Gość: Alice IP: *.tvp.pl 25.01.05, 18:58 Gdzie można kupić ładdny i niedrogi bukiet ślubny w Warszawie. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zytka Re: bukiet ślubny IP: 194.246.107.* 26.01.05, 12:27 ja polecam kwiciarnię koło mc donaldsa przy wrocławskiej, byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: bukiet ślubny IP: *.tvp.pl 27.01.05, 15:44 Jak byś mogła napisać ile zapłaciłaś za bukiet byłabym wzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:36 A ja polecam dziewczynę która zajmuje się robieniem bukietów ślubnych na zamówienie (jest po architekturze i studiuje architekturę krajobrazu) - ma TAAAAAKĄ WYOBRAŹNIĘ. Widziałam jej bukiety na żywo i jak dotąd wszystkie moje koleżanki były z niej bardzo zadowolone. Ada tel. 601324632 (maila niestety nie pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:42 Znam tą kwiaciarnię - śliczności tam mają Czy możesz mi zdradzić cenę swojego bukietu? I z czego był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yskyerka Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:54 To ja też chętnie się dowiem, bo oglądałam oferty w Internecie i jestem przerażona cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: bukiet ślubny IP: *.crowley.pl 31.01.05, 16:15 Tanie bukiety robią pod Halą Mirowską w Warszawie, mają katalogi i można sobie wybrać. Z tego co ja się dowiadywałam koszt to ok 100 zł dla panny młodej i 50 zł dla świadkowej. Mój bukiet był zamiawiany w miejscowości gdzie mieszkał mój obecny mąż (ok. 50 km od Warszawy), także miałam katalog żeby móc sobie wybrać i zapłaciliśmy za bukiet dla mnie i świadkowej 100 zł + butonierka dla męża była gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Re: bukiet ślubny 31.01.05, 17:26 Ja moj zamawialam w kwiaciarni na Ursynowie kolo starego "Megasamu". Zaplacilam 160 PLN (ten sam bukiet wycenili w centrum na ponad 300 PLN) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yskyerka Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:25 Znalazłam niedawno: kwiaty-polskie.pl Jak na bukiety ślubne, to ceny całkiem przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: bukiet ślubny IP: *.tvp.pl 02.02.05, 13:50 Dziękuję ci za namiar na kwiaciarnie "Polskie Kwiaty". Różnice są wielkie w jenej musiałabym zapłacić 260 a tu 150, więc jest różnica. Odpowiedz Link Zgłoś