Dodaj do ulubionych

Dermatolog dla dziecka

09.09.03, 01:36
Poszukuje namiarow na dobrego dermatologa, z doswiadczeniem i dobrym
podejsciem do malych dzieci (coreczka ma rok). Bede bardzo wdzieczna za pomoc,

aga
Obserwuj wątek
    • wike1 Re: Dermatolog dla dziecka 09.09.03, 15:44
      Polecam dr Chrupek z CZD Międzylesie,nam pomogła w atopowym zapaleniu
      skóry.Przyjmuje bez skierowania od lek rodzinnego,trzeba tylko umówić się
      telefonicznie,czekasz ok.tygodnia na wizytę.Jęsli chodzi o sam numer tel. to
      właśnie,sama niepamiętam mam zapisany,ale żyjemy na katonach(przeprowadzka)i
      nie wiem gdzie wsadziłam książeczkę z CZD.
      Może spróbój pod 913,poproś o poradnię deratologiczną w CZD,a może jakaś inna
      mama też tam leczyła swoją pociechę i ma ten numer pod ręką.Tylko tak mogę
      pomóc jak narazie,jeśli nikt nie zna to ja swój odkopię za jakieś 3 tyg,ale nie
      wiem z kolei jak będzie z dostępem di netu.
      Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka.

"-Mama niema pada deszczu"
      • agni71 Re: Dermatolog dla dziecka 09.09.03, 21:25
        wike1 napisała:

> Polecam dr Chrupek z CZD Międzylesie,

Dziekuje, a moze wiesz, czy ona przyjmuje gdzies prywatnie? Do Miedzylesia
        troche mi daleko, bo mieszkam w Izabelinie. Poza tym, po wizycie u
        ortopedy "panstwowego" mam uraz do przychodni przyszpitalnych i wolalabym
        prywatnie. Sprobuje zreszta sama dowiedziec sie, czy ma prywatna praktyke...

aga
        • wike1 Re: Dermatolog dla dziecka 09.09.03, 22:56
          Nie pytałam czy przyjmuje prywatnie.Umawiasz się na godzinę i tak wchodzisz do
          gabinetu plus minus 10 mni.Byliśmy zadowoleni,pani doktor miła, bardzo
          spokojna,bez pośpiechu obejrzała córcie,byliśmy kilka razy i za każdym razem
          było tak samo,spokojnie bez tłumu ludzi(nie licząc czekających do innych
          gabinetów).Fakt nie jest blisko dla nas to też była wyprawa,ale nie jeżdziliśmy
          w końcu codziennie.Najważniejsze że wyleczyła małej "liszaj"na policzku,okazało
          się ,że ma skazę białkową i AZS.
          Pozdrawiam.
          PS.Namiary dostałam na starym eDziecku,jak taaaaaam byyyyyyyło suuuuuuper.

"-Mama niema pada deszczu"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka