Gość: tygolasek IP: *.mofnet.gov.pl 04.05.04, 08:57 Gdzie w Warszawie znajduje się przyjazna młodym poradnia małżeńska? Taka co nie udupia przyszłych małżonków, wykazuje zrozumienie, sprawnie i szybko załatwia sprawę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: pyt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:43 My chodziliśmy na ul. Kanonią 8/6. To było parę lat temu, nie wiem, czy nadal kobieta tam przyjmuje. Chcieliśmy to odbębnić jak najszybciej, ale okazało się, że mówi naprawdę ciekawie. Ale załatwiliśmy wszystko w ciągu dwóch spotkań (zamiast trzech), przy czym drugie trwało b. krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Św. Krzyża 07.05.04, 07:47 Słuchajcie mój luby był wczoraj w kościele Św. Krzyża przy Krakowskim Przedmieściu najbliższe możliwe terminy we WRZEŚNIU !!! A my mamy ślub w lipcu.... Może ktoś poda nam szybciutko jakieś namiary na maila: wojtow@gazeta.pl na kogoś kto pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Św. Krzyża IP: 217.153.60.* 07.05.04, 08:58 jak bylismy u nich w marcu,to termin wyznaczono nam za dwa tygodnie.widocznie sporo osob dowiedzialo sie,ze u nich mozna zalatwic sprawe za jednym podejsciem.a moze po porstu przyjmuje teraz tylko jedna pani zamiast dwoch.niestety,innych namiarow nie znam.powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poradnia małżeńska w Warszawie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 13:00 Polecam poradnie przy kosciele sw.Jakuba, przy placu Narutowicza. Nie wiem czy maja wolne terminy, ale pani prowadzaca spotkania jest super! ( pani Ania) Nam sie tak spodobalo, ze bylismy na wszystkich spotkaniach, ale wiem, ze gdy kogos naglily terminy mogl to zalatwic szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś