julita77 10.06.08, 15:51 jest tam sporo nowych lekarzy - kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiapal Re: EnelMed Puławska dobry pediatra 01.07.08, 16:00 tez chcialabym wiedziec do tej pory chodzilismy do wasążnika i postka. wczoraj musialam pojechac do pediatry i nie chcialo mi sie jechac przez pol warszawy wiec wybralam sie na pulawska (mam rzut beretem). nie pamietam nazwiska pani doktor- taka pani w srednim wieku z rudymi wlosami. nie byla zbytnio sympatyczna, ale znala sie na rzeczy. ja chyba jednak zostane przy dotychczasowym wyborze i nadal bede jezdzic przez pol miasta, przynajmniej ja i dzieci jestesmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: EnelMed Puławska dobry pediatra 10.07.08, 12:41 i znowu ja odpowiadam, wczoraj trafilismy tam do fantasytcznej pani doktor- Orłowkiej. synek oczywiscie nie chcial wejsc, zajety byl zjezdzaniem na zjezdzali i zabawa na hustawce. ona wyszla, zaprosila go, zachecila naklejka. pokazywala mu koparki za oknem, rozmawiala z nim o tym co widzieli za szyba. najpierw zbadala mojego meza , potem synek sam sie zbadal o na samym koncu ona zbadala wlasciwego pacjenta. gardelko obejrzala bawiac sie z nim w liczenie zabkow. wspaniale podejscie. jestem bardzo milo zaskoczona. to nasz drugi typ po wasazniku, jak nie bedzie mi sie chcialo jechac przez pol miasta wybiore sie do niej . polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
julita77 W koncu nie poszlam bo nie bylo trzeba Teraz dopie 15.07.08, 13:46 ro na bilans 2 latka we wrzesniu, Jakies inne opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: W koncu nie poszlam bo nie bylo trzeba Teraz 16.07.08, 17:06 my mamy bilans w piatek u wasąznika bylismy sklonni pojsc do tej nowej lekarki, ale wlasnie byla przed urlopem. tak wiec starym zwyczajem znowu nasz ulubiony pan doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
julita77 ja bylam u Pani Maciejewskiej w czwartek z synkiem 21.07.08, 13:01 oczy mu puchly i tarl je bardzo - wedlug niej Alergia i zyrtec + krople ze sterydem !!?!?!?!?! na szczescie zalapalismy sie na wizyte u alergologa od razu po niej i alergolog powiedziala, ze to nie jest alergiczne - w piatek juz bybla ropa i zapalenie ropne. Walczymy kroplami danymi przez okuliste> ja sie chyba do tej Pani Orlowkiej na bilans zapisze i tyle. z jezdzacych lekarzy kogo polecasz? bo ja Pania Sokolowska Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: ja bylam u Pani Maciejewskiej w czwartek z sy 21.07.08, 14:57 bilans zrobilam u wasąznika- lubia go dzieci no i my jest w porzadku, bylismy zapisani z jednym dzieckiem bo nie bylo terminow . oczywiscie "zblilanswoal" dwoje. a co do jezdzacych lekarzy to sie nie orientuje, jak dzieci na chodzie to ja z nimi jade,jak jest zle to dzownie po karetke z luxmedu. Odpowiedz Link Zgłoś
julita77 Ja trafiłam z Błażejkiem do Pani Hanny Sokołowskie 20.08.08, 14:52 j ostatnio - SUPER LekaRKA. Blazejek po raz pierwszy dal sie zbadac, bez zadnych problemow, sam otworzyl jej buzke i pokazal wszystkie zabki i gardlo - trwalo to z minute. Przygotowala sie do wizyty (spojrzala w historie). Ponoc jezdzi tez do domu... Odpowiedz Link Zgłoś