agni71 09.09.03, 01:36 Poszukuje namiarow na dobrego dermatologa, z doswiadczeniem i dobrym podejsciem do malych dzieci (coreczka ma rok). Bede bardzo wdzieczna za pomoc, aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wike1 Re: Dermatolog dla dziecka 09.09.03, 15:44 Polecam dr Chrupek z CZD Międzylesie,nam pomogła w atopowym zapaleniu skóry.Przyjmuje bez skierowania od lek rodzinnego,trzeba tylko umówić się telefonicznie,czekasz ok.tygodnia na wizytę.Jęsli chodzi o sam numer tel. to właśnie,sama niepamiętam mam zapisany,ale żyjemy na katonach(przeprowadzka)i nie wiem gdzie wsadziłam książeczkę z CZD. Może spróbój pod 913,poproś o poradnię deratologiczną w CZD,a może jakaś inna mama też tam leczyła swoją pociechę i ma ten numer pod ręką.Tylko tak mogę pomóc jak narazie,jeśli nikt nie zna to ja swój odkopię za jakieś 3 tyg,ale nie wiem z kolei jak będzie z dostępem di netu. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka. "-Mama niema pada deszczu" Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dermatolog dla dziecka 09.09.03, 21:25 wike1 napisała: > Polecam dr Chrupek z CZD Międzylesie, Dziekuje, a moze wiesz, czy ona przyjmuje gdzies prywatnie? Do Miedzylesia troche mi daleko, bo mieszkam w Izabelinie. Poza tym, po wizycie u ortopedy "panstwowego" mam uraz do przychodni przyszpitalnych i wolalabym prywatnie. Sprobuje zreszta sama dowiedziec sie, czy ma prywatna praktyke... aga Odpowiedz Link Zgłoś
wike1 Re: Dermatolog dla dziecka 09.09.03, 22:56 Nie pytałam czy przyjmuje prywatnie.Umawiasz się na godzinę i tak wchodzisz do gabinetu plus minus 10 mni.Byliśmy zadowoleni,pani doktor miła, bardzo spokojna,bez pośpiechu obejrzała córcie,byliśmy kilka razy i za każdym razem było tak samo,spokojnie bez tłumu ludzi(nie licząc czekających do innych gabinetów).Fakt nie jest blisko dla nas to też była wyprawa,ale nie jeżdziliśmy w końcu codziennie.Najważniejsze że wyleczyła małej "liszaj"na policzku,okazało się ,że ma skazę białkową i AZS. Pozdrawiam. PS.Namiary dostałam na starym eDziecku,jak taaaaaam byyyyyyyło suuuuuuper. "-Mama niema pada deszczu" Odpowiedz Link Zgłoś