Dodaj do ulubionych

Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!!

15.01.11, 10:26
czy to nie jest przesada?
Chajzer

Myślicie, że rzeczywiście ktoś się do tego zgłosi????????
Obserwuj wątek
    • krulovaarletka Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 10:31
      Myślę,że zgłosi się do tego programu full par! Ten show jest robiony na wzór amerykańskiej wersji. Można go obejrzeć np na Wedding TV czy Zone TV.
      Swoją drogą wieś tańczy i śpiewa ;]
      arletkarafal.pobieramysie.pl

https://slub-wesele.com/liczniki/4581,plik12.png
      • aneta-skarpeta Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 10:38
        no wlsasnie na wedding tv jest cos takiego

tez mysle, ze duzo osob sie zglosi, bo jak pokazują rozne talk show i reality show ludzie chca miec swoej 5 min slawy kosztem niemal wszystkiego, poza tym program moze im pomoc zrobic wesele

i tez nie sądze zeby wyszli poza konwencje wies tanczy i spiewasmile
    • wedding_planner1 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 10:40
      ale czy nie lepiej byłoby żeby wzięli do prowadzenia kogoś kto się na tym zna?

Na pewno nasza wersja będzie strasznie słaba w porównaniu do amerykańskiej.

ps. Pan Chajzer kojarzy mi się nadal z czarnym kotem smile
    • angazetka Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 11:09
      Nie ogarniam umysłem tego pomysłu...
    • zia86 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 14:24
      A ja nie kojarzę tego programu na wedding tv. Chętnie zobaczę jak to będzie wyglądać w PL ale wydaje mi się, że powinni ten program powierzyć komuś z odpowiednią wiedzą. smile
      • kitka20061 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 14:28
        zia86 napisała:

ale wydaje mi się, że powinni ten program powierzyć komuś z odpowied
        > nią wiedzą. smile
        Czy pisząc to, miałaś może na myśli siebie i swoją świetlaną przyszłość w Warszawie?
    • joanka-r Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 15.01.11, 16:43
      zia powinna, pomógłby im zaoszczędzić kupę kasy.
    • mechantloup Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 17.01.11, 10:58
      TVN Style miało taki program, chyba brytyjski był, potem babka od ślubów wyprawiała się i za ocean.
      Tyle, że owa babka miała jednak styl i klasę i nie udało mi się zaobserwować (z tym, że widziałam jedne odcinek na ruski rok) kiczu i białokozaczej wsi.

U nas jednak, to będzie okazja do prezentacji dna i metra mułu.
      Po prostu nie wierzę, że ludzie pchający się w tym kraju do reality szołów mają choćby elementarne poczucie estetyki (vide BB, Bar, czy inne)
    • leila_83 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 17:01
      żenada. Zgłoszą się setki ludzi tak jak do wszystkicch kretyńskich programów...
    • arwena84 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 17:13
      Mogli by Bridezille zrobić. tongue_out
      • zia86 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 17:19
        No fajnie by było! smile
      • chomiczkami Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 19:31
        Nie ma, mówię to i powiadam, nie ma takiej głupiej panny w tym kraju, która dobrowolnie zostałaby bridezillą. To tak jakby nakleić sobie na czole plakietkę "jestem idiotką, która dla dwóch minut na wizji zrobi z siebie pośmiewisko na cały kraj".
        • zia86 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 21:17
          Myślę, że PM dostaje jednak więcej niż 2 minuty na wizji. wink W sumie jestem ciekawa na ile to jest wyreżyserowane a na ile te PM się tak naprawdę zachowują. Nie wiem co by musiało się stać żebym tak zaczęła na ludzi krzyczeć.
        • arwena84 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 19.01.11, 21:45
          Oj zdziwiłabyś się, jakie niektórzy mają parcie na popularność. Choćby takie reality show... ludzie wiedzieli, w co się pchają a i tak tłumy na castingach.
          • stworzenje Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 20.01.11, 16:39
            Haha jak dobrze że nie mam tv, wcale o tym nie wiedziałam dopiero tutaj, aha czyli kolejny chłamik pokażą. A pewnie,że ludzie polecą zwłaszcza ci którzy chcą się poczuć hamerykańsko.
            A sam Chajzer - nie nie trawię tego gościa, nie zapomnę telefonu do mojej mamy gdzie ten dupek nagrany pierdaczył do słuchawki o Vizirze. Tak, taka głupawa oferta była swojego czasu na rynku. Dzwoni ktoś na stacjonarny, odbierasz halo,halo a to się okazuje ten pajac nagrany i gada! Reklama ogólem jest wredna bez dwoch zdań wyrzucisz drzwiami, włazi oknem. Taa reality show po to żeby sobie on kabzę nabił bo pewnie mu mało i mało.
            • arwena84 Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 20.01.11, 16:58
              Ja pisałam o innym programie. Na wedding.tv (tak istnieje taki program!) jest coś o nazwie Bridezilla, gdzie kamera śledzi przygotowania do ślubu. Zazwyczaj wybierane są wredne baby. Typowo prymitywna rozrywka, ale czasem lubimy z N obejrzeć. tongue_out No i ma okazję chłop zobaczyć, jak dobrze trafił wink

Z Chajzerem będzie inny program.
              • mayessa ZONK!!!!!! n/t 20.01.11, 18:35
    • erillzw Re: Nowe show! Chajzer ratuje śluby?? ??!! 21.01.11, 10:55
      Ale to zagraniczny format (jak w sumie wszystkie w TVNie).
      Widzialam go w oryginalne na jakims Discovery TLC...
      Ale ten pan sie moim zdaniem do tego nie nadaje.. tam byla to obieta ktora na codzien jest wedding plannerem a ten gosc nie ma przeciez o niczym pojecia w tej materii..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka