paulaada 21.05.12, 09:24 Gdzie zamawiacie torty na swoje wesele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martina.15 Re: tort weselny 21.05.12, 12:04 w Jeleniej Górze. plijz, weźcie pod uwagę że tu piszą dziewczyny z całej Polski (i nie tylko zresztą) Odpowiedz Link Zgłoś
too Re: tort weselny 21.05.12, 14:14 a ja rozumiem to pytanie, w końcu jest dużo cukierni-sieciówek, a i tak przydają się informacje w stylu "lepiej w małej i sprawdzonej cukierni niż w dużej i niesprawdzonej" najlepiej autorko wątku napisz gdzie masz ślub to może ktoś się znajdzie z twojej okolicy. ja spełniam marzenie narzeczonego, dla którego tort lodowy jest niezastąpionym elementem wymarzonego wesela - decydujemy się na cukiernię wysoki w gliwicach. (jak ktoś zna tę firmę to może coś mi napisać, w sumie zamawiamy trochę w ciemno) Odpowiedz Link Zgłoś
angel_karolcia Re: tort weselny 26.05.12, 10:22 Warszawa i okolice, polecam www.tortmarzen.pl Jedliśmy tort z tej pracowni na weselu przyjaciół, dziś jedziemy wybrać smak naszego tortu - "fason" już ustalony Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: tort weselny 26.05.12, 16:10 plisss,napisz coś więcej o tych tortach.Jaki był ten,który jedliście-tradycyjny,czy śmietanowy? No i jakie mniej więcej ceny.Dzięki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
impresionn Re: tort weselny 07.06.12, 16:59 Witam, zapraszamy na naszego fanpage'a i bloga pełnego inspiracji ślubno - weselnych. Z nami zaskoczysz swoich gości, ciekawie zaaranżujesz ceremonię, a sobie sprawisz piękną pamiątkę... znajdziesz tu również temat związany z tortami weselnymi: pracowniawyjatkowychchwil.blogspot.com/2012/06/smacznego.html www.facebook.com/Impresion.Pracownia.Wyjatkowych.Chwil pracowniawyjatkowychchwil.blogspot.com/ IMPRESION - Pracownia Wyjątkowych Chwi Odpowiedz Link Zgłoś