Dodaj do ulubionych

jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:39
było już o tym co sie nie nadaje na pierwszy taniec. teraz podajcie tytuły
piosenek, które wybieracie do pierwszego tanca.
ja wybiore piosenke Anny Janta: "Moje jedno marzenie"
Uważam, że jest do tego świetna.
Fakt, wolna, ale na poczatek moim zdaniem sie nadaje.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Venice Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.chello.pl 11.12.04, 13:17
      Ewa,

masz te piosenke na dysku?

jesli tak- to przeslij mi prosze.... kaniaczka@gazeta.pl

pozdrawiam

Ania
      • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 12.12.04, 05:19
        w wykonaniu Ani Jantar jest za szybka. osobiście, jako wasz DJ nadworny
        proponuję wersję jej córki - Natalii K., która to wersja jest wolniejsza,
        spokojniejsza, i co niebywałe - rozsądnie, bez nadęcia zaśpiewana - zupełnie
        jak nie Natalkasmile

pozdrawiam,

Adrian
        adrian4u@interia.pl

ps. ten wątek już był i... musiałem BPT (Biuro Pierwszych Tańców) otworzyć, bo
        niechcący zabrałem głos a potem się posypałowinkwinkwink
    • Gość: OlaS Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:22
      A co powiecie Moi Drodzy na PERFECT DAY roznych wykonawcow? Moim zdaniem i
      klimat i tytul... czego chciec wiecej...
      Pozdrawiam
    • kakuba2 Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 14.12.04, 12:02
      marsz załobny
    • anna.agnieszka Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 14.12.04, 13:34
      Dzięki Bogu - mnei to nie dotyczy. Robimy przyjęcie skromne - obiad dla
      najbliższych gości + tort i szampan. O 18 najpóźniej koniec. I nie będzie
      tańców - nie potrafię, nie lubię i nie mam czasu ani pieniędzy, żeby się
      nauczyć. Chociaż muzykę kocham nad życie i śpiew i grę na wielu instrumentach.
      Ale nogi tego nie czują jakoś wink

A piosenkę na wejście wybrałabym Czerwonych Gitar - "Słowo jedyne Ty"
    • Gość: asia26 Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:47
      walc z nocy i dnismile
      • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 14.12.04, 20:47
        ło boziu - tylko nie tosmilesmilesmile
        jak już chcesz walca z filmu to polecam tego z "Eyes wide Shut" - tajemniczy i
        cudny.
        Ten z nocy i dni to chyba wszędzie leci...

mam zresztą parę innych walców - chesz to podeślęsmile

Adrian

ps. ważna sprawa - to ma być utwór dla tańczących, czy "tańczących inaczej"?
        bo sporo osób jednak tańczyć nie potrafi.... to wtedy może coś do przytulenia
        się? smile
        • anna.agnieszka "tańczacy inaczej" 15.12.04, 08:39
          Genialne określenie.

Adrian, umiałbyś zrobić taką imprezę, gdzie młoda para by była "tańcząca
          inaczej" a nie czuła by się z tego powodu szykanowana i wyśmiewana? Czy w ogóle
          da się zrobić wesele bez tańczącej młodej pary?

Ja mam tak napięty grafik, ze kurs tańca to bym mogła robić jedynie intensywny
          w weekendy - a w mojej mieścinie nie ma takiej opcji. Tylko w tygodniu i to o
          kosmicznych godzinach. Przeżyłam horror na weselu przyjaciółki, gdzie przez
          całą noc przetańczyłam 4 tańce i to kosztem porwania sukienki!
          • adrian4u Re: "tańczacy inaczej" 15.12.04, 09:28
            czy umiałbym? pewnie taksmile zresztą zawsze można młodych wyciągnąć do kółeczka,
            a tu już zdolności "tańcownicze" nie są ważnesmile w końcu na imprezach
            często "tańczy się" skakanegosmile
            Poza tym to, czy będziecie się czuć wyobcowani jako nietańczący, zależy rtż od
            was. Bo jak nie dasz się wyciągnąć do jakiegoś szalonego węża, to już twoja
            sprawasmile
            Na weselu, imprezie, sylwestrze, NIE LICZY SIĘ to, czy umiesz tańczyć, czy nie -
            najważniejsze jest to, by się cieszyć zabawąsmilesmilesmile

i odpowiedź brzmi - tak, sądzę, że potrafiłbym to sprawićsmile trudne wyzwanie,
            ale co tamsmilesmilesmile

buźka,

Adrian
            • Gość: owiesia24 DO ADRIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:20
              Adrianku-pisałeś ze masz dużo walców-a moze zaplątał ci sie przez przypadek
              walc z filmu "Trędowata" ????? mój Ukochany twierdzi ze jest przepiekny a
              nigdzie nie mozemy go znaleźć.Jak go nie znajdziemy to wybieramy -Moje jedyne
              marzenie-ale w wykonaniu Jantar a nie Kukulskiej.Na Natalke to mi sie nóż w
              kieszeni otwiera smile Pozdrawiam!!
              • fotograf_darek Re: DO ADRIANA 15.12.04, 10:35
                Zgadzam sie. Natalka sprawdza na imprezach nastolatek,ale nie na weselach.
                Zauwazyłem,ze mimo różnych mód, najwieksze wziecie na weselach maja stare
                piosenki Czerwonych Gitar,Ani Jantar czy 2plus1 ...Nawet młodzi swietnie sie
                przy nich bawią
        • Gość: Patrycja31 Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.mofnet.gov.pl 15.12.04, 10:39
          Czy moglbys mi podeslac kilka walcow (fajnych na 1 taniec)? Moj e-mail:
          patrycja31@gazeta.pl
          • adrian4u Biuro Pierwszych Tańców 15.12.04, 11:40
            Niniejszym otwieramsmilesmilesmile

dobra kochane, jakoś to zorgnizuję, ale mam i tak zaległości w wysyłaniu..
            w ciągu dnia w pracy powinienem kreować, pisać te reklamki itp.... ale - co
            tam, dla was chwilkę znajdęsmile

pozdrawiaqm,

Adrian

ps. Walc z "Trędowatej"????
        • Gość: OlaS Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:20
          Czy bardzo sie zdziwisz jak rowniez poprosze Cie o pamiec w kwestii walca?
          Jesli mozesz - bedziemy wdzieczni... olaslowik@gazeta.pl
        • Gość: karolian Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:46
          hej smile
          jestem tu nowa ,wesele mam w sierpniu jeśli miałbyś mi Andrianie ochotę
          podesłać jakieś fajne walce angielskie to byłabym bardzo wdzięczna
          mój adres to karolian@tlen.pl
          • Gość: szpaku Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:48
            When I need You - najlepiej w wykonaniu Leo Sayera jest niezlym walcem
            angielskim...
            • Gość: KAROLCIA PIĘKNY WALC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:26
              JEST PIEKNY,TAŃCZYMY PRZY TEJ PIOSENCE NA KURSIE TAŃCA DLA NOOŻEŃCÓW
    • Gość: aga Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.zin.lublin.pl 15.12.04, 12:33
      Adrianku ty kochany chlopak jestes, podeslij i mnie prosze tych kilka walcow,
      ktore wyzej zaproponowales na: aga_ww@gazeta.pl
      Z gory dziekismile
      My tez szukamy czegos na pierwszy taniec, no i koniecznie chcemy jakiegos
      walca, tez zastanawialismy sie nad tym z Nocy i dni, ale mimo ze piekny to
      jakis taki banalny nam sie wydal( troszke pospolity), wiec jak bys byl tak
      dobry...??
      Buzka
      aga
      • adrian4u !!! Walce - Uwaga, lecom:):):) - Komunikat z "BPT" 15.12.04, 12:53
        dziewczyny:
        1. wyczyścić skrzynki
        2. czekać na walce
        3. odbierać regularnie
        smilesmilesmile

zaraz wysyłam wam - po sztuce co kwadrans, dlatego bądźcie "redi" smilesmilesmile

Adrian
        • Gość: Łukasz Ślusarczyk Re: !!! Walce - Uwaga, lecom:):):) - Komunikat z IP: *.fuw.edu.pl 15.12.04, 18:10
          Witam!

Ja też miałbym małą prośbę, byś mi przesłał te walce, bo
          my też z moją miłą mamy na razie dylemat co tańczyć na samym początku smile

Pozdrowionka i z góry dzięki

mój adres to slusarcz@npdl.fuw.edu.pl, (skrzynka jest bardzo pojemna!)
          • adrian4u Re: !!! Walce - Uwaga, lecom:):):) - Komunikat z 15.12.04, 23:33
            hiehiehiesmile

spokosmile
            btw. pojemna to ona może być, ale ile na max mogę ci przersłać mb w jednym
            mailu?

no ale co ś poślęsmile

Adrian
            • Gość: Asia Re: !!! Walce - Uwaga, lecom:):):) - Komunikat z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:46
              Hejhej!
              To i ja o te walce poprosze. Miałam już wybrany utwór, ale mój narzeczony
              upiera się przy walcu.
              Mój adres: kafaraj@poczta.fm
              Pozdrawiam i z góry dziękuję.
              Asia
        • kaka75 Re: !!! Walce - Uwaga, lecom:):):) - Komunikat z 21.12.04, 16:53
          Witam, czy ja też mogę poprosić o te walce. Oto mój adres @: kaka75@poczta.fm

Z góry dziękuję,
          Kasia
    • Gość: agutek Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:50
      A ja tańczyłam przy "kochać, jak to łatwo powiedzieć" ale nie w wersji
      Szczepanika a Kasi nosowskiej (z Poranka Kojota). Zanim wyszliśmy na parkiet
      był wstę z Muppet Show. Było ok - trochę inaczej, ale całe moje wesele było
      lekko inne wink

I do wszytskich nie czujących nóg pogdczas tańca - pod długa suknią i tak nie
      widać, czy się ładnie tańczy. Ja tańczyłam w grubych frottowych skarpetkach, bo
      mnie buty obciarały. Nikt nie widział, zauważyli dopiero, jak zobaczyli stojące
      w kącie buciki smile
      • owiesia24 ReDO ADRIANKA 16.12.04, 15:08
        Hehe,to sie chlopie wkopałeś z tymi walcami smile To i ja poproszę -
        kowalska.dominika@wp.pl (rozumiem ze tego z Trędowatej nie masz??To moze choc
        wiesz gdzie tego mozna szukac??To chyba jest muza W.Kilara.)
        • adrian4u Re: ReDO ADRIANKA 16.12.04, 16:39
          No jak Kilara, to poszperam w Empiku, może cuś znajdę.
          Noce i dnie to bodajże "Anniversary waltz" - Straussa oczywiściesmile
          mam jeszcze z Kopciuszka i ze Śpiącej Królewny Disneya, walc z "Oczu szeroko
          zamkniętych", jakiś tajemniczy i mroczny walc z filmu "... Darko" (nie pamięam
          imienia tytu lowego bohatera), coś typu country-waltz....
          angielskich mi tylko brakuje....

A może ma ktoś z was FTP? Wrzuciłbym i po kłopociesmile

pozdrowionka,

Adrian
          • Gość: a Ja??:) Re: ReDO ADRIANKA IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 16.12.04, 17:28
            tez prosze o walce...szzcegolnie ten z oczu Szeroko otwartych prosze!smile
            agnessgabee@yahoo.com
    • aniazm Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 16.12.04, 19:52
      witajcie,
      ja już "pierwszy taniec" mam za sobąwink a była to piosenka Stinga z płyty All
      This Time pt.: FIELDS OF GOLD. tańczyliśmy oczywiście "na dwa". Sting to nasz
      ukochany wykonawca, więc się do naszego pierwszego tańca jak najlepiej nadawał.
      Pozdrawiam!
      • Gość: niuniab Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.interecho.com / *.interecho.com 16.12.04, 20:03
        Teraz wybralibyśmy "Farbę"-Chcę tu zostać
        • Gość: smart Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.retsat1.com.pl 17.12.04, 22:00
          niuniab - to przepiękna, naprawdę przepiękna piosenka. My jej co prawda nie
          wybraliśmy na pierwszą piosenkę, ale mamy w teledysku z filmu z wesela i jest
          to chyba nasz ulubiony moment (zaznaczę że wcześniej nawet nie wiedzieliśmy o
          istnieniu tej piosenki)
          • Gość: niuniab do smarta IP: *.interecho.com / *.interecho.com 19.12.04, 11:11
            My też niestety nie wiedzieliśmy o istnieniu tej piosenki, a szkoda...
    • Gość: bubek Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.04, 21:51
      my wybraliśmy albo " Zawsze tam gdzie ty" albo "Kissing you" Dees Ree (czy
      jakoś tak).
      • Gość: pierwszy Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.12.04, 09:14
        James ingram "give me forever" dlugo szukałam aż znalazłam. Da się do tego
        walca tańczyć a właśnie walca chciałam. No i słowa dotyczą miłości i ślubu
        • Gość: Ewa Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:15
          Poprosze o walce na maila bogdans1@wp.pl... wszystkie inne wymienione piosenki
          też mile widziane - szczegolnie farba smile
          Postaram się je później umieścić na ftp smile wtedy będziecie mieli łatwiejszy
          dostęp...
          Dzięki za przesyłki smile
          • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 21.12.04, 00:22
            za długo będzie trwało.
            Najpierw załóż ftp, potem daj dostęp a wtedy "postaramy się je tam umieścić",
            Ewo, tudzież Bogdanie S.

pozdrawiam,

Adrian Ch.
            • Gość: Ewa Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 13:16
              Wyślij mi najlepiej na to konto co podałam, a ja umieszczę na stronie
              internetowej - każdy będzie mógł sobie ściągnąć... niestety nie mam możliwości
              zalożenia normalnego ftp sad
              Ale na stronie też chyba będzie ok smile mam tam troszkę miejsca...
              • Gość: Ewa Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:23
                Zapraszam na stronkę - już są pierwsze piosenki smile
                www.bb.neostrada.pl - przysyłajcie nowe (bogdans1@wp.pl) i zrobimy małą
                kolekcję smile
                • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 21.12.04, 15:41
                  dobra - podeślę ci cuśsmile zaufanie - tak, ale z początku ograniczone...

Ale będzie dobrze, Ewuniusmile

Adrian
                • adrian4u Strona??? 21.12.04, 15:48
                  coś ta strona mocno wirtualna - w ogóle się nie otwiera. Jednak poczekam z
                  zaufaniem i wysyłaniem, Ewo-Bogdanie.

Ale na razie carte blanche - czekam aż zacznie działaćsmile

A
                  • Gość: Bea Re: Strona??? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21.12.04, 16:20
                    Powysyłałm ci kilka walczyków. Stronka działa, fajnie- ściągnełam sobie
                    kołysankę. Ładna,polecę te piosenkę dj-owi jako jedną z weselnych w trakcie
                    uroczystości.
                    • adrian4u Re: Strona??? 21.12.04, 18:54
                      Obiecałem, więc:
                      skoro strona działa, to ja też działamsmile
                      Na razie wysyłam 2 walce, o które najczęściej pytają dziewczyny. Wkrótce
                      następnesmile

Adrian
                • Gość: oro Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: 212.33.72.* 22.12.04, 14:55
                  A ja ciagle nie moge wejs na stronke.sad
          • Gość: Venise Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.chello.pl 23.12.04, 12:08
            Kimkolwiek jestescie i jakakolwiek macie plec smile- gratuluje pomyslu na strone.
            Juz sobie sciagnelam kilka utworow smile

Pozdrawiam

Ania
    • Gość: Ania Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.pk.edu.pl 21.12.04, 21:37
      Nam orkiestra zagrała piosenkę Pawła Kukiza z filmu "E=mc^2" ""Jesli tylko
      chcesz...", było super.Ze wzgledu na brak czasu i odległość od domku rodzinnego
      nie miałam kiedy z orkiestra ustalać piosenki na pierwszy taniec i zrobili nam
      super niespodzianke, gdyz obydwoje lubimy te piosenkę.Pozdrawiam wszystkich i
      nie stresujcie sie tym wszystkim zbytniosmile))))))
      • Gość: Ewa... Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:04
        W zasadzie to Ania i Bogdan smile... a Ewa to tylko tak mi się napisało wink
        Strona jest już po malej aktualizacji... wygląda jak wygląda z braku czasu -
        jutro mam egzamin sad...
        Ale cały czas działa, więc nie wiem dlaczego niektórzy nie mogą wejść... jak
        dośleci jakies inne piosenki to też tam umieszczę - możecie na
        bogs@WYTNIJgazeta.pl - tam chyba większe załączniki wchodzą niż na WP sad
        Pozdrawiam
        B&A
        • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 23.12.04, 11:17
          minus....

to w końcu jak masz na imię? "Bogdan", "Ania", czy "Ewa - to tylko tak mi się
          napisało"?????????

Dziewczyny kochane - chcecie piosenki, mailujcie do mnie. Przykro mi, ale nic
          więcej nie wyślę do osoby płci nieznanej i trojga imion (patrz powyżej).

buziaki,

Adrian
          adrian4u@interia.pl
          • Gość: A&B Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 11:45
            Chyba napisalismy wyraźnie wczesniej że Bogdan i Ania...

Adrian a co Ty tak chcesz tylko dziewczynom pomagać - wczesniej chciałeś ftp -
            jak już jest to wolisz żeby same do Ciebie pisały.
            Zresztą piszesz coś wczesniej o zaufaniu smile... wysylasz mi jedną piosenkę (bo
            druga niestety nie chce się uruchomić) i to dopiero jak my wrzuciliśmy kilka
            piosenek... swoich i od innych uczynnych (chcących pomóc innym osób).
            Jak macie jeszcze jakieś piosenki to przysyłajcie - w ramach możliwości po
            Świętach znajdą się na stronie... a Ty Adrian jak nie chcesz to nie pomagaj...
            albo pomagaj wybranym wink
            Pozdrawiamy

A&B
            • Gość: yen Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 12:07
              a wiec tak od Adriana tez dostałam dwa tylko walce - mam nadzieje ze sie
              poprawi, a pomysł ze stronka bardzo fajny i pożyteczny , oby tak dajej.
              Pozdrowionka
              • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 23.12.04, 12:26
                tylk dwa, bo prosiłaś o dwasmile
                trzeba było molestować o więcejsmilesmilesmile

dobra, święta idą, trzeba wybaczć itp, więc Ewo, Aniu, Bogdanie (macie jakoś na
                drugie? tak dla urozmaicenia);P
                poprzesyłam wam inne fajne rzeczy.
                Proszę tylko, byście zwrócili uwagę na to, by stronka DZIAŁAŁA tak, jak o tym
                wcześniej rozmawialiśmy.

Pozdrawiamsmile

Adrian
                (Ho ho ho) smile
              • Gość: Ewelinka WIELKA MIŁOŚĆ - CZERWONE GITARY !!!! CUDO !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 01:46
            • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 23.12.04, 12:16
              wiesz,

bezcenną cechą w ludziach jest uczciwość.
              Przykro mi, ale nie mogę Ci ufać, bo nie jesteś uczciwa - nie tylko w stosunku
              do mnie, ale i innych osób tutaj.
              Pomogę każdej dziewczynie i chłopakowi - nie ma problemu. Jednak, podając się
              za kogoś innego, by potemn "bo jakoś tak wyszło, hihihi" to odkręcać, zaufanie
              nadwątliłaś.
              Dlatego też wolę jednak wysyłać 1000 maili dziennie, niż wrzucać piosenki
              na "twój" www, który działa inaczej. Miały piosenki być dostępne dla
              wszystkich, nie tylko dla Ciebie. A nic ściągnąć się nie da - próbowałem
              wczoraj kilkakr\otnie.
              Jeśli tego nie rozumiesz, to prykro mi.

Jeśli drodzy młodzi macie inne zdanie - chętnie wysłucham i zastosuję się do
              waszych sugestii.

pozdrawiam wszystkich gorąco, świąteczniesmile

Adrian

• Gość: kstaniszewska Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.de.deuba.com 23.12.04, 12:46
                Czy ja również mogę poprosić o kilka tytułów które można wykorzystać na
                pierwszy taniec?

Z góry serdecznie dziekuje i życzę Wesolych i Spokojnych Świąt.
                Kaśka
              • Gość: kstaniszewska Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.de.deuba.com 23.12.04, 12:47
                Oczywiście e-mail: kstaniszewska@gazeta.pl
                • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 23.12.04, 12:57
                  Kasiu,
                  ne napisałaś tylko, co to ma być - bo jak zapewne zobaczyłaś,
                  rozpiętość "oczekiwań" jest wielkasmile

No ale mam nadzieję, że współpraca z Anią-Ewą-Bogdanem się ułoży, a wtedy będę
                  sukcesywie wrzucał rzeczy im, by wszyscy mogli korzystaćsmile

Adrian
                  • Gość: kstaniszewska Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.de.deuba.com 23.12.04, 13:00
                    Pozostaniemy chyba raczej przy walcu lub czymś naprawdę spokojnym, czy takie
                    granice wystarczą?
                    Pozdrawiam
                    • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 23.12.04, 13:03
                      jak najbardziejsmile

tylko molestuj mnie, żeby potem nie było, że wysłałem za mało lub nie takiesmile

jingle bellz, jingle bellzsmilesmilesmile

Adrian
                      • Gość: kstaniszewska Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.de.deuba.com 23.12.04, 13:09
                        Dziękuję
    • Gość: aga Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: 213.17.168.* 23.12.04, 13:12
      witam,
      ja polecam piosenkę Kancelarii, ,,Zabiorę Cię właśnie tam gdzie jutra słodki
      smak...''

pozdr,
      aga
      • Gość: A&B Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 13:27
        Dzisiaj nie mam czasu na sprawdzanie strony, bo mam egzamin -strona cały czas
        działa jak działa serwer neostrady - a za to już nie odpowiadam sad
        Sprawdze jeszcze czy linki sa aktualne, bo te piosenki które są wymienione są
        na serwerze... ale to już wieczorem.
        Strona w tej chwili się otwiera dobrze... i tam też będzie, bo my tez ślub
        bierzemy i chetnie innym pomożemy smile

Nie rozumiem za co Ty chcesz wymaczac - internet jest anionimowy - można się
        podawac za kogo się chce... nie słyszaleś o nickach, pseudonimach itp?
        Ważne że się chce pomóc...
        Oki wracam do nauki smile

A&B
    • Gość: asia do Adrianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:29
      cześć Adrian. Słuchaj fajne jest to, że chcesz pomóc tylu kobietkom, no i nie
      tylko zresztą kobietkom. Naprawdę fajny z Ciebie gość. Ale wiesz co, ja mam do
      Ciebie prosbę - czy mógłyś i mi podesłać pare fajnych pioseneczek na perwszy
      taniec. Wierzę w Twój dobry gustsmilesmile Moj email: asiak287@wp.pl
      Pozdrawiam
      pa
    • Gość: kummernis Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 28.12.04, 23:22
      myślimy o "come to me" bjork
      mało "weselne", ale klimatycznie jest w naszym typie
      aczkolwiek zainteresowała mnie jeszcze piosenka wykonywana przez Nosowską -
      "kocham, jak to łatwo powiedzieć" - czy ktoś ma może namiar tej piosneczki?
      bardzo, bardzo proszę o pomoc wink
      • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 29.12.04, 09:18
        ghmmć...
        jakby to wam powiedzieć...
        ktoś bardzo przyjacielski, razem z życzeniami świątecznymi, przesłał mi
        jakiegoś buga, w rezultacie będę musiał na biegu reinstalować system, bo kompik
        mi jest strasznie na sylwestra potrzebny. Spróbuję poszperać, ale nie
        gniewajcie się, jeśli na chwilę wstrzymam wysyłkę innych rzeczy, niż walce,
        które całe szczęście mam na kompie pracowym.

Adrian
    • Gość: iwona_r1 Marek Torzewski Nic nie dane jest na zawsze IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 29.12.04, 22:36
      Umykają krajobrazy
      Giną przeszłe dni
      Mija to, co nam się śni
      La vie, la vie, la vie
      Na pędzącej karuzeli
      Którą kręci czas
      Coraz bielszy odcień bieli
      Rośnie w nas

Nic nie dane jest
      Na zawsze
      Nawet niebo ponad głową
      Ma swój kres
      Nic nie dane jest
      Na zawsze
      Pokochajmy to
      Co dzisiaj jest

Na ukrytych fotografiach
      Żółkną białe bzy
      Kto tam się umawia
      Na wieczność?
      To my, to my, to my
      Nanizani jak korale
      Na cieniutką nić

Przesuwamy się wytrwale
      Byle być

Nic nie dane jest na zawsze...

• Gość: Venise Re: Marek Torzewski do Adrianka IP: *.chello.pl 29.12.04, 23:00
        Kochany Adrianku! smile

Zalatw mi te piosenke Torzewskiego ("Nic nie dane jest na zawsze"). prosze

Ania

• iwona_r1 Re: Marek Torzewski do Adrianka 29.12.04, 23:03
          Adrianku załatw koleżance, bo to śliczna piosenkasmile

pozdrawiam
          • Gość: Venise Re: Marek Torzewski do Adrianka IP: *.chello.pl 29.12.04, 23:39
            Dzieki Iwona za wsparcie! smile No i za tekst piosenki!

Pozdrawiam

Ania

PS. Adrian! Adrian! Adrian!
            A on pewnie reset kompa robi wink
          • adrian4u Re: Marek Torzewski do Adrianka 29.12.04, 23:42
            Kochane - dajcie szansęsmile
            przed chwilką - dosłownie - po 4 godzinach walki i reinstalacji win-zgrozy -
            już coś działa.... niestety muszę się przygotować do sylwestra... i nie ciuchy,
            ale sprawny komp, by być-może zrobić kilkugodzinną oprawę muzyczną i karaoke....
            Dlatego Pliiiizzzzz - jeśli da się, to poczekajcie i uzbrójcie się w
            cierpliwość, tudzież bombardujcie mnie mailowo...
            przyżekam, że jak doprowadzę sprzęcik do pełnej funkcjonowalności, to od razu
            zabiorę się za szukanie i wysyłanie...
            Ale to dopiero po sylwestrze, zresztą z powodów różnych spędzonym niekonieczie
            tak, jakbym chciał...

buziaki dla pań, pozdrówki dla panówsmile

Adrian
            • Gość: Venise Re: Marek Torzewski do Adrianka IP: *.chello.pl 30.12.04, 00:01
              Ot profesjonalista ten nasz Adriaś smile Buzi
              • Gość: andzia Re: Marek Torzewski do Adrianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:44
                Adrian to najukochańszy chłopak, życze miłego spedzenia Sylwestra
                • Gość: A&B Stronka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 01:13
                  Witam smile
                  Stronka uaktualniona z kilkoma walcami Adriana...
                  Podsyłajcie jak macie jakieś piosenki to będzie łatwiej innym je zdobyć... mam
                  nadzieję, że miejsca wystarczy smile bo już miałem drobne problemy wink
                  Pozdrawiam i zapraszam na www.bb.neostrada.pl
                  • senioorita Marek Torzewski 30.12.04, 14:21
                    Ja rowniez bardzo bym prosila o ten utwor Torzewskiego...
                    senioorita@interia.pl
                    • adrian4u SYLWESTER - skucha... 31.12.04, 01:02
                      ... się poszedł cały plan ... kochać...
                      (plan był taki - wawa, Iguana, pobawić się, ew. coś tam od siebie - teraz plan
                      jest Otwock, Planeta... fajnie, bo "mojo", ale czy o to chodzi?)
                      praca, praca, zero wyjazdu (Wrocław) i zabawy....
                      nie ma to jak "myślący" szef...

w każdym razie kompik wygląda, jakby chodził bez przeszkód (wysyłam wam zaraz
                      po sylwku), sylwester niestety już tak nie wygląda (bo fajnie jest przed kompem
                      spędzać go?)...
                      Jeśli macie jakieś propozycje, gdzie mnie zaimportować - ZAZNACZAM - w
                      charakterze osoby bawiącej się - NIE PRACA!!! - to chętniesmile

chciłbym się pobawić, pogadać itp - w "zaciszu" domowej imprezki lub
                      składkowego balusmile

pozdrawiam,

Adriansmile

adrian4u@interia.pl
                      • Gość: A&B Nowości na stronie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:08
                        Nowe rzeczy od Adriana, Beaty i nas już na stronce smile
                        • adrian4u Kompik już działa:) 04.01.05, 09:56
                          ... witam ponownie, jest niewymownie, na dworzu ptaszki kwilą cudownie...
                          smilesmilesmile

No dopszsz smile Komputerek udało mi się zreanimowaćsmile. Znów mogę grać w NFS
                          Underground 2, znów mogę oglądać "gołe baby", znów mogę szukać i przesyłać wam
                          muzyczkęsmilesmilesmile
                          Dziękuję za cierpliwość, kochane panie i szanowni panowie, wieczorkiem zabieram
                          sie do pracy - szukania, pakowania, lizania znaczków, wysyłaniasmile Jeśli ktoś
                          poczuje się pominięty - proszę o mailikasmile

pozdrawiam,

Adrian
                          adrian4u@interia.pl
    • Gość: tayka Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.olsztyn.mm.pl 04.01.05, 20:18
      oglądalam ostatnio Romeo i Julię - musical Józefowicza i tam byla taka piosenka
      w scenie balkonowej - coś chyba Ta noc czy Taka noc czy W taką noc. Piękna. Jak
      ktoś wie o co chodzi to niech się odezwie.
      • Gość: A&B Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:07
        A ja poproszę o jakieś polskie fajne weselne piosenki na maila smile
        bogdans1@wp.pl i poźniej wrzucę na stronke - bo narazie to prawie same
        zagraniczne. Jak ktos ma to poproszę samą muzyczkę (bez słów) "kołysanki"
        SUMPTUASTIC.
        Dzięki.
        Pozdrawiam.
        Bogdan
        • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 05.01.05, 09:32
          zapomnniałeś tylko dodać, o jakie piosenki chodzi, bo za chwilę ci wyślę
          weselne "sokoły", "cyganów", itp, itdsmilesmilesmile

poza tym, pisz w stopce pliz adres stronki - ktoś, kto tu pierwszy raz pewnie
          nie zorientuje się w zbożnym celu, który nam towarzyszysmilesmilesmile

pozdrawiam,

Adrian
          • Gość: czumbalalajka Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 09:39
            Adrianku jeśli masz to prześlij mi proszę Oczarowanie Wodeckiego i walc z Nocy
            i Dni. A jesli masz jeszcze jekiś inne piękne walce, to będę zobowiązana wink
            • Gość: mariola1311 Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.01.05, 17:58
              Witam wszystkich w tym temacie, widze, ze zrobilo sie tutaj dosc prywatnie, a
              tez chcialabym poznac Wasze propozycje dotyczace pierwszego tanca - piosenki
              polskie lub zagraniczne, a tutaj tego nie moge znalezc sad Jesli ktos posiada
              takowa liste prosze o wiadomosc na mailika: mariolka1977@o2.pl, bede
              zobowiazana, pozdrawiam wszystkie panny mlode i "didzejow" wink)
              • Gość: Beata Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 05.01.05, 19:30
                Oto moja lista. Faworyt- Give my forever- walc prześliczny słowa o weselu,
                także idealny. Mozna go sciagnąć ze stronki , o której była tu mowa.
                Troszkępowysyłałam ja. Fajnie , że jest taka mozliwość.Wszystkie te walce mam,
                a nawet wiecej :0) Jakby co mówić.

1. Open arms ( wyk: M. Carey , i dwa inne)
                2. When I need you ( 3 wykonania : Julio Iglesias, Rod Steward, Celine Dion)
                3. Sunrise sunset
                4. Women in love -instrumentalny
                5. Limelight- instr
                6. Emozione
                7. Bygone days
                8. Apassionata- instr
                9. Send in the clowns
                10. Henry Marcini- ballroom waltz-instr
                11. Give me forever- James Ingram
                12. Master of chant- end game
                13. Theme from the Romeo & juliette
                14. Piosenka z filmu R& J
                15. Come away with me- Norah Jones
                16. Sweetheart tree- instr
                17. Whitney Houston- You light up my life
                18. Maddy -instr
                19. Nat king Cole- Fascination
                20. Hymne- Vangelis-inst
                21. Enya- tea house moon- instr
                22.23 Moon river- instr i wersja śpiewana
                24. When forever has gone- instr
                25. Dumka na dwa serca
                26. Are you lonesom tonight- Elvis Prestley
                27. The girl with the sun in her hair- instr
                28. Life is a long way to run- instr
                29. Lover's waltz- instr
                30. Piosenka z filmu Ghots ( przeróbka na walca)
                31. Jessy- casa musica slow waltz
                32. Celine Dion- Only one road
                33. Richard Chamberlain- I will love you
                • Gość: A&B Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:35
                  Adrian - wysyłaj wszystkie smile jak popadnie - te co mówileś też wink
                  Co prawda miejsca nie ma za wiele - pewnie będe musiał wprowadzić jakąś rotację
                  piosenek, ale narazie jeszcze jakoś się pomieszczę.

Stronka: www.bb.neostrada.pl - zapraszamy wszystkich do zapoznania się
                  utworami smile
            • adrian4u Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? 06.01.05, 22:16
              ADRES SŁONKO, ADRESsmilesmilesmile
              bo oba kawałki oczywiście mam - zresztą na prośbę innych dziewczyn znalazłemsmile

Kochane panie - wy też jesteście supersmile
              buziaki noworoczne,

Adrian
              (nieco zapracowany ostatnio)...
              • adrian4u Korzewski 06.01.05, 22:54
                ze smutkiem przyznaję, że jeszcze nie mam i prawdopodobnie będę miał po
                weekendzie, co oznacza:
                1. jeśli do niedzieli włącznie, to wyślę wam w niedzielę w nocy
                2. jeśli po niedzieli, to niestety wysyłam dopiero czw.pt - muszę wyjechać na 4
                dni (szef kazali) i dlatego.
                Jeszcze rz proszę, prześlijcie swoje pytania o piosenki mailem. Strasznie
                ułatwi mi to wysyłanie wam muzyki - na forum nie zawsze jestem, ale zawsze
                jestem mailowo dostępny i mogę cuś zkołować - nawet w pracysmile

pozdrawiam i proszę o wyrozumiałośćsmile

Adrian
                adrian4u@interia.pl
                • Gość: Groszek Re: Korzewski IP: *.deef.put.poznan.pl 07.01.05, 13:12
                  Hejka wszystkim a zwlaszcza Adrianowi! Przeczytalam sobie wszystko co
                  napisaliscie i jestem pod duzym wrazeniem, zwlaszcza pomocy ze strony Adriana i
                  poczucia humoru.Wspaniale ze sa jeszcze tacy ludzie!Ja wychodze za maz w
                  sierpniu 2005 i tez podobnie jak Wy wszyscy szukam czegos na te chwile,
                  regularnie tu zagladajac.
                  Pozdrawiam wszystkich cieplutko =)

Groszek (znaczy sie Asia)
                  • Gość: A&B Piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:42
                    Kolejna aktualizacja stronki smile
                    www.bb.neostrada.pl - zapraszamy! smile
                  • adrian4u Do Groszka 20.01.05, 20:40
                    Asiu, nie cukrujsmile
                    Starego misia na sztuczny miód? smilesmilesmile

A tego Korzewskiego jeszcze ciągle nie mam, ale sądząc po wypowiedziach w
                    innych wątkach to nie jest to nic specjalnego.....
                    Mimo wszystko załatwię i - tradycyjnie - na stronkę www.bb.neostrada.pl

buźka,
                    Adrian, Ardian, Adrian4u - ... iiiii... jakoś tak to się mówiło...
                    smilesmilesmile
    • Gość: olunia Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:08
      "Niebieska piosenka" Grzegorza Tomczaka, glebokie slowa, piekna melodia.
      Polecam. Na moim weselu w sierpniu to wlasnie bedzie pierwsza piosenka.
    • Gość: olga Re: jaką piosenke wybieracie na pierwszy taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:09
      czy ktoś z Was ma "arię" z Miss Sajgon w polskiej wersji?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka