monikapaulina 06.10.07, 19:09 Witam potrzebuje namiary na sprawdzonego ortopedy ktory zrobi rowniez usg pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiap1981 Re: usg bioderek 06.10.07, 21:56 ja robiłam usg bioderek w Poradni Rodzinnej na Wrocławskiej- odpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jovila Re: usg bioderek 07.10.07, 20:59 robiłam USG bioderek w Centrum Medycznym LIM polecam jako konsultanta dr Molesztaka (on robi USG, ale tylko starszym dzieciom chyba od 2 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
antekiwona Re: usg bioderek 08.10.07, 08:53 Osobiście nie robiłam synkowi USG ale podobno rewelacyjny jest doktor Sionek.Na co dzień pracuje chyba w jakimś szpitalu pod Warszawą, a w soboty(nie wiem, czy w każdą)w Babka Medica, tylko trudno się do niego dostać z tego co słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
olusia_mala Re: usg bioderek 08.10.07, 15:25 Ja rękami i nogami polecam 2 specjalistów: dr Brzewski i prof Marciński. Obaj robią usg w Centrum Rentgenologii na Waryńskiego. Koszt rok temu 70 pln. Są bardzo doświadczeni w usg dziecięcym, robią też ciemiączko, brzuszek i inne. Profesor jest miłym i ciepłym dziadkiem, dr niezbyt wylewny, ale warto im zaufać. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkap1 Re: usg bioderek 09.10.07, 11:28 Podpisuję się pod dwoma poprzednimi postami. Dr Brzewski i Dr Marciński w Spółdzielni Rentgenologów na Waryńsiego /72 zł/ oraz Dr Sionek w Centrum Medycznym Arka na Kasprzaka www.cmarka.pl/ /200 zł za Usg i wizytę/ Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 Re: usg bioderek 10.10.07, 17:46 tez polecamy dr Sionka, dwa razy bylismy u niego w Arce, terminy nie byly dlugie ale to bylo ostatni raz w maju i wtedy placilismy 160 zl z usg Odpowiedz Link Zgłoś
nika222 Re: usg bioderek 11.10.07, 10:14 Polecam dr Krzysztof Krauze przyjmuje prywatnie na Broniewskiego 37 tel. 633-10-33, usg robi na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś