Dodaj do ulubionych

Poradnia małżeńska w Warszawie

IP: *.mofnet.gov.pl 04.05.04, 08:57
Gdzie w Warszawie znajduje się przyjazna młodym poradnia małżeńska? Taka co
nie udupia przyszłych małżonków, wykazuje zrozumienie, sprawnie i szybko
załatwia sprawę?
Obserwuj wątek
    • wojtow pyt. 04.05.04, 09:39
      Dołączam się do pytania !
      • Gość: M. Re: pyt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:43
        My chodziliśmy na ul. Kanonią 8/6. To było parę lat temu, nie wiem, czy nadal
        kobieta tam przyjmuje.

Chcieliśmy to odbębnić jak najszybciej, ale okazało się, że mówi naprawdę
        ciekawie. Ale załatwiliśmy wszystko w ciągu dwóch spotkań (zamiast trzech),
        przy czym drugie trwało b. krótko.
        • wojtow Św. Krzyża 07.05.04, 07:47
          Słuchajcie mój luby był wczoraj w kościele Św. Krzyża przy Krakowskim
          Przedmieściu najbliższe możliwe terminy we WRZEŚNIU !!! A my mamy ślub w
          lipcu....
          Może ktoś poda nam szybciutko jakieś namiary na maila: wojtow@gazeta.pl na
          kogoś kto pomoże.

• Gość: kasia Re: Św. Krzyża IP: 217.153.60.* 07.05.04, 08:58
            jak bylismy u nich w marcu,to termin wyznaczono nam za dwa tygodnie.widocznie
            sporo osob dowiedzialo sie,ze u nich mozna zalatwic sprawe za jednym
            podejsciem.a moze po porstu przyjmuje teraz tylko jedna pani zamiast
            dwoch.niestety,innych namiarow nie znam.powodzenia!
        • wojtow Re: pyt. 07.05.04, 09:03
          A przy jakim to jest kościele ?
    • Gość: Gosia Re: Poradnia małżeńska w Warszawie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 13:00
      Polecam poradnie przy kosciele sw.Jakuba, przy placu Narutowicza. Nie wiem czy
      maja wolne terminy, ale pani prowadzaca spotkania jest super! ( pani Ania) Nam
      sie tak spodobalo, ze bylismy na wszystkich spotkaniachsmile, ale wiem, ze gdy
      kogos naglily terminy mogl to zalatwic szybciej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka