zia86 28.02.12, 18:07 Właśnie obejrzałam lookbook nowej kolekcji, jestem zachwycona! Jeśli wychodziłabym za mąż w tym roku też na pewno wybrałabym którąś z tych sukien. A Wam jak się podoba? Macie jakieś faworytki? Zień Mariage 2012 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ylfeth Re: Zień 2012 28.02.12, 18:26 aaaa tam, wszystkie ręcznikowe na jedno kopyto (poza jedną, calkiem interesującą z długimi rękawami, ale na taką nie miałabym odwagi). jedyna suknia ślubna Zienia która mi złamała serce to ta: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Zień 2012 28.02.12, 18:31 Ja nie wiem gdzie Ty tam ręcznikowe sukienki widzisz. Moim zdaniem jest duża różnorodność, są i takie rozszerzane dołem i obcisłe i al'a wieczorowe i coś na kształt rybki, no ale każda nie jest w przesadzonym stylu jak to się jeszcze niestety często zdarza w wielu salonach ślubnych. No ale oczywiście każdy ma swój gust i swoje zdanie. A ta którą pokazałaś to akurat Baczyńska jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ylfeth Re: Zień 2012 28.02.12, 19:42 w takim razie żadna sukienka Zienia mi serca nie złamala jakoś mi się Kożuchowska z Zieniem kojarzy, ale kajam się i biczuję z powodu tej pomyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
ding_yun Re: Zień 2012 29.02.12, 16:14 zia86 napisała: > Ja nie wiem gdzie Ty tam ręcznikowe sukienki widzisz. Ręcznikowe chyba w sensie bez ramiączek, zamotane dookoła biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
dedukcja_watsonie Re: Zień 2012 29.02.12, 12:02 mnie tez sie ta podoba- ale nie dosc ze odwage trzeba miec to jeszcze i figure modelki.... reszta nieco wtorna ale ladna- nie lubie tylko sukienek typu "krotko z przodu dlugo z tylu" Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Zień 2012 28.02.12, 18:39 Podoba mi się jedna. Ta z kimonowym rękawem właśnie. Reszta... Może gdyby modelka się nie garbiła i dekolt ładniejszy... nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
brzuchaczek Re: Zień 2012 28.02.12, 18:47 zgadzam się wszystkie na jedno kopyto ,zresztą nigdy żadna kiecka zienie mnie nie powaliła ,no może Zia z panieńskiego był fajna ,a z ślubnych z tej nowej kolekcji ta z długim rękawem Odpowiedz Link Zgłoś
renatkam Re: Zień 2012 28.02.12, 19:01 Super jest ta z krótką sukienką i tiulem do ziemi Ach brałam bym ja w tym roku szkoda, że ja już po Odpowiedz Link Zgłoś
callja Re: Zień 2012 28.02.12, 19:07 A co on się kurde uparł jak osioł na kiecki z "okienkiem" z przodu??? Co jedna to lepsza.. Zamierza laski co bogatszych dresiarzy do ślubu ubierać??? Ok, rozumiem, target jest, bo narzeczony kaską uhandlowaną na skrętach hojnie sypnie, ale schlebianie gustom takiej "sfery" świadczy o braku ambicji projektanta Z wszystkich zaprezentowanych sukienek oprócz tej z rekawami zwróciłam jeszcze uwagę na tę z drapowaniami z organzy na biodrach - bo ciuteczkę "inna" od absolutnego standardu... A modelki można się serio przestraszyć - koścista, rachityczna, wybladła niczym twaróg... wygląda, jakby umierała na galopujące suchoty!! Jeśli tak ma wyglądac szczęśliwa (?!) Panna Młoda, to... sobiście chyba bałabym się brać ślub Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: Zień 2012 28.02.12, 20:01 Ta z kimonowym rękawem - ekstra. Ale reszta... Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna-szamana Re: Zień 2012 28.02.12, 21:24 Mnie się niektóre podobają . A ta modelka to nie jest Honorata z Top Model? Odpowiedz Link Zgłoś
ding_yun Re: Zień 2012 29.02.12, 09:10 Sukienki nic specjalnego, ale naprawdę nie rozumiem po co fotografować białe suknie na tle niewiele ciemniejszej ściany i prezentować je jako zdjęcia czarno-białe. To naprawdę utrudnia ocenę tego, jak sukienka może się prezentować na żywo. Do tego jeszcze modelka z miną jakby ją prowadzono na rzeź... jakoś nie umiem zrozumieć, co kieruje twórcami takich sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
mylady21 Re: Zień 2012 29.02.12, 11:46 zia, rozumiem, że miałaś suknię Zienia i uważasz te suknie za wielkie aj waj, ale moim zdaniem to on tych sukni w ogóle nie powinien się tykać. Idę o zakład, że Twoja suknia nie specjalnie wygląda już po praniu? Moim zdaniem stosunek jakość cena i design/cena jest żaden. Fulara i żywczyk choćiażby czy Anna Kara, czy choćby Biancaneve, mają duuuzo ładniejsze suknie, duzo lepiej uszyte i w duuuzo lepszej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: Zień 2012 29.02.12, 23:49 Niektóre bardzo mi się podobają... konkretnie te które są mocno wzorowane na Vera Wang. Szkoda, że jeden z bardziej znanych polskich projektantów ma tak mało wyrazisty styl i tak bardzo wzoruje się na czołowej projektantce amerykańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Zień 2012 01.03.12, 16:13 aaa tam żadne wydumane kiecki, banały do uszycia bo nie wymagają wszywania rękawów ot i szumna nowa kolekcja hehe. A na marginesie: skąd wziął taką paskudną modelkę?? może na innej by mi się coś spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Zień 2012 03.03.12, 20:18 To modelka z 2 sezonu top model, naprawdę świetnie wychodzi na zdjęciach, chociaż może nie na tych. Niektóre zaprezentowane sukienki mi się podobają, ale rzeczywiście czarno-białe zdjęcia na tle białej ściany to nie najlepszy pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
jill5 Re: Zień 2012 03.03.12, 22:56 No dokladnie, nie wiele widac. Mi tez sie podoba ta z dlugim rekawem...a tak z ciekawosci jaki to przedzial cenowy? Orientujecie się? Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: Zień 2012 03.03.12, 22:52 pierwsze 9 sukien to edycja sukniw ktore ASlicja B-C wystapila na jakims festiwalu. Ok Sliczna suknia, no ale ilez mozna jechaqc na jednym modelu? Odpowiedz Link Zgłoś
mylady21 Re: Zień 2012 04.03.12, 11:41 aeris napisała: > pierwsze 9 sukien to edycja sukniw ktore ASlicja B-C wystapila na jakims festiw > alu. Ok Sliczna suknia, no ale ilez mozna jechaqc na jednym modelu? ... zwłaszcza mocno inspirowanym Werą Wang? Odpowiedz Link Zgłoś
violetlake Re: Zień 2012 04.03.12, 11:59 Tez zawsze Pana Zienia uznawalam za "projektanta" wielce wtornego. Ta kolekcja jedynie to potwierdza. Zero polotu i wyobrazni Szkoda, ze tak chetnie media lokuja go w czolowce polskich projektantow, nie wiedziec czemu... Taki ot, dobry krawiec, ktory lubi sobie pokalkowac cudze projekty. A zdjecia swoja droga jako reklamowka produktu i firmy tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: Zień 2012 04.03.12, 14:42 > Tez zawsze Pana Zienia uznawalam za "projektanta" wielce wtornego. Zgadzam się. A zniesmacza mnie to tym bardziej, że zawsze jest pierwszy do latania po telewizjach i oskarżania ludzi o plagiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
withkiss Re: Zień 2012 05.03.12, 13:10 Stwierdzam, że nic odkrywczego. Żadna nie zapadła mi w pamięć, ani nie zwróciła szczególnej uwagi. Ale zdjęcia są też mało wyraziste i nie eksponują sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
annawu77 Re: Zień 2012 23.05.12, 14:42 Moja faworytka - trzecia od góry blog1.saladlaciebie.pl/?p=2474 Odpowiedz Link Zgłoś