytac, tego ucza ostatnio juz w przedszkolu. Milo, ze ktos rowniez z sukcesem przebrnal przez ten etap edukacji ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ankapok Re: Ankapok... 10.10.07, 00:56 tez umiem czytac... jak juz napisalam-Bóg to najlepszy lekarz od wszystkiego i ja w to wierze,sama niejednokrotnie tego doswiadczylam w po ludzku beznadziejnych przypadkach,takze z ciazami zwiazanymi,takze u kolezanek ciezarnych i wierzcie lub nie,ale wiara czyni cudamoze tej wiary wlasnie wam brak i w tym problem,ze w Bogu nie widzicie najpotezniejszego lekarza od najtrudniejszych przypadkow-ja widze i to moj poglad, i tu go przedstawilam,a kazdy ma prawo do innych na ten temat pogladow,ale po co sie o to spierac?-szkoda czasu,niech kazdy wybiera i czyta to,co dla niego wazne i prawdziwe,a reszte pomija milczeniem i szanuje poglady innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ankapok Re: Ankapok... 10.10.07, 00:46 madziulec napisała: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16556 a to forum jest obrazem wielkiej milosci Boga... > Tylko do kogo? nie wiem,co masz na mysli cytujac tu to forum smutku i cierpienia...: (kazde cierpienie ma sens i Bóg kocha tak samo te zmarle dzieci i ich rodzicow, i z jakiegos powodu tak ich doswiadczyl-trudno to po ludzku pojac.w kazdym razie tam moja informacja o Mszach dla ciezarnych niestety jest juz zbedna... kazdy prawie szuka Boga zwlaszcza w trudnych chwilach i mowcie,co chcecie,ale tak wlasnie jest-widzisz w mojej informacji sekciarstwo- ok-twoja sprawa-intencje mialam inne.pozdrawiam i duzo zdrowia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
ankapok Re: Ankapok... 11.10.07, 02:39 co do sekciarstwa...Kościół Katolicki sekta nie jest.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 dyskusje z Tobą nie mają sensu 12.10.07, 19:43 najmniejszego. sto razy można pisać, ze szuka się X a Ty i tak dasz namiar na Y - bo taka Twa wiara. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
ankapok Re: dyskusje z Tobą nie mają sensu 14.10.07, 01:20 to nie dyskutuj ze mna,skoro to dla ciebie nie ma sensu.uszanuj moja wiare,bo ja twoje poglady szanuje.kazdy wierzy w lekarza,jakiego chce i to indywidualna sprawa.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
meg24 Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 20.09.07, 20:38 InviMed na Rakowieckiej - niestety wizyty są dosc drogie ale przyjmuja tam naprawde doskonali lekarze specjalizujacy sie w zagrożonych i trudnych ciążach Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 21.09.07, 18:22 dr Romejko. Na codzień pracuje na Karowej, prywatnie przyjmuje na Waliców Odpowiedz Link Zgłoś
pisi_pisi dr Kretowicz 22.09.07, 14:04 A ja polecę dr Kretowicza, dośc drogi teraz podobno wizyta 200zł, jest super specjalistą od USG i generalnie w szpitalach zajmuje sie głównie wszelkimi patologiami ciąży. Przyjmuje na ul. Finlandzkiej (rondo Waszyngtona), tel. 616-13-87, kom. 601 223 432 Odpowiedz Link Zgłoś
sobiesia Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 26.09.07, 09:01 Witam, polecam Dr Andrzeja Wincewicza, przyjmuje na Hożej: tel. 621-50-84 lub komórka 601-939-537 jest prawdziwym fachowcem - pracował wiele lat w Anglii, specjalizował się w trudnych ciążach i operacjach na płodach. Ma swoją stronę internetową, ale niestety nie pamiętam adresu... Przeszłam u niego całą ciążę z polecenia mojej przyjaciółki, która wg innych lekarzy nie mogła mieć dzieci - a dzięki Dr jest szczęśliwą mamą 3 latka... miała za sobą ciężkie chwile, poronienie, zagrożoną ciążę itp... Wizyta kosztuje 80 zł, USG 80 zł, badania nie sa najtańsze, ale masz 100% pewności, że nic nie zostało przeoczone! Gabinet nie jest nowoczesny, ale przecież to nie super sprzęt - a dobry lekarz są gwarancją... Trzymam kciuki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gola29 Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 29.09.07, 13:54 gorąco polecam dr Rafała Zduna.PRZYJMUJE W ZIELONCE UL.KLEJOWA 20 TEL:604435327 Odpowiedz Link Zgłoś
gola29 Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 29.09.07, 14:04 JUŻ POPRAWIAM DR ZDUN PRZYJMUJE NA UL.KOLEJOWEJ 20.DŁUGO SZUKAŁAM TAK KOMPETENTNEGO LEKARZA.URATOWAŁ CÓRECZKĘ MOJEJ KOLEZANKI KIEDY INNI LEKARZE DORADZALI USUNIĘCIE PŁODU.MAŁA MA TERAZ 3 LATKA I JEST W PEŁNI ZDROWA.POLECAM GORĄCO Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 04.10.07, 17:10 dr Justyna Teliga Czajkowska ordynator patologii ciąży na karowej. spróbuj się zapisać do niej do przychodni przyszpitalnej lub poszukaj na forum szpitale namiarów na gabinet prywatny Odpowiedz Link Zgłoś
gaba29 Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 08.10.07, 22:40 prof. Romuald Dębski, ordynator w orłowskim i bielańskim (tak było 2 lata temu) świetny specjalista, super człowiek, w razie konieczności leżysz u niego na oddziale i jako pacjentka prof. możesz liczyć na najlepszą opiekę. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 11.10.07, 10:26 Polecam doktora Niemoczyńskiego z InviMed. Prowadził moją bardzo trudną ciążę(4 po 3 poronieniach) zakończoną narodzinami zdrowej córki Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_majowa Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 12.10.07, 10:39 Polecam dr Osóbka-Morawski przyjmuje na Narbutta oraz dr Piechocka na Wańkowicza. Oba namiary znajdziesz spokojnie w necie Ja bym się skóoniła ponownie do Osóbki-Morawskiego chodziłam do niego jak byłamm w ciąży, Piechocką mam dużo bliżej więc kontrolne wizyty mam u niej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 maciejka! 12.10.07, 19:41 a ten kontakt do doktor Piechocka na Wańkowicza to jakie ma szczegóły? byłabym wdzięczna za podanie - może być na priva z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_majowa Re: florka! 22.10.07, 12:36 Podziel się swoimi spostrzezeniami. Dla mnie to równa babka Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
brenka Re: Warszawa gin od b.trudnych ciąż szukam 12.10.07, 12:16 dr. Julian Pikiel-klinika renesansowa i elektoralna. Świetny, szczególnie jeżeli chodzi o zagrożenie porodem przedwczesnym, bardzo dokładny i słuchający tego co mówi pacjentka. Jedyny lekarz, który walczł o to razem ze mną o to, by moje dzieci nie urodziły się przedwcześnie(skurcze). Dzieki niemu jedno moje dziecko urodziło się w terminie. Drugie co prawda przedwcześnie, ale po wyczerpaniu wszelkich możliwych środków farmakologicznych. Inni lekarze i to b. dobrzy nie bardzo tym się przejmowali, nawet w szpitalu, na izbie przyjęć. Nikt mi nie wierzył, że czuję się coraz gorzej i mam bóle- oprócz Pana doktora. Odpowiedz Link Zgłoś