cheeringup 10.01.10, 01:16 mój narzyczony chce jechać bryczką do ślubu... masakra(( ślub i wesele wprawdzie na wsi, i bryczka stylowa, konie eleganckie i dostojne... ale jakoś nie widzi mi się to( a chłop sie uparł!! czy to nie jest juz pase?? nie chciałam przasnego ślubu( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nerri Re: bryczka:( 10.01.10, 03:53 Ja chciałam jechać traktorem ale mąż zaprotestował Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: bryczka:( 10.01.10, 09:55 skoro to dla niego takie ważne, to ja bym ustapiła, zwłaszcza że ślub i wesele na wsi, i bryczka stylowa, konie eleganckie i dostojne, wiem ze ci sie to nie widzi, ale w sumie to bzdura, nie ma co sie klocic Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: bryczka:( 10.01.10, 09:59 Jak wesele na wsi i bryczka stylowa, to jak dla mnie może być. Bardziej by mnie raziła na wiejskim weselu pięciometrowa limuzyna niż bryczka Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: bryczka:( 10.01.10, 11:30 tomelanka napisała: > dokładnie To jednak się nie zdecydowaliście na limuzynę? Odpowiedz Link Zgłoś
beattta1 Re: bryczka:( 10.01.10, 12:28 fajny pomysl, mnie sie to podoba. tez bym chciala ale boje sie o pogode. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: bryczka:( 10.01.10, 12:46 tomelanka napisała: > ja nie mam wiejskiego wesela A, to przepraszam, coś mi się pomerdało. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: bryczka:( 10.01.10, 12:41 Bardzie do wesela na wsi pasuje bryczka niz szalowe , sportowe auto... Odpowiedz Link Zgłoś
marissith Re: bryczka:( 10.01.10, 13:19 jak na wsi to pasuje, gorzej jak młodzi jadą bryczkę i blokują główne skrzyżowanie w mieście wojewódzkim - to dopiero żenada i obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: bryczka:( 10.01.10, 13:33 Wydaje mi się, że jak najbardziej pasuje. Zwłaszcza, że jak mówisz bryczka jest ładna, a jeśli to jest marzenie twojego narzeczonego to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: bryczka:( 10.01.10, 16:00 no moze macie racj¤.... limuzyna to ja nawet w miescie bym nie pojechala) chcialam zwykly, elegancki samochod, delikatnie przystrojony... Odpowiedz Link Zgłoś
azjahavana Re: bryczka:( 10.01.10, 18:37 Wszystko zalezy od koncepcji na Wasze wesele. Piszesz, że ma być na wsi, więc dla mnie bryczka jak najbardziej! Moja znajoma miała wesele w wiejskim stylu, w chacie góralskiej, z bimbrem, smalcem, ogórkami, orkiestrą i jechali własnie bryczką. Do dziś pamiętam, jak jej długaśny welon powiewał na wietrze.. Było super. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: bryczka:( 10.01.10, 18:54 I byś tym eleganckim samochodem przez pola jechała? Bryczka jest lepsza, zwłaszcza jeśli narzeczonemu się marzy I nie trzeba jej stroić = odpada koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
brzuchaczek Re: bryczka:( 10.01.10, 22:58 Mnie się wydaje ,że stylowa bryczka jest jak najbardziej ok ,poza tym tak sobie myślę ,że my kobiety odnośnie ślubów mamy te swoje wizje ,marzenia i chcemy ,żeby wszystko było tak jak MY kobiety chcemy i takie ustępstwo na rzecz mężczyzny jest pożądane -oczywiście nie generalizuje i nie mówię ,że wszystkie kobiety są takimi ślubnymi tyrankami Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: bryczka:( 11.01.10, 10:15 no dobra, przekonałyście mnie wprawdzie wesele nie będzie ze smalcem i ogórkiem kiszonym, ale poza miastem... Muszę tylko tą bryczkę sobie wybrać, żeby nie był to wóż drabiniasty) Odpowiedz Link Zgłoś