kaczka_w_5_smakach 09.06.14, 11:39 czy ktoś jest mi w stanie polecić usługi sprawdzonego fotografa z rybnika lub okolic? pobieramy się w czerwcu 2015 i po woli zaczynamy szukać. niestety duże znaczenie ma dla nas cena - tak do 1500 ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkonowol13 [...] 09.06.14, 12:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
igoldi Re: sesja ślubna 09.06.14, 20:38 myślę, że z powodzeniem w tych pieniążkach się powinniście wyrobić, spróbuj skontaktować się z A%J Photography fotografia ślubna Rybnik - w tamtym roku robili zdjęcia na weselichu u mojej koleżanki z pracy i nie miała żadnych zastrzeżeń - kasowo też w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
www.leslawbzowski.pl Re: sesja ślubna 25.06.14, 08:25 Zapraszam www.leslawbzowski.pl www.facebook.com/LeslawBzowskiFotografia?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś
edytamrozek89 Re: sesja ślubna 23.07.14, 23:13 Witam, Bogata oferta dla przyszłych nowożeńców i nie tylko. Możemy zaproponować Ci sesję w każdej scenerii, od zwariowanych plenerów po poważne sesje studyjne. Firma Edyta Mrozek E.M Studio gwarantuje Wam wspaniałe zdjęcia z najważniejszych chwil w Waszym życiu, miłą, wyrozumiałą i profesjonalną obsługę. Zapraszamy na naszą stronę www.edytamrozek.pl oraz na facebooka! Odpowiedz Link Zgłoś
fotojd Re: sesja ślubna 21.10.14, 19:18 Witam, oferujemy Państwu wykonanie fotoreportażu ślubnego. Każde zlecenie wykonuje dwóch fotografów. Niestety gazeta.pl nie pozwala na przedstawienie całej naszej oferty, dlatego jeżeli będą Państwo zainteresowani prześlemy ją na maila. Oferujemy reportaż od przygotowań u kosmetyczki/fryzjerki do 2 w nocy na sali weselnej, albumy tradycyjne oraz fotoksiążki. Ceny pakietów zaczynają się od 700zł. Pozdrawiamy J&D Foto www.jd-foto.pl Odpowiedz Link Zgłoś