joasia.35 27.08.07, 19:32 czesc wszystkim!moja corka, Maja, ma 2 lata o nigdy nie przepadala za kapiela. ale teraz wsadzenie jej do wanienki graniczy z cudem. czemu tak jest i co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimpia423 Re: kąpiel z problemami 28.08.07, 10:08 zastanawialas sie kiedys jak sie czuje dziecko, ktore jest kapane? moze sie po prostu boi. moze powinnas ja czyms zajac, rozbawic? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.jadzi dziecko w kapieli 29.08.07, 11:43 nie wiem czy znasz ta akcje z domkiem, w ktorym dorosli moga ogladac swiat oczami dziecka. tam wlasnie byla wielka wanna i mozna sie bylo przekonac jak sie czuje kapane dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
kacperito Re: kąpiel z problemami 05.09.07, 12:46 A czy byłaś kiedyś z córeczką na basenie? Mój synek od 3 miesiąca życia chodzi na basen i przez co oswoił sie z woda i żeby teraz wyciągnąć go z basenu, wanny czy nawet od umywalki graniczy z cudem. Poza tym są fajne zabawy w wannie np. z kolorowymi piankami do kąpieli albo kredkami, którymi mozna rysowac po wannie. Odpowiedz Link Zgłoś