Dodaj do ulubionych

Ślub w Płocku

IP: *.tele2.pl 09.12.04, 15:43
To moje rodzinne miasto, tu chcemy wziąć ślub. Ale mam dużo zaległości - nie
mieszkam tu od ponad 9 lat. Kto brał Slub w Płocku? Gdzie są dobre i
niedrogie lokale? Możecie polecić jakiś zespół? A może macie dobre
doświadczenia w jakiejś parafii? Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: grzesio Re: Ślub w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:37
      witaj.Robię w Plocku reportaże video z takich imprez więc rozeznanie mam "jakie
      takie".Zależy na ile osób planujesz impre...Moim zdaniem najlepszy lokal
      to "Pod szczęśliwą gwiazdą" w Cekanowie.Jest to raczej sala na duże
      imprezy ,czyli min 100 osób.podobnie jest w nowej sali na Maszewie (niepamiętam
      nazwy,soś z podkową)Fajna salka jest też w ciechomicach,ostatnia ,nad
      stawikiem.Można wyjść, są ławeczki przed salką.Małą wadą jest śliski parkiet smile
      z czystym sumieniem polecam również dom weselny w Górach,"przy aptece".Nalepszą
      salką do 100 osób jest Anastasja niestety w Starożrebach.Ale jest super.To moim
      zdaniem czołówka.Jeśli chodzi o zespoły to nr.1 moim zdaniem to SATURN.Polecam
      również KINGS,EX BOLO,PAKAJANA,no jest ich troche...jak byś chciała namiary to
      daj znać pozdrawiam.winkNapisz może na ile osób wesółko i jaki termin...
      • Gość: KAROTKA Re: Ślub w Płocku IP: *.chello.pl 09.12.04, 19:57
        Mialam wesele Pod Szczesliwa Gwiazga i gral zespolem Saturn.
        Nic nie mozna bylo zarzucic. Poza tym, ze zespol troche drogismile
    • Gość: deca Re: Ślub w Płocku IP: *.c153.petrotel.pl 09.12.04, 20:51
      fajne miejsce na wesele ok. 40-50 osób to restauracja "piastowska" w alejach
      kobylińskiego. kameralnie, ogrodzony taras, niedaleko centrum.
      • Gość: Jary Re: Ślub w Płocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.04, 23:44
        Droga Moniko. Jeśli to nie problem napisz swoje oczekiwania, potrzeby: ilość
        gości, możliwości finansowe, oczekiwania. Płock to naprawdę piękne miasto, i
        piszę to, choć nie jestem jego mieszkańcem. Znam wszystkie zespoły polecane Ci
        kilka postów wcześniej, ale sądzę, że jeśli będzie to jakiś "obłożony" termin,
        to raczej będą mieli zajęte. Jeśli chcesz podpowiedzi podaj emila, może będę
        mógł pomóc.
        Pozdrawiam
        Jary
        • Gość: monika Re: Ślub w Płocku IP: *.tele2.pl 18.01.05, 14:30
          Dzięki za odpowiedzi! Dawno tu nie zaglądałam, bo nikt nie pisałsad ALe super,
          że jednak.
          Wesele planujemy na ok. 80 osób (może mniej) - chcemy w wakacje, ale nie
          ustaliliśmy jeszcze konkretnego terminu. I niestety, nie należymy do osób
          szczególnie majętnych. Dlatego szukamy czegoś, co będzie umiarkowane cenowo, a
          jednocześnie OK. Jeśli możesz coś podpowiedzieć, będę zobowiązana!
          • Gość: grzesio Re: Ślub w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:00
            Jeśli są ograniczenia finansowe polecam salkę na "działkach"przy
            STRAŻY.Niedrogo i można wziąć własną kucharkę,co znacznie obniża koszta.(własne
            produkty,alkohol).Termin polecam lpcowy,ponieważ z letnich miesięcy jest
            najmniej oblegany ,a wiec mozna znaleźć jeszcze fajne zespoły,fotografów i
            kamerzystów. czerwiec i sierpień sa już obłożone...Ponieważ robię reportaże
            video z takich imprez ,znam rynek i mogę polecić zespoły,fotografów czy też
            kamerzystów...Jakbyś potrzebowała rady daj znać...pozdrawiam...
            • Gość: Jary Re: Ślub w Płocku IP: *.c151.petrotel.pl 21.01.05, 13:36
              Jeśli tu jeszcze zajrzysz, to napisz swojego emaila, bo pisanie na forum to
              kryporeklama i takie posty są usuwane.
              jarwro@gazeta.pl
              Pozdrawia
              JAry
              • Gość: grzesio Re: Ślub w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:33
                masz racje Jary.Problem polega na tym ,że mój email coś szwankuje.Mogę odbierać
                a nie nie mogę wysłać.Aczkolwiek gdy przeczytałem swój wpis faktycznie nie
                wygląda to dobrze.dzięki za uwagę.calvas@o2.pl.może przez gg? Pozdrawiam...
                • andzia353 Re: Ślub w Płocku 07.02.05, 15:11
                  A jak wypada organizacja wesela w zajeździe Rybaki?
                  chętnie wysłucham opinii
                  • andzia353 Re: Ślub w Płocku 10.02.05, 10:26
                    a jeszcze oprócz ww. sal gdzie można zrobić wesele na jakieś 80-100 osób, co
                    polecacie? chodzi mi głownie o porządną salę z dobrym jedzonkiem może być w
                    samym Płocku lub okolicach
        • Gość: Nika JARY!!!!!!!!!! IP: 80.48.147.* 10.02.05, 13:38
          Witam
          Jary jeśli możesz to doradź co zrobić kiedy jest się totalnym biedakiem, a
          rodzinka ma wymagania. Nie stać mnie ani na wesele, ani na przyjęcie, no ale
          cóż rodzinka mimo, iż nie wyłoży złamanej złowtówki, to jednak ma pewne żądania
          i co ja biedna mam począć???. Oboje zarabiamy mało,od kilku miesięcy staramy
          się o mieszkanie - także wydatków nam nie brakuje (chwała Bogu, nasz trud
          został nagrodzony i w grudniu dostaniemy spółdzielcze),zastanawiam się nad
          samym obiadem w jakimś superrrrrrr tanim i przytulnym miejscu w Płocku (o ile
          takie istnieje??) dosłownie dla kilku osób, tylko najbliżsi. Czy masz może
          jakiś pomysł?? Będę bardzo, bardzo wdzięczna za radę.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka