Dodaj do ulubionych

Kolekcja 2005 na www.cymbeline.com

27.12.04, 14:40
Nowa kolekcja CYMBELINE 2005. Mnie osobiście najbardziej podoba się model
SIROP. A Wam?
Obserwuj wątek
    • Gość: biank_a Re: Kolekcja 2005 na www.cymbeline.com IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 10.01.05, 21:32
      mi tam podoba sie Montaigne i sandcine. ciekawa jestem ile taka przyjemnosc
      kosztuje?!
    • Gość: kasia Re: Kolekcja 2005 na www.cymbeline.com IP: 195.94.206.* 11.01.05, 09:37
      kolekcja jest super, ciekawe czy w rzeczywistości tez są takie ładne jak na
      zdjęciach,mi się podobają: slogan,sully,montaigne,soso,vendome,sirop
      ale pewnie ceny nowej kolekcji będą z kosmosu i pewnie dla mnie niedostępne,
      ale miło pomarzyć
    • Gość: mjodzik Re: Kolekcja 2005 na www.cymbeline.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:22
      A mi najbardziej podoba sie SAVOUR...ale pewnie macie racje i ceny będą z
      ksieżyca....ah....za marzenia sie nie płaci..wink
    • Gość: Dorota Re: Kolekcja 2005 na www.cymbeline.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 10:47
      Ta kolekcja jest wspaniała i niepowtarzalna. Jestem już szczęśliwą posiadaczką
      suknie z tej kolekcji na mój ślub w sierpniu. To fakt, że ceny są wysokie.
      Należy się liczyć z wydatkiem około 5 tysięcy
      • Gość: Ola Re: Kolekcja 2005 na www.cymbeline.com IP: *.clubnet.pl 15.02.05, 12:43
        ja tam oglądalam pare sukienek z ich kolekcji na targach w katowicach.
        Nasluchalam sie wczesniej że sa takie super ale na mnie nie zrobiły wrażenia -
        szmatławe troche były, choć przyznaję na zdjęciach wyglądaja super. Moze salon
        z katowic sie po prostu nie popisal
    • Gość: aga Re: Kolekcja 2005 na www.cymbeline.com IP: *.zin.lublin.pl 16.02.05, 14:29
      Ja tez sie zdecydowalam na zakup sukni w tym salonie-suknia Sukces to moj
      wybor, co o niej sadzicie?
    • ozana1 Re: Kolekcja 2005 na www.cymbeline.com 19.02.05, 16:35
      gdzie mozna je kupic w Polsce?
      pozdrawiam
      smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka