Dodaj do ulubionych

targi ślubne

IP: 195.94.206.* 03.01.05, 14:06
mam pytanie czy orientujecie się ile może kosztować wejściówka na targi
ślubne, chodzi mi konkretnie o targi w pałacu kultury, czy są to duże kwoty?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: targi ślubne IP: 193.151.48.* 03.01.05, 16:16
      Ostatnio byłam na targach(zdaje sie) w listopadzie w Pałacu Kultury w Dąbrowie
      Górniczej i kosztowało to 5zł od osoby, wiem że w lutym mają być targi ślubne w
      Katowicach w Spodku, ale to będzie dość duże widowisko więc może kosztować
      więcej.Pozdrawiam.
      • senioorita Re: targi ślubne 03.01.05, 20:25
        A kiedy maja byc targi w Pałacu Kultury?Z tegom co wiem naiebawem beda na
        Torwarze,a ktos wie ile tam kosztuje wstep?
        • Gość: marzena Re: targi ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:09
          na Torwarze 8-9 styczeń bilety po 15 zł ważne dwa dni
          • senioorita Re: targi ślubne 03.01.05, 22:46
            wielkie dzieki
            • Gość: kasia Re: targi ślubne IP: 195.94.206.* 04.01.05, 09:03
              w pałacu kultury 15-16 stycznia
              • Gość: Paula Re: targi ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:27
                a kiedy maja być w katowicach??
                • new_woman Re: targi ślubne 10.01.05, 10:42
                  w Katowicach będą 13 lutego w godz. 10.00 - 18.00. Ceny wstepu nie znam.
                  Pozdrawiam
          • Gość: mm Re: targi ślubne IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 15:12
            A słyszałam też reklamę targów na Prądzyńskiego w tej nowej hali targowej?
            wiecie coś o tym? o cenach itp?
            A poza tym mam pytanie do tych co kiedyś byli - co na takich targach jest?
            warto w ogóle iść? Zakładając ze nie chcę kupować kiecki za 3tysiaki - myślałam
            o jakiejś urzywanej czy z jakiegoś małego sklepiku, tak do 1000-1500pln. - to
            czy w ogóle mam czego szukać na takich targach?
            czy tam są w ogóle jakieś normalne firmy, krawcy itp czy tez tylko duze firmy
            co to mają kolekcje co pół roku inne i kosztują po pare tysięcy!?
            • amalita Re: targi ślubne 04.01.05, 15:18
              Ja przed slubem bylam z kolezanka na targach i generalnie niczego sie nowego
              nie dowiedzialam. Byl pokaz sukni, ale to wystarczy pochodzic po sklepach, byli
              fotografowie (tu mozna poogladac ich dokonania), byly firmy cateringowe, itd.

Mozna pojsc, aby popatrzec, ale jak cos chcesz kupic, to przeciez nie na
              targach, ale w salonie!!! Bo kazda firma ma stoisko, stoja trzy suknie na krzyz
              i tyle.

Pozdrawiam,
            • Gość: marzenka Re: targi ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:10
              targi targom nierówne to co się działo na expo (Prądzyńskiego) w zeszłym roku
              (może są jacyś goście którzy to widzieli ?)woła o pomstę 3 firmy na krzyż i 15
              zł za bilet + ze 25 za parking ale np znajomi byli na targach w Sobieskim i
              bardzo sobie chwalili są to ostatnie targi przed naszym ślubem i wybieramy się
              na Torwar 8/9 stycznia skoro dali tyle reklam w telewizji to chyba nie wystawia
              się tam 3 firmy
              • Gość: m Re: targi ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 08:31
                oglądacie kawe i herbatę
                • Gość: ania Re: targi ślubne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 11:43
                  Ogladalam kawę i herbatę w TV i mówili ze te Targi w Pałacu Kultury w Wawie to
                  będzie największe show w tym roku - mają pokazać się ponad 150 firm slubnych.
                  ja tam tego 15 lub 16 stycznia na pewno idę
                  A... jeszcze słyszałam od koleżanki, która miała ślub w zeszłym roku, że na
                  targach w Palacu w zeszłym roku to było masę ludzi więc chyba warto iść
                  • Gość: marzenka Re: targi ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:08
                    mówili o TORWARZE? 8/9 stycznia nawet pokazali Damiana Aleksandra z Moniką
                    Jarosińską prowadzących te targi co jest reklama konkurencji?
                    • magdary Re: targi ślubne 05.01.05, 19:16
                      a kto to jest ten Damian?
                      zreszta uwazam ze jesli chodzi o te targi to jesden organizator przekrzykuje
                      drugiego..
    • Gość: Bern Re: targi ślubne IP: *.icpnet.pl 06.01.05, 13:19
      W Poznaniu tez beda targi slubne 23-01-2005. Bilety nie wiem ile beda w
      liostopadie na innych kosztowaly 10zl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka