23.04.10, 19:51
dziewczyny macie jakies fajne pomysly co mozna zrobic za PM?jaka
dekoracje? ja nie chce zadnych placht za mna ani serduszek, aniolkow
itd. Raczej szukam czegos prostego, orginalnego i ladnego!! patrze
po roznych stronach intrnetowych i nie moge nic ciekawego znalezc,
moze Wy macie jakies pomysly?
z gory dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • nocarka Re: co za PM? 23.04.10, 20:41
      https://elegancjaweselna.files.wordpress.com/2009/06/dsc004961.jpg?w=300&h=225

Możesz udrapować materiał...

https://weselamarzen.com.pl/wp-content/uploads/pomecru6.jpg

Albo zrobić bramę ze światełkami... wink
      Tu zdjęcia są koszmarnie wielkie, więc wstawiam linka:
      elegancjaweselna.wordpress.com/category/fotoreportaz-dekoracja-sali-weselnej/
      Ale mi najbardziej podoba się bogatsza wersja bukietów ze stołu https://lesnapolana.com.pl/Obrazki/galeria/sala/6b.jpg
      https://slubnapracownia.pl/files/images/IMG_7078.jpg - + bogatsze krzesła wink albo można udekorować właśnie krzesła
      https://dekoracje.figero.pl/websites/164/dekoracja_sali/dekoracja_sali_rozowa_kompozycje.jpg
      • joanka-r Re: co za PM? 24.04.10, 15:25
        przeciez te ozdoby stoów wyglądają jakby ktos żywil sie kwiatami a one byłyy daniem głownym....
    • tomelanka Re: co za PM? 23.04.10, 23:22
      mysle ze wg tego forum to nic....
      • future_bride Re: co za PM? 24.04.10, 11:05
        no taksmile ale przeciez w koncu i tak kazda PM cos ma za soba, takze
        szukam inspiracjismile
        • kotka.zielonooka Re: co za PM? 24.04.10, 11:07
          przeciez w koncu i tak kazda PM cos ma za soba

Tak, Ścianę ....
          • kitka20061 Re: co za PM? 24.04.10, 11:11
            No to pomyślałyśmy kotka o tym samymsmile
          • future_bride Re: co za PM? 24.04.10, 11:14
            hahaha
          • e.milia Re: co za PM? 24.04.10, 15:23
            To ja też będę miała ścianę albo ewentualnie szybę (bo ściany są przeszklone). I
            oparcie od krzesłą, bez pokrowca. Naprawdę dekoracje czy cokolwiek innego za PM
            nie są obowiazkiem, ani koniecznoscią. Jak nie lubisz, to możesz nie mieć nic,
            jak większość osób na tym forum chyba smile
        • kitka20061 Re: co za PM? 24.04.10, 11:10
          No tak, każda ma, ja np miałam oparcie od krzesła, które były w pokrowcach, a za krzesłem ścianę. A tak na poważnie, nie jest koniecznością mieć dekoracji za sobą, nie każdy to lubi (np.ja). Wrzuć sobie w wyszukiwarkę i wyskoczy Ci dużo zdjęć i wybierz wg swojego gustu.
          • kotka.zielonooka Re: co za PM? 24.04.10, 11:23
            Ja tych dekoracji czy "altanek", "karmników dla ptaków" (co to jest na tym
            zdjeciu?!) za PM nie znosze smile
            Uwazam ze stół PM powinien byc bardziej dekoracyjny (najlepiej kompozycjami
            kwiatowymi) i to tez nbez przesady i starczy.
            No ale kazdy ma swój gust smile
            • chocoladette Re: co za PM? 24.04.10, 22:07
              Co sie czepiacie dziewczyny, w koncu to slub to trzeba ustroic wszystko,
              samochody, balustrady, lawki w kosciele i sciane tez big_grin
              • future_bride Re: co za PM? 24.04.10, 22:17
                czesto na to forum nie zagladam a jak juz zagladne to pozniej zaluje
                jak czytam te zenujace komentarze!!
                mi nie chodzi o to ze slub to trzeba wszystko dekorowac - moze ktos
                ma jakis fajny ciekawy pomysl i chcialby sie nim podzielic, mi chca
                wepchnac jakas plachte materialu za PM czemu ja stanowczo mowie NIE
                dlatego sie zapytalam co mozna miec zamiast tego!! moze i nic nie
                bede miala a moze ktos ma jakis fajny pomysl, kto wie!!!! - czasami
                to lepiej sie nie odzywac!!!!!
                • justynaaaa2 Re: co za PM? 24.04.10, 22:26
                  ja będę miała przezroczyste bombki z dziurką wink a w środku kwiat rozwinięty smile
                  za nami jest okno i kilka bombek tam zwiesimy na tasiemkach smile
                  • black.milady Re: co za PM? 17.09.10, 01:25
                    Podbijam temat. Gdyby ktoś miał jednak coś do pokazania w tym temacie- z wyłączeniem balonowych serc i napisów typu "Wiwat Młoda Para" to bardzo proszę o podzielenie się pomysłami...
                    • lvivianka Re: co za PM? 18.09.10, 17:19
                      my chcielibysmy nasze zdjecia ze wczesnego dziecinstwa smileale jeszcze nie wiemy w jakiej formie
    • mellona Re: co za PM? 18.09.10, 21:10
      1. swoje wspólne duże, piękne, najlepiej czarno białe zdjęcie

2. nic, jedynie przystroić krzesła

3. delikatna wisząca dekoracja w szklanych kulach - lub w innej formie wiszące świeczki, kwiaty, kolorowe origami

4. dodatkowe oświetlenie

generalnie jeśli w ogóle - to raczej delikatny akcent, niż wielkie serducho z balonów czy zwoje tiulów..
    • cebulka.k Re: co za PM? 19.09.10, 08:23
      Jak byłam mała i chodziłam po weselach to standardem był obraz święty (fakt, młodzi byli zawsze po kościelnym). Teraz bombki, kwiatki, duperelki. To tylko taka moja refleksja...
      • lvivianka Re: co za PM? 19.09.10, 15:40
        Moze to, co teraz napisze jest dosc kontrowersyjne, ale dla mnie obraz swiety nad mlodymi to jest conajmniej w nieodpowiednim miejscu. Nierzadko wesele to przeciez po prostu impreza, jakos wizerunek Jezusa czy Matki Boskiej nie koresponduje mi z tancami, alkoholem, a czasem barrrrdzo swieckimi zabawami oczepinowymi, czy pelnymi aluzji przyspiewkami, ktore czetso do tej pory mozna na weselach spotkac.
        juz wole te bombki, czy fotki mlodych. Przynajmniej nie ma razacego kontrastu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka