Dodaj do ulubionych

tort weselny

21.05.12, 09:24
Gdzie zamawiacie torty na swoje wesele?
Obserwuj wątek
    • martina.15 Re: tort weselny 21.05.12, 12:04
      w Jeleniej Górze.

plijz, weźcie pod uwagę że tu piszą dziewczyny z całej Polski (i nie tylko zresztą)
    • too Re: tort weselny 21.05.12, 14:14
      a ja rozumiem to pytanie, w końcu jest dużo cukierni-sieciówek, a i tak przydają się informacje w stylu "lepiej w małej i sprawdzonej cukierni niż w dużej i niesprawdzonej" tongue_out
      najlepiej autorko wątku napisz gdzie masz ślub to może ktoś się znajdzie z twojej okolicy.
      ja spełniam marzenie narzeczonego, dla którego tort lodowy jest niezastąpionym elementem wymarzonego wesela - decydujemy się na cukiernię wysoki w gliwicach.

(jak ktoś zna tę firmę to może coś mi napisać, w sumie zamawiamy trochę w ciemno)
    • angel_karolcia Re: tort weselny 26.05.12, 10:22
      Warszawa i okolice, polecam www.tortmarzen.pl
      Jedliśmy tort z tej pracowni na weselu przyjaciół, dziś jedziemy wybrać smak naszego tortu - "fason" już ustalony smile
      • nat10 Re: tort weselny 26.05.12, 16:10
        plisss,napisz coś więcej o tych tortach.Jaki był ten,który jedliście-tradycyjny,czy śmietanowy? No i jakie mniej więcej ceny.Dzięki wielkie.
    • impresionn Re: tort weselny 07.06.12, 16:59
      Witam,

zapraszamy na naszego fanpage'a i bloga pełnego inspiracji ślubno - weselnych. Z nami zaskoczysz swoich gości, ciekawie zaaranżujesz ceremonię, a sobie sprawisz piękną pamiątkę...
      znajdziesz tu również temat związany z tortami weselnymi:
      pracowniawyjatkowychchwil.blogspot.com/2012/06/smacznego.html
      www.facebook.com/Impresion.Pracownia.Wyjatkowych.Chwil
      pracowniawyjatkowychchwil.blogspot.com/

IMPRESION - Pracownia Wyjątkowych Chwi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka