wedding_planner1 15.01.11, 10:26 czy to nie jest przesada? Chajzer Myślicie, że rzeczywiście ktoś się do tego zgłosi???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krulovaarletka Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 10:31 Myślę,że zgłosi się do tego programu full par! Ten show jest robiony na wzór amerykańskiej wersji. Można go obejrzeć np na Wedding TV czy Zone TV. Swoją drogą wieś tańczy i śpiewa ;] arletkarafal.pobieramysie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 10:38 no wlsasnie na wedding tv jest cos takiego tez mysle, ze duzo osob sie zglosi, bo jak pokazują rozne talk show i reality show ludzie chca miec swoej 5 min slawy kosztem niemal wszystkiego, poza tym program moze im pomoc zrobic wesele i tez nie sądze zeby wyszli poza konwencje wies tanczy i spiewa Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 10:40 ale czy nie lepiej byłoby żeby wzięli do prowadzenia kogoś kto się na tym zna? Na pewno nasza wersja będzie strasznie słaba w porównaniu do amerykańskiej. ps. Pan Chajzer kojarzy mi się nadal z czarnym kotem Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 11:09 Nie ogarniam umysłem tego pomysłu... Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 14:24 A ja nie kojarzę tego programu na wedding tv. Chętnie zobaczę jak to będzie wyglądać w PL ale wydaje mi się, że powinni ten program powierzyć komuś z odpowiednią wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 14:28 zia86 napisała: ale wydaje mi się, że powinni ten program powierzyć komuś z odpowied > nią wiedzą. Czy pisząc to, miałaś może na myśli siebie i swoją świetlaną przyszłość w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 16:43 zia powinna, pomógłby im zaoszczędzić kupę kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 17.01.11, 10:58 TVN Style miało taki program, chyba brytyjski był, potem babka od ślubów wyprawiała się i za ocean. Tyle, że owa babka miała jednak styl i klasę i nie udało mi się zaobserwować (z tym, że widziałam jedne odcinek na ruski rok) kiczu i białokozaczej wsi. U nas jednak, to będzie okazja do prezentacji dna i metra mułu. Po prostu nie wierzę, że ludzie pchający się w tym kraju do reality szołów mają choćby elementarne poczucie estetyki (vide BB, Bar, czy inne) Odpowiedz Link Zgłoś
leila_83 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 17:01 żenada. Zgłoszą się setki ludzi tak jak do wszystkicch kretyńskich programów... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 17:13 Mogli by Bridezille zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 17:19 No fajnie by było! Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 19:31 Nie ma, mówię to i powiadam, nie ma takiej głupiej panny w tym kraju, która dobrowolnie zostałaby bridezillą. To tak jakby nakleić sobie na czole plakietkę "jestem idiotką, która dla dwóch minut na wizji zrobi z siebie pośmiewisko na cały kraj". Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 21:17 Myślę, że PM dostaje jednak więcej niż 2 minuty na wizji. W sumie jestem ciekawa na ile to jest wyreżyserowane a na ile te PM się tak naprawdę zachowują. Nie wiem co by musiało się stać żebym tak zaczęła na ludzi krzyczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 21:45 Oj zdziwiłabyś się, jakie niektórzy mają parcie na popularność. Choćby takie reality show... ludzie wiedzieli, w co się pchają a i tak tłumy na castingach. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 20.01.11, 16:39 Haha jak dobrze że nie mam tv, wcale o tym nie wiedziałam dopiero tutaj, aha czyli kolejny chłamik pokażą. A pewnie,że ludzie polecą zwłaszcza ci którzy chcą się poczuć hamerykańsko. A sam Chajzer - nie nie trawię tego gościa, nie zapomnę telefonu do mojej mamy gdzie ten dupek nagrany pierdaczył do słuchawki o Vizirze. Tak, taka głupawa oferta była swojego czasu na rynku. Dzwoni ktoś na stacjonarny, odbierasz halo,halo a to się okazuje ten pajac nagrany i gada! Reklama ogólem jest wredna bez dwoch zdań wyrzucisz drzwiami, włazi oknem. Taa reality show po to żeby sobie on kabzę nabił bo pewnie mu mało i mało. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 20.01.11, 16:58 Ja pisałam o innym programie. Na wedding.tv (tak istnieje taki program!) jest coś o nazwie Bridezilla, gdzie kamera śledzi przygotowania do ślubu. Zazwyczaj wybierane są wredne baby. Typowo prymitywna rozrywka, ale czasem lubimy z N obejrzeć. No i ma okazję chłop zobaczyć, jak dobrze trafił Z Chajzerem będzie inny program. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 21.01.11, 10:55 Ale to zagraniczny format (jak w sumie wszystkie w TVNie). Widzialam go w oryginalne na jakims Discovery TLC... Ale ten pan sie moim zdaniem do tego nie nadaje.. tam byla to obieta ktora na codzien jest wedding plannerem a ten gosc nie ma przeciez o niczym pojecia w tej materii.. Odpowiedz Link Zgłoś