Dodaj do ulubionych

dekoracja kościoła

28.06.04, 09:05
Witam
czy może znacie godną polecenia firme (warszawa)która udekoruje ładnie kościół (ewentualnie zrobi wiązanki ozdobi samochód itd?
ile to może kosztować??
pomocy
Obserwuj wątek
    • wojtow Re: dekoracja kościoła 28.06.04, 09:33
      Ja też przeglądam aktualnie tego typu oferty i sporo namiarów znalazłam tutaj:
      mojewesele.com/bankfirm/
    • tomek331 Re: dekoracja kościoła 28.06.04, 10:56
      ile taka usługa moze kosztowac?
      • Gość: Gość Re: dekoracja kościoła IP: 194.181.76.* 28.06.04, 15:20
        To zależy od ceny i ilości zużytych kwiatów. U nas dekorowały dwie Panie
        Zadowoleni byliśmy bardzo, kościół wyglądał jak w amerykańskim filmie,wrażenie
        niesamowite. Tabernakulum w ołtarzu głównym przybrane było różami, goździkami i
        eustomą.Trzy kompozycje ustawione piętrowo z jednej i z drugiej strony
        stanowiły całośc okalającą tabernakulum. Po boku na białym słupku była wielka
        kompozycja z mieczyków z jakimiś zwisającymi pędami.Przed ołtarzem i przed
        podwyższeniem gdzie czytana jest ewangelia były ustawione kompozycje z lili z
        jakimiś dodatkami.
        Na każdej ławce była kompozycja z eustomy z jakimiś innymi kwiatami. Do tego po
        jednej kompozycji na ołtarzu bocznym, przybrana chrzcielnica i krzesła dla
        nas "młodych" ubrane w takie białe atłasowe szaty z tyłu też przybrane
        kwiatuszkami. Wszystkie kwiaty były żywe, ślub był we wrześniu ubiegłego roku.
        Panie były bardzo uczciwe bo zaproponowały nam, abyśmy spotkali się na giełdzie
        kwiatowej i sami płacili za kwiaty oraz dodatki. Za udekorowanie kościoła
        zapłaciliśmy 300 zł. a za kwiaty chyba coś około 700. Może wydawać się to dużo,
        ale ilość kwiatów była niesamowita. Myślę, że jak sobie zażyczysz mniej
        kwiatów, to i zapłacisz dużo mniej.
    • Gość: aga Re: dekoracja kościoła IP: *.com / *.u.mcnet.pl 28.06.04, 15:29
      To strasznie tanio
      ja dzwonilam po kwiaciarniach i firmach w warszawie to standardem jest ok 350 za ustawienie alejki kwiatowej z kwiatow sztucznych to strach pomyslec ile za kwiaty zywe
      • Gość: Gość Re: dekoracja kościoła IP: 194.181.76.* 28.06.04, 15:52
        O fe, nienawidzę sztucznizny. Ja nie robiłam rozpoznania wcześniej co do ceny,
        bo widziałam dekoracje robione przez te Panie u mojej koleżanki,u której
        świadkowałam, bardzo mi się podobały i to był mój pierwszy kontakt, nigdzie
        więcej nie szukałam. Być może od tamtej pory ceny wzrosły, tego nie wiem.
    • wojtow Re: dekoracja kościoła 28.06.04, 15:48

Gosciu pomóż nam w takim razie i podaj namiary na te panie, może więcej osób
      skorzysta.
      • Gość: Gość Re: dekoracja kościoła IP: 194.181.76.* 28.06.04, 16:02
        Nie wiem, jak to jest widziane na Forum, może uważane jest to za reklamę i jest
        niedozwolone?
      • Gość: Gość Re: dekoracja kościoła IP: 194.181.76.* 28.06.04, 16:18
        Nie pomyślcie, że jestem taka nieużyta i nie chcę podać danych, ale naprawdę
        nie wiem czy mogę. Kto jest zainteresowany niech poda swojego e-maila.
        • wojtow Re: dekoracja kościoła 28.06.04, 16:20
          Ja pierwsza: wojtow@gazeta.pl i napisz z jakiego są miasta, dziękuję.
          • Gość: a Re: dekoracja kościoła IP: *.echostar.pl 28.06.04, 17:01
            tanio??? 300zł alejka i 700kwaity, to 1000zł. moim zdaniem to strasznie drogo,
            w Poznaniu przstrojenie aleji do ołatrza to ok 200-300zł.
            • Gość: Gość Re: dekoracja kościoła IP: 194.181.76.* 29.06.04, 08:10
              Nie zrozumieliśmy się, za kwiaty, gąbki itp my osobiście płaciliśmy, panie
              tylko wybierały nam kwiaty i za wszystkie kwiaty i w tym za kwiaty w alei,
              które były umieszczone na ławkach zapłaciliśmy 700 zł., a było tego pół
              samochodu. Za robociznę zapłaciliśmy 300 zł. Uważam że to niedrogo, patrząc na
              efekt, bo kwiaty były ułożone artystycznie. Zaczęły pracę w kościele o godz.
              8.00 a skończyły tuż przed ślubem o 17.00.
            • Gość: magda Re: dekoracja kościoła IP: *.com / *.u.mcnet.pl 29.06.04, 08:16
              A ja mogę polecic w Warszawie firme która wykonywala dekoracje dla mnie - 2 tygodnie temu smile.
              Obsluga bardzo profesjonalna (Pani Grazyna florystka- wiele pomysłów, bardzo dużo katalogów itd.)Jesli chcesz namiar pisz do mnie na adres magdakowal@poczta.onet.pl
              • Gość: ani Re: dekoracja kościoła IP: *.com / *.u.mcnet.pl 29.06.04, 08:56
                Witaj Magda
                chyba ta sama Pani Grażyna dekorowała kościół u mnie też jestem bardzo zadowolona pozdrawiam smile
          • Gość: Gość Re: dekoracja kościoła IP: 194.181.76.* 29.06.04, 08:39
            Panie są z Warszawy, a adres podaję ci na Twój prywatny, chociaż nie wiem skąd
            Ty jesteś i czy wogóle Ci się przyda. Pozdrawiam, życzę dobrego efektu szukania
            bo to naprawdę bardzo ważne, wspomnienia pozostają na całe życie.
            • tomek331 Re: dekoracja kościoła 29.06.04, 12:32
              czy mozecie mi przesłac namiary na te dwie panie i na ta pania Grażyne ?????
              tomek331@gazeta.pl
    • Gość: marchefka Re: dekoracja kościoła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.04, 23:52
      Slub bralam 1 maja tego roku, kosciol dekorowala mi pani Lucyna, ktora spokojnie
      moge kazdemu polecic. Kobitka jest fajna, bo od razu pyta, ile pieniedzy chce
      sie przenaczyc na dekoracje. Z cenami nie do konca wiem, jak jest, bo ja sobie
      ja zamowilam 4 lata temu, jak dekorowala kosciol na slub mojej przyjaciolki smile
      Wrazenie bylo niesamowite, nie potrafie ci podac nazw kwiatow, jakich uzyla, bo
      ja sie na tym nie znam, ale wrazenie bylo takie, ze dobrze, ze przyszlam do tego
      kosciola w sobote przed poludniem, bo jak zobaczylam to, co ona zrobila, to az
      lzy mi sie w oczach pojawily ze wzruszenia. To naprawde bylo niesamowite.
      Jak chcesz, to moge napisz do mnie maila (ktrzepalka[malpka]wp.pl), a przesle ci
      zdjecie, na ktorym widac troche tych dekoracji (byly tak piekne, ze znajomi
      fotografowali te dekoracje z wlkasnej inicjatywy i dlatego mam kawalki
      "dokumentacji" smile
      pozdrawiam i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia - marchefka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka