Dodaj do ulubionych

Hotel Wiktoria Wiązowna

19.01.10, 12:48
Witajcie,

Mam ogromną prośbę do osób, które były na jakiejkolwiek imprezie w tym hotelu,
aby podzieliły się wrażeniami. Organizujemy tam wesele, a że miejsce jest
dosyć nowe nigdzie nie ma żadnych informacji...a my jesteśmy pełni obawsmile
Obserwuj wątek
    • azjahavana Re: Hotel Wiktoria Wiązowna 20.01.10, 14:54
      Myślę, że to na tyle nowe mce że nie znajdziesz tu opinii.
      Ja tam nocuję część mojej ekipy weselnej. Pokoje mają świetne, no i
      wszystko nowiuteńkie.
    • agaa66 Re: Hotel Wiktoria Wiązowna 29.03.10, 10:58
      Ja mogę się wypowiedzieć tylko na temat aktualnego kucharza.
      Jest świetny, jedzenie pyszne, super wyglądające.
    • annucha2 Re: Hotel Wiktoria Wiązowna 20.06.13, 10:56
      Witam podbijam temat proszę o opinie na temat hotelu wiktoria- czy byliscie zadowoleni z wesela tam organizowanego?
    • lych123 Re: Hotel Wiktoria Wiązowna 31.12.13, 13:57
      raczej wam nie polecam tego lokalu byłem tam i to co zastałem pozostawia wiele do życzenia np dania gorące prosto z mikrofali a w pokojach napalone papierosami ,że się porzygać można
    • kozakbus Re: Hotel Wiktoria Wiązowna 22.07.15, 11:28
      Hotel nie posiada agregatu prądotwórczego w przypadku braku energii wesele macie przy świecach tak jak to było 18-07-2015r , a muzykę jak sobie zaśpiewacie , agregat prądotwórczy łatwili sami gospodarze wesela ,brak inicjatywy ze strony Hotelu Wiktoria . Pod hotelem jest parking dla gości weselnych ale właściciel nie ponosi żadnej odpowiedzialności za wyrządzone na nim szkody , uszkodzone 6 samochody z powodu burzy. Nie polecam tego Hotelu na przyjęcia weselne.
      • rozczarowana2016 Re: Hotel Wiktoria Wiązowna 27.11.16, 22:49
        Byłam tam w tą sobotę na Andrzejkach.Strata pieniędzy.DJ Radek porażka;co chwile przebywało muzykę bo coś z prądem było nie tak.Nie można było się normalnie bawic.Dziwne bo kilka lat temu jak grał inny DJ to wszystko było w porządku!! Miała być wróżka.w zamian był hamski wróżbita.nie polecam.juz nigdy tam nie pójdę na żadną imprezę.ps oczywiście nie zabrakło pustych dmuchanych lal !!!Żal.
    • kasia3666 Re: Hotel Wiktoria Wiązowna 16.03.18, 16:50
      Z czystym sumieniem mogę polecić Hotel Wiktoria na wesela oraz poprawiny!!! Miałam przyjemność organizować tam swoje przyjęcie weselne. Obsługa jest uprzejma i bardzo pomocna w każdej sytuacji, sala była przystrojona prześlicznie, a jedzenie to po prostu rozkosz w ustach. Wszystkie dania pięknie podane i przepyszne. Moje wesele jak i poprawiny był zorganizowane idealnie od samego początku do końca, dzięki obsłudze hotelu Wiktoria! Dziękuję jeszcze raz !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka