Gość: Viki_80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:03 Czy ktos z Was bawil sie przy ich muzyce? Demo i VHS jest b atrakcyjne, ale nie ma to jak opinia osoby bawiacej sie na imprezce. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senioorita Re: Zespol HAZARD Warszawa 06.02.05, 22:18 Niestety nie bawiłam się z nimi na weselu,ale też oglądaliśmy kasetę i słuchaliśmy płyty. Nam podobał się głos tej dziewczyny zwłaszcza w piosence z "Ducha",ale mniej nam się podobał głos tego faceta (takiego grubszego)i to jak śpiewał. Jakoś nas nie zachwycili. Ale to tylko moja opinia. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki_80 Re: Zespol HAZARD Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:42 A czemu nie zdecydowaliscie sie na ten zespol? Czy to kwestia tylko glosu tego "faceta" czy jeszcze czegos? Odpowiedz Link Zgłoś
senioorita Re: Zespol HAZARD Warszawa 06.02.05, 23:10 Poprostu jakoś nas nie zachwycili,a nie chcieliśmy brać zespołu który jako tako nam się podoboba. Znaleźliśmy inny zespół,który spodobał nam się od razu.Ale ten był drugi,bo ogólnie nam się podobał.Więc gdyby nie ten "nasz" to pewnie zdecydowalibysmy się na Hazard. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona_r1 Re: Zespol HAZARD Warszawa IP: 193.201.167.* 07.02.05, 09:49 Senioorita czy mogłabym Cię prosic o przesłanie namiarów na Twój zespół i na Hazadr? Najlpeiej jakieś stronki internetowe. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
senioorita Re: Zespol HAZARD Warszawa 07.02.05, 11:19 Niestety nie mialam juz tej kartki z adresem tego zespolu ale znalazlam w internecie... www.hazard.friko.pl Calkiem fajny... Niestety nasz zespol nie ma zadnej strony i nigdzie sie nie oglasza z tego co wiem,a nie chcialabym podawac numeru komorki tak na forum,bo nie wiem czy by sobie tego zyczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona_r1 Re: Zespol HAZARD Warszawa IP: 193.201.167.* 07.02.05, 11:27 dzięki pozdr i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zespol HAZARD Warszawa IP: *.bait.pl / *.bait.pl 07.02.05, 11:32 nie wiem czy wolno podawać strony www zespołów na tym forum ale ja znalazłam taki z wawy i wydaje mi sie dość interesujacy www.kenionband.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś