sandraw Re: Lekarze-Homeopaci 17.05.06, 09:19 lek. med. Izabela Zaremba-Jankowska, pediatra, Trójmiejskie Centrum Medyczne ul Wajdeloty, Gdańsk. Pani dr ze wszystkiego potrafi wyleczyć homeopatycznie, jest homeopatą klasycznym i mogę z czystym sercem polecić. Sama przeniosłam się do niej (jest naszym lekarzem I kontaktu) i dojeżdżam z dziecmi z odlagłej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lenag Re: Lekarze-Homeopaci 17.05.06, 12:12 Podpisuję się obiema rękami pod tym, co napisała sandraw. Pani dr jest przesympatyczna i bardzo skrupulatna. Nawet mój mąż, zaciekły sceptyk, przekonał się do homeopatii Leczymy się u pani dr całą rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
tomamisia Re: Lekarze-Homeopaci 17.05.06, 16:38 dziękuję serdecznie za namiary!Czy macie może telefon do pani doktor?I czy można zarejestrować się telefonicznie czy trzeba osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
lenag Re: Lekarze-Homeopaci 18.05.06, 16:59 Można telefonicznie. Tylko wspomnij,że to na wizytę homeopatyczną, tel. do przychodni 341 62 63. Odpowiedz Link Zgłoś