Dodaj do ulubionych

Tekst zaproszeń do pracy, dla dyrektora itd

29.03.11, 23:28
Dziewczyny......jak w temacie.....Tekst zaproszeń do pracy, dla dyrektora, pracowników, studentów itd.
Nie chciałabym pisać standardowej formułki, może macie jakieś pomysły na ciekawy, ciepły tekst? Proszę pomóżcie....bo u mnie mało czasu już zostało a pomysłu na to brak big_grin
arletkarafal.pobieramysie.pl

https://slub-wesele.com/liczniki/4581,plik12.png
Obserwuj wątek
    • panna_de_moll Re: Tekst zaproszeń do pracy, dla dyrektora itd 30.03.11, 19:04
      Na razie mam same pytania:
      Dlaczego potrzebujesz oddzielnych zaproszeń dla osób, które wymieniłaś? Nie wystarczyłyby standardowe zawiadomienia? Jesteś pracownikiem naukowym, że wymieniasz studentów?
      • aggusia69 Re: Tekst zaproszeń do pracy, dla dyrektora itd 30.03.11, 19:11
        Może coś takiego dla dyrektora:

Z radością zawiadamiamy, że w sobotę 01 lipca 1901 roku o godz. 17.00
        w Kościele Św. ............ w Warszawie
        odbędzie się uroczystość naszych zaślubin
        na którą serdecznie zapraszamy.
        Anna Nowak
        i
        Jan Kowalski

Ewentualny dopisek:

Jako, że pierwsze godziny naszego małżeństwa pragniemy spędzić w gronie przyjaciół
        będziemy zaszczyceni jeśli zechcecie się do nich zaliczyć
        i swoją obecnością uświetnicie przyjęcie weselne, które odbędzie się
        w restauracji ...........
      • krulovaarletka Re: Tekst zaproszeń do pracy, dla dyrektora itd 30.03.11, 22:33
        Tak.
        Chcę zawiadomić tylko o ślubie i zaprosić do kościoła. Nie sądzę aby wypadało dać takie samo zawiadomienie studentom i dyrektorowi wink Nie wiem.... Nie chcę też dawać każdemu z osobna , tylko powiesić u nas na tablicy...Taki miałam pomysł,ale teraz nie wiem czy to dobry plan....Pomóżcie smile
        arletkarafal.pobieramysie.pl

https://slub-wesele.com/liczniki/4581,plik12.png
        • bea-luz Re: Tekst zaproszeń do pracy, dla dyrektora itd 02.04.11, 11:44
          W zawiadomieniu szefa i/lub kolegów z pracy nie ma nic złego i jest dość powszechne ale jeżeli jesteś pracownikiem uczelni naukowym bądź nie to studentów bym nie zawiadamiała. Za czasów studenckich nie byłam zawiadomiona o ślubie pani z dziekanatu i dobrze bo i tak bym nie poszła smile

W pracy można dać standardową formułę

Z radością zawiadamiamy ... taka jak powyżej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka